What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

OUTDOOR 2016

iceiceice

Member
Hai salut. Am sa documentez aici growul meu, daca mai sunteti care face-ti ceva outdoor anu asta (desi din cate vad cam bate vantul) simtiti-va liberi sa postati aici.
Ce cresc? Iarba. Da bine bine, dar ce strain? Ah,branza de la dinafem (cheese). Am 3 cheese regular feminizate si 4 Blue Cheese Auto tot de la dinafem.
Gropile sunt de 50x50x50 iar pamantul este FloraSol amestecat cu pamantul gasit la fata locului.In unele locuri am
adaugat si alt tip de pamant ( Florarex mi se pare?) fiindca i-am lasat pe baietii de la magazin fara florasol si nu am mai gasit
nicaieri.
Cele regular le-am tinut 3 saptamani sub 2 cefeleuri iar auto le-am pus direct afara.

Cheese la 7 saptamani

Ceva lst:

Blue Cheese Autoflower:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Hai salut. Am sa documentez aici growul meu, daca mai sunteti care face-ti ceva outdoor anu asta (desi din cate vad cam bate vantul) simtiti-va liberi sa postati aici.

Super tare, primul LST de outdoor pe care il vad :D

Eu am o cultura de canepa salbatica, vreo cateva zeci de fire. Am facut deja o salata. Au crescut ca nebunele, unele sunt aproape cat mine, ca a fost vreme buna, si ploaie si soare.

Se pune la outdoor?

L

lumion

Ai ma @jtm...am văzut pe forumul asta o groaza de persoane care au făcut lst Outdoor. Motivul pentru care as face asta ...ei bine planta nu iese atât de tare în evidenta...una e când vezi o claie de cânepă...și alta e când mergi pe burta ....mi se pare o măsură de siguranță în plus...cred

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pe de alta parte o planta cu lst facut o vezi imediat ca nu-i de-a locului. Mai simplu e sa plantezi mai tarziu, si asa eviti plantele prea mari, care se vad de la distanta. Si in acelasi timp arata si natural atunci cand se apropie cineva de ele, mai ai sanse sa nu iasa in evidenta.
Am avut si eu plante cu training out si a fost una dintre cele mai panicoase harvesturi ever, ca stiam ca daca a trecut cineva pe acolo stia sigur ca exista cineva care se ingrijeste de acele plante. Risc mare, mie nu mi se pare ca merita. Daca-i in natura, sa fie cat mai natural.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Ai ma @jtm...am văzut pe forumul asta o groaza de persoane care au făcut lst Outdoor. Motivul pentru care as face asta ...ei bine planta nu iese atât de tare în evidenta...una e când vezi o claie de cânepă...și alta e când mergi pe burta ....mi se pare o măsură de siguranță în plus...cred

Sunt convins ca mai fac. SI eu as face LST la out, dar nu pentru stealth (de departe poate sa fie, dar de aproape...), ci pentru forma.

@ice: sa vad ce pot face cu pozele. Nu de alta, daț mai ramane sa pun o poza cu casa...

Ca report, am si spus deja, dar hai inca o data:

Sunt foarte bune in salata. Usor picante, aromate. Unele (alea de mascul oare?) sunt mai putin picante, chiar dulcele.
Ca efecte, au un triplu efect (ca tot cannabisul - faza 3 in fapt se combina cu 4):
1. Faza I. Te simti foarte bine. Excelent as spune. Psihoactivitate zero. Te simti cumva... inaltat, ca sa spun asa, dar fara nici un fel de betzaleala. Ca si cum ... ai fi mai bun. In multe directii. Calm, atent, focalizat, elevat, binedispus.
2. Faza II. O anumita vitalizare si dinamizare fizica. N-ai mancat toata ziua si vrea femneia sa ii muti 2 canapele, 3 dulapuri, toata debaraua si ceva de la vecini? E ok, dupa care mai ai resurse sa ii explici cate ceva din Kama Sutra.
3. Faza III. Te pune jos. Vrei sa dormi. Nu esti neaparat somnolent, dar... vrei sa dormi. Daca ai o activitate fizica de facut, e ok. Daca nu...
4. Faza IV. In functie de fiecare probabil, te poate face oarecum amortit in anumite directii, sufleteste si spiritual vorbind. Cam ca opiul, dar nu chiar asa.

Clar, depinde de cantitate. In plus, o repet, sensibilitatea mea este mare la cele... nonfizice. Nu in sensul ca oi fi vreun delicat, ca nu sunt, ci in sensul ca ... simt altfel lucrurile. DIn mine si din jur.

Am notat efectul antiinflamator. In fapt, faza IV cred ca este comuna tuturor antiinflamatoarelor, chiar si celor naturale. In fond, chiar daca trupul poate produce endocanabinoizi, o face la concentratii enorm de mici. Concentratiile obtinute in corp chiar si prin ingerarea a catorva frunze de canepa, chiar si cu continut redus de canabinoizi, sunt semnificativ de mult mai mari, astfel incat sistemul endocannabinoid este practic saturat. Desigur, toleranta la efecte apare, si senzatiile pot fi resimtite la fel la cresterea cantitatii, dar asta nu inseamna ca sistemul endocanabinoid nu este saturat deja.

Toate sistemele de receptori celulari si neurotransmitatori, sunt sisteme extrem de sensibile si delicate, care au functii despre care oamenii, ca sa le inteleaga, au nevoie de o transformare fundamentala. Ceea ce nu este cazul. Si nu ma refer la functiile fiziologice, caci alea sunt cea mai de jos treapta. De aceea, saturarea lor, cu orice, le scoate din plaja normala de functionare, din ... homeostazie sa zicem.

Acuma, vrei sa iti scoti o masea, evident, scoti sistemul din homeostazie cu un analgezic. Opiu, na, ca tot imi place (nu, nu ma mai ating de el, chiar daca imi place). O faci insa temporar, ca altfel ai muri de durere, si dupa aia uiti de el. In fapt, asta este una dintre marile erori ale medicinei moderne, si anume dependenta de astfel de substante, extrem de periculoase: antiinflamatoare, analgezice, antidepresive. O stiti cu totii. Nu este firesc. O stiti si pe asta. Ce sa zic mai mult? Ca se stie ca un tratament cu LSD elimina migrenele de tip cluster rapid, si cu efecte mult mai putin nocive decat analgezicele (care la unii au ajuns la cantitati uriase)?

E o drama. Asa ca, chiar daca nu sunt incantat de efectele pe care le are asupra mea (a se intelege bine) canepa (industriala, nu mai vorbim de ailalta mniam mniam), totusi, cand vad cate unul care sufera la 60 de ani de incheieturi si-l doare de se pisa pe el, evident, ca e clar ca dintre doua rele o alegi pe aia care te mai si ajuta (caci antiinflamatoarele de sinteza au efecte muuuuuult mai nasoale decat canepa).

Asadar: canepa salbatica/industriala, recomand, patru stele din cinci.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca cand zici egecte te gandesti la high, nici o sansa. Dar efecte de relaxare si cu potential medical are. E normal, are multi dintre compusii ce exista si in speciile psihedelice, daca nu chiar toti.

L

lumion

@jtm ma bucur ca esti de acord cu mine, eu sunt de parere ca tehnicile de camuflare nu au fost inventate aiurea in autobuz, sunt de acord ca lst-ul out nu ar ajuta daca l-ai face cu sarme si funii chestii total iesite din peisaj ... Daca folosesti crengi ..scoabe din lemn ...faci in asa fel incat doar serpii sa treaca pe acolo ... Zici tu @explo ca preferi o planta crescuta normal ...sa o vezi de la 50 m mandra si cu mugurii cat capul ... sau sa fie aproape de rasul ierbii cumva mascata in vegetatie...si sa trebuiesca sa fii la 5m ca sa vezi ceva care sa-ti atraga atentia . Nu stiu cat ai stat tu la tara ...dar vezi ca sunt o groaza de plante cate au un profil asemanator cu cel al ierbii ...si daca te pozitionezi bine ajuta...HAI SA DAM O SANSA LST-ULUI IN NATURA :))) eu zic sa votam.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ai si tu dreptatea ta. Totusi, cu toata mascarea din lume, eu ma descurc mai bine cu mai multe plante mai mici decat cu monstrii mai inalti decat mine. Fie ei si cu training. Si inca ceva, nu stiu cum mai faceti voi training cand planta e mai inalta de 2m-2.5m, ca eu nu mai ajung, si nici nu umblu cu scara dupa mine la out. Daca-s mici, poti taia topurile fara sa fii nevoit sa tai toata planta, si asta e un mare avantaj. Daca e cineva in zona cand tu tai o planta e usor de observat cum dispare acel munte verde din peisaj. Daca tu esti mascat de vegetatia din jur, nu te mai vede nimeni. Parerea mea, ca de obicei.

L

lumion

Cand iarba e mica ...culegi pe burta bro :)) .....eu chiar mi-as face ceva de lucru in stil komado vopsit la ochi si cu o maceta la spate. Faptul ca suntem diferiti si cu idei diferite nu inseamna ca dreptatea e neapara la mine sau la tine ...ne adaptam diferit in situatii asemanatoare ...probabil asta este si ideea sa te adaptezi la ce este in jurul tau....sau am gresit ...eu ma gandeam la campie unde desisurile au alta structura fata de zona impadurita. Am dreptate?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Chiar si la campie sunt desisuri mai maricele, eu unul n-as creste in camp, fara acoperire. Si da, normal ca nu-i dreptatea nicaieri, dar na eu ma gandeam ca majoritatea se feresc sa puna o tufa in miljocul unui camp, si sa mai si mearga sa-i faca training sau orice altceva, in vazul lumii. Fiecare cu tehnicile lui si riscurile asumate, evident.
Eu unul merg pe ideea ca daca atunci cand merg spre spot sau sunt la spot pot fi observat din vreo locatie inainte sa pot observa eu daca e cineva in aceea locatie, nu este un loc bun. Iar in camp poti fii observat din 360 grade, si de la distante de peste 1 km. Nu cred ca poti securiza zona, indiferent cate ore ai sta in observare inainte sa te apuci de treaba.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Man, topping, vorba lu' hempfield. Topping la greu. Macar zici ca a pascut-o vaca. Insa pentru auto, oricum nu ai ce face decat LST. Sau sa o lasi asa, in mama ei!

Oricum, o auto la vremea asta este in pericol, ca sunt masculii de ruderici la agatat, tre sa fii cu ochii in 4, dar asta e alta discutie...

Io n-as sta sa ii fac training la un auto in outdoor nici fugarit! Mai bine o las fara apa sa creasca mai mica, si ma duc direct la recolta. Chestie de gust, na...

iceiceice

Member
picture.php

picture.php

picture.php

iceiceice

Member
Blue Cheese Autoflower - 47 de zile
Cele 4 auto au ramas destul de mici, putin mai inalte decat o palma probabil si datorita furtunilor din iunie, dar daca ies 10g per planta eu sunt fericit :woohoo: .Au un miros foarte citric mai mult pe partea de blueberry asa mai fruity.Cred ca mai e aprox 3 saptamani pana la harvest.

Cele 3 Cheesuri regular cresc fiecare in ritmuri diferite, momentan am poze doar cu planta cu lst care incepe sa prinda forma si sa acopere incet,incet pamantul.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Speranta moare ultima. 10g adica. Chiar sunt curios, aminteste-mi cand termini...

Latest posts

Latest posts