asura:основното е да са бързички и издръжливи на евентуално застудяване. можеш скоро да ги започнеш на прозорец или в парник и по-натам да ги изкараш. 150 вата ЦФЛ може да ти стигне за 10 бебета да ги започнеш,но после по време на растежа и най-вече през предцъфтежа и цъфтежа ще им е малко светлината. А иначе можеш да си ги посадиш когато ти е удобно за вътрешно отглеждане.ако имаш предвид да ги започнеш тези,които ги мислиш за навън със тази 150 вата ЦФЛ и после да ги изкараш-би могло. Само трябва да съобразиш колко часа светло на колко тъмно,така че като ги изкараш да не вземат да цъфнат от външния ден.
На дъч пешън са готини видовете и тези които аз съм си взимала цъфтяха доста навреме,дори Супер хейза им беше сравнително бърз за хейз. Предполагам че си отговаря на описанието този вид и ще ти свърши работа.
На дъч пешън са готини видовете и тези които аз съм си взимала цъфтяха доста навреме,дори Супер хейза им беше сравнително бърз за хейз. Предполагам че си отговаря на описанието този вид и ще ти свърши работа.