pai cam acum e apogeul masculilor de canepa, in curand se vor stinge din viata. daca mai ai ocazia poate tragi si niste poze!
Salut, am primit niste seminte (nu stiu ce strain sunt) si o sa am timp sa le pun la germinat doar la inceputul lui iulie. Vrea sa imi spuneti daca e prea tarziu.In acest caz o sa cumpar seminte autoflower.Multumesc!!!
Deloc tarziu !! Azi-dimineata am pus toti bebelusii, ce aveau intre 4 si 7 zile la suprafata pamantului ! Anul asta nu m-am hazardat sa pun genetica buna, deoarece nu am timp de intretinere, ma multumesc si cu random seeds dintr-un weed foarte foarte bun.
Am inceput vreo.....multe la numar, o sa revin cu poze inainte de recolta.
Am venit, am plantat, maine plec inapoi la Spania...
(nu am unde sa imi cresc acolo, nici macar pe terasa)
Pai si cine o sa aiba grija de ele pana cand le cresc radacinile suficient de mari ai de adanc infipte in pamant incat sa-si poata procura apa necesara ?
Cred ca o samanta pusa in pamant pe caldurile astea, chiar si inainte de o ploaie sanatoasa, are sanse minime (daca nu chiar nule) sa germineze si sa se mai si dezvolte.
e outdoor natural da totusi pun 2 poze cu o canepa uriasa peste care am dat din intamplare, are peste 3.5 metri
e outdoor natural da totusi pun 2 poze cu o canepa uriasa peste care am dat din intamplare, are peste 3.5 metri
... hmmm.. si detaliul asta m-ar pune pe ganduri.. "polistirenul" ala sa fie ceva gen "rockwool" sau pur si simplu pus la radacina ca sa pastreze umezeala?.....creste dintr-o bucata veche de material asemanator cu polistirenul sau cel putin asa parea cand am inspectat-o...
edit: ce tare ar fi un breeding cu planta asta, daca ar putea fi adaugata ceva potenta si pastrata cresterea rapida si puternica ar fi ceva perfect pentru outdoor
Astea au fost puse la sfarsitul lui iunie ? Cat timp le-ai tinut inauntru ? Arata ok, oare mai apuci sa le faci un topping ? O sa incerc sa pun ceva poze cu ale mele, iesite la 25 iunie. Doua zile au stat la geam, vreo 6 zile cu nori iar in rest cald si foarte cald. Succes cu ele.