What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor 2012

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Neah, nu are nici un rost sa-i pastrez, deja unul a fost eliminat acum cateva zile, iar astazi i-am facut un topping brutal celui plin de oua. Maine sau in zilele urmatoare ii vine randul si celui de-al treilea. In felul asta o sa raman cu doua femele in groapa respectiv si poate poate o sa reziste pana la sfarsitul lui Octombrie.

Ce mi se pare foarte ciudat este forma pe care au capatat-o frunzele femelei (Cea din prima poza). Cu toate ca are gene de Skunk de la ambii parinti ( mama SuperSkunk - fenotip sativa , iar tatal Skunk#1 - cu frunze ce aratau mai mult a indica), frunzele ei sunt foarte foarte inguste (latimea unui deget nu depaseste 1 cm) si foarte lungi. Sa vedem ce o sa iasa ...

eska

Member
Cred ca de la caldura s-au ingustat asa. Ma gandesc ca in felul asta se mai protejeaza si planta de caldura, frunze mai inguste si o idee mai "carnoase".
Ai pus in aplicare treaba cu rahatu de caine pentru popandau? Sunt curios daca merge.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Nu am mai apucat sa incerc pentru ca prin zona n-am gasit niciunul 'proaspat' atunci cand mi-a venit ideea, dar in schimb am pus la radacina plantelor bucati din pamantul scos din groapa sapata, pamant care s-a transformat in bolovani veritabili (fiind pamant lutos) - daca dau cu ei de pamant nu se sparg.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Fișier:Europäischer_Ziesel_in_Hockstellung.jpg

Frunzele nu par deloc mai carnoase decat celelalte. Varful de crestere este intradevar 'zemos' si plin de vigoare, insa frunzele mai vechi s-au subtiat ca niste gheare. Cine stie, poate gena predominant sativa din mama acestor seminte a devenit predominanta si aici si voi avea parte de un Skunk mai spre Haze.

We will see ...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
subtierea lamelelor frunzelor poate sa fie cauzata de stres termic, pentru a limita evaporarea, in conditii de deficit de vapori. adica temperatura mare, umiditate scazuta.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Sa vedem cum se descurca azi, la cele 42 de grade care se anunta. Nici nu cred ca o sa pot sa ajung la ele pe timp de zi cu ranita incarcata de apa, la cat de cald este. Sper sa gaseasca suficienta umiditate in sol sa supravietuiasca pana cand le voi duce apa salvatoare.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
GAME OVER

GAME OVER

Dragi mei, se pare ca sezonul Outdoor 2012 s-a incheiat fortat pentru mine. Rumegatoarele au lovit din nou, la fel de necrutator. Era de asteptat avand in vedere ca plantele mele erau singurele plante pline de seva din toata zona, restul fiind aproape uscate.

Va dati seama cam cum m-am simtit ajungand la locul unde erau plantate, cu rucsacul plin de bidoane de apa, in momentul cand am vazut ca in locul plantutelor mele au ramas niste ... bete.

Asta este - nu intotdeauna un guerrilla grow are sorti de izbanda. Eu sa fiu sanatos, ca bud este iar la anul o sa imi incerc norocul iar.

Sa mai aduc aminte de aprecierea mea fata de acest an in ceea ce priveste outdoor-ul ?

Toate cele bune !

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
Ce sa mai zici, naspa man... In primavara am vizitat in mod regulat un spot ce mi se parea a fi perfect(pe partea sudica a unui mic deal) si toate erau bune pana am vrut sa duc rasadurile acolo si am gasit o mare parte din vegetatie devorata de oi si de vaci(au lasat dovezi la locul faptei). Asa ca a trebuit sa ma intorc acasa cu rasadurile si sa pregatesc alt spot. Better luck next time, asteptam cu nerabdare indoorul de la toamna.

eska

Member
phiiii mai hempfield, m-a apucat parerea de rau la citirea vestii... lasa ca in doua luni vine indoor-ul.

Ati mai luat pana acum mai multi startul la un indoor? Ar fi misto cu jurnale in paralel.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Iti dai seama ca si mie mi-a parut rau , mai ales ca reusisera sa supravietuiasca pana acum pe caldurile astea insuportabile.

Oricum din asta am invatat si ceva bun : ca locul respectiv nu este bun pentru guerrilla grow, sau cel putin atata timp cat prin zona se plimba nestingherite turme de rumegatoare. Transhumanta ma'sii !

Astept si eu sa vina toamna pentru a da drumul la treaba indoor, dar mai este mult de munca pana sa pun semintele la germinat.

_Ina_

Active member
Veteran
hallo,guys!Do u have something like rain up there?!On one of my gardens here in central Bulgaria it is like desert!the flowering begins:)Nice crops to all of u!

yoss33

Well-known member
Veteran
Here's a shot of what is growing next to a micro oasis in the above-mentioned desert :)

picture.php

Sunny autumn and lots of flowers to all outdoor growers! :tiphat:

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
Hi Ina ! It looks like you're back and running. Nope, no rain here as well. It's dry and hot as hell, 35-42 degrees and no rain. Let's hope it's gonna be a good mold-free autumn, at least. Peace and good vibes, HJ.

Last edited:

VanVulpen

Well-known member
Veteran
Here's a shot of what is growing next to a micro oasis in the above-mentioned desert :)

View Image

Sunny autumn and lots of flowers to all outdoor growers! :tiphat:

wonderful plants you have there, mate... i presume this is the Haze trunk pictured, can't wait to see how is it going to finish if it is going to finish at all considering your latitude... not exactly a big plant but this is all that i could reply with - Blockhead X Flo

picture.php

picture.php

yoss33

Well-known member
Veteran
wonderful plants you have there, mate... i presume this is the Haze trunk pictured, can't wait to see how is it going to finish if it is going to finish at all considering your latitude... not exactly a big plant but this is all that i could reply with - Blockhead X Flo
Yup, it's the Haze, and most probably it will not finish here, but I don't need it finished, I'm very happy with smoking immature but well-cured sativas :) To me they are better than hybrids than have "finished". 50 days of flowering at mostly sunny weather is enough and gives a clear high that only becomes buzz-ier and calm with longer flowering. Or maybe this is just my personal chemistry and preferences...

It's always a pleasure to watch your exotic sativas and Flo :tiphat: Keep on the good work!

Stugots

New member
Am revenit cu poze! Am o intrebare. In poza doi e polenizata? E hermafrodita?

Attachments

• 1.JPG
    1.JPG
    159.3 KB · Views: 40
  • 2.JPG
    2.JPG
    59.3 KB · Views: 39
  • 3.JPG
    3.JPG
    88.2 KB · Views: 40
  • 5.JPG
    5.JPG
    52 KB · Views: 39
  • 8.JPG
    8.JPG
    57 KB · Views: 41

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Frumoase fetele, arata foarte bine.

Cu siguranta e polenizata acolo, fiind vorba de preflowers care probabil ca au prins ceva polen din zbor (inca mai sunt multi masculi coiosi de rudy care isi arunca polenul in vant).

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Merci! Aproximativ cam cat mai dureaza? Mi-e sa nu prind noaptea temperaturi sub 10 grade.

Si ce daca prinzi temperaturi sub 10 grade ? Atata timp cat nu da inghetul peste ele nu au nici o problema (evident daca nu e umed, ca sa mucegaiasca mugurii), eventual se vor colora in violet inchis, cum le sta in obicei acestor plante la temperaturi scazute.

Abia a inceput Septembrie totusi, mai ai si tu un pic de rabdare pana la jumatatea lui Octombrie, sau chiar spre sfarsit.

Atata timp cat nu ingheata mugurii si frunzele nu ai de ce sa-ti faci probleme, ba chiar conditiile aspre favorizeaza diversificarea terpenilor si uneori chiar imbunatateste potenta rasinilor.

Din poze se vede clar ca fetele tale sunt abia la inceput de drum in ceea ce priveste inflorirea. Ai rabdare cu ele sa li se umfle bine de tot mugurii (vei vedea asta cam peste o luna). Ai grija ca in perioada asta sa nu le dai apa foarte multa ca sa nu le inneci radacinile (plantele nu mai consuma atata apa cat consumau acum o luna, spre exemplu), ba chiar un pic de 'seceta' le va face bine. In schimb poti sa le dai nutrienti de flower , ca frunzele sunt foarte sanatoase si pot sa duca destul. Daca ai mers cumva pe organic, acum e momentul pentru niste guano si orice alt ingrasamant organic bogat in P si K.

marian123

Member
Ai grija ca in perioada asta sa nu le dai apa foarte multa ca sa nu le inneci radacinile (plantele nu mai consuma atata apa cat consumau acum o luna, spre exemplu), ba chiar un pic de 'seceta' le va face bine.

De ce spui ca plantele acuma numai consuma ca acum 1 luna apa ? Ca eu am inteles ca in flower consuma cel mai mult fiind dezvoltarea maxima iar acuma fiind si temperaturi mai bune este si fotosinteza mult mai puternica . Pai eu acum o luna udam cu 10L/3zile/planta iar acum ziceam sa ajut dezvoltarea mugurilor sa dau 10L/2zile/planta , acum nici nu stiu cum e mai bine sa fac daca tu zici asa :) . Eu am si cocos sa tina apa si mulch sa incetineasca evaporarea , nu mi-as face griji dar vroiam sa stiu cum e mai bine pentru plante .

Tu ce parere ai explo de ce spune hempfield , asa sa fie ?

Latest posts

Latest posts