ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
če veš keri kmetje imajo za zrna koruzo potem ni problem Potem bojo šele sredi oktobra poželi. Danes šel bilke pogledat in res norijo...v 3 dneh velika razlika
Spremljaš vse okrog....kdaj npr. požeje, ali ma za prodajo....itd. Tale kmet ima sam za prodajo ker nima žvine Himalaya je končana okrog 10 oktobra, letos upam da bo tudi tako
Na k.org nisem dobil odgovora. Mogoče ga vi poznate =D
Kaj narediti proti gosenicam? Problem jer, ker počasi jejo cvetove.
nekje sem bral, da se jih da znebit z kristalnim cukrom ali milon oz. prilom mešanim z vodo pa se jih poškropi. Ampak glede na količino smole ne vem, če bi to delal, razen, če probam poškropit z prilom in potem umijem bate preden jih dam sušit ali pa jih kar v vodi posušim =D (water curing)
Mnenja?
Mogoče pozna kdo kaj bi lahko to naredilo? (v enem dnevu)
Deluje proti metuljem in gosenicam kapusovega belina, ki napada zeljnate rastline.
Škropivo pripravimo tako, da naberemo dve pesti paradižnikovih listov ter odlomljenih stranskih poganjkov in jih zmečkamo. Namočimo v 2 litra vode za 3 ure. Nato prizadete rastline temeljito poškropimo z vseh strani.
To je mogla bit neka žival. ker je prav jama not v bat (seveda najvišji). Sem že mislil prej odstranit do zdravega pa sem vseeno počakal na kak odgovor =D
ne vem če glih po češni..prej kako jagodičevjesej se ne spomnim,je že pol leta nazaj kar sem jo sadilpeks bolj ve,k je breeder teh semenTi bo pa 100% všeč!