ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Gasisem niste muguri mari si grasi prin dobrogea ce miroseau puternic a pastarnac. Am crezut ca ceva nu-i ok cu ei si i-am aruncat. Ce meltean am fost.
sa vedem...NS. daca le bagi la regim de vegetatie vor intra in vegetatie, (revegeta).....si pana cand intra in acest stadiu cu succes...trece ceva timp (saptamani...cateodata) ... cand le pui la 12/12 vor incepe...din nou... sa infloreasca... si dupa ce termina de inflorit (70-80 zile) vei recolta.
le poti tine direct la 12/12 ca sa termine de inflorit. scoti "ceva" dar nu se stie ce. pe langa asta ai toate sansele sa iti contaminezi growboxu.
ms mult gantz! nu vad rostul daca mai dureaza iar floweru atat mai bn incep altu grow. cu ce sa contamineze? si inca o intr daca se poate ce stii de Sour Diesel de la Medical e lafel ca cel de la Reservoir?
Florile sunt bine, vremea este buna, una am cules-o iar celelalte vor fi gata in etape de 10 zile, aproximez eu .
Am pus si o poza cu charas ce mi-a ramas pe maini de la trimming.Puteam strange mai mult daca nu ma grabeam
Spart mort,atat pot sa pun restu e cancan si ram papa pam si fumez tot-ce am si stau chill pe capota unui mertan si iarba e sfanta ca Ion. ME ENTIENDE? HAHHAHAHAH
Asa mi s-a intamplat si mie...pistilii din varful ramurilor s-au uscat si in unele parti, urme mici de mucegai.Aceasta problema a aparut la 2 predominant sativa. La microscop nu da semne ca ar fi gata.
momentan am microscop cu camera integrata. dar se gasesc si camere speciale pentru microscop..
daca lentila ta are distanta focala minima 30 cm, cu siguranta nu este o lentila potrivita pentru asa ceva (iti trebuie una macro/supermacro ca sa faci poze in marime mai mare decat cea naturala). dar trebuia sa stii asta, daca ai dslr.
in lipsa de alta varianta, ochiul e un bun instrument pentru treaba asta.
daca spui ca arata ca ultimul din poza, acolo scrie clar ca e deja prea tarziu, deci ar trebui culese. din poza par a fi inca alb translucent.
lentila aparatului nu se fixeaza pe ocheanul microscopului direct, ci cu un inel adaptor, care are distanta potrivita pentru focalizare. am vazut baieti pe aci care si le-au facut singuri aceste "tuburi" direct din carton sau diferite tevi de plastic folosind sistemul de prindere de la un filtru potrivit pentru lentila care e nici 10 euro in mod normal.
eu am reusit sa fac poze cu microscopul si aparatul folosind un trepied pentru aparat. secretul era sa fie bezna in jur incat aparatul sa focalizeze pe pata luminoasa din centrul cadrului, care e ocheanul microscopului, deja focalizat pe ce voiam sa prind in poza.
la ce vad in poza ta, le-as mai lasa.. dar conteaza ce vezi cu microcopul..