What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor 2011

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
nu de mine

cochetam cu ideea de a creste intr-o mlastina.
aveam tot anu apa si insectele si namolu nu erau chiar imbietoare
deci era super safe
asa ca am cautat oameni cu acest gen de experienta
l-am gasit pe unu
si l-am intrebat exact ce si cum face pt ca voiam aceleasi rezultate
si a aparut si problema mai sus mentionata.
el a zis ca baga aspirina sau penicilina (chiar nu mai stiu care) in apa si pulveriza pe plante.
cica asa distrugea sporii si nu se simtea la gust.
trebuia sa dea de fiecare data cand ploua
dar cica facea asta an de an si nu avea probleme.

G

gibonelu'

eu citisem undeva pe forum k merge dar este o sansa mica sa streseze plantele si sa le hermafordeasca oricum decat mucegai mai bn 2-3 seminte de herma :):smoker:

off: blana rau am fumat din outdooru unui tov cativa mugurasi uscati pe o tabla la bong:greenstars::bongsmi::bongsmi:

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
daca functioneaza sau nu... nu stiu sigur si nu bag mana in foc
dar e posibil ca in concentratii mari sa faca rau...
totusi 1 pastila la 2 litri de apa nu mi se pare o concentratie mare.

si pana la urma ce ai de pierdut?
incerci si merge...te scoti
nu faci nimic si mucegaiul ti le omoara pe toate... SHIT!
gasesti ceva ce functioneaza mai bine? zi si noua ;)

VanVulpen

Well-known member
Veteran
I went through the posts of another grower that uses a wet area like yours: a bog.
His secret to dealing with mold??? He sprays his plants with aspirin water once a week - rain or shine - starting August 1. He doesn't exceed one aspirin per gallon. The aspirin thing does effect the buds, in that they resist mold. No effect at all on taste of the bud...put an aspirin in a gallon of water crushed up and see if you can taste anything! - his words. (oldsterone-OG 's)

"Plants make salicylic acid to trigger natural defenses against bacteria, fungi, and viruses. Aspirin thus is an activator of ‘Systemic Acquired Resistance’ (SAR). However, plants often don’t produce the acid quickly enough to prevent injury when attacked by a microbe. Spraying aspirin on the plants speeds up the SAR response. Tests have shown this works on many crops, producing better plants using less pesticide. “It also makes it possible to successfully grow many fine heirloom varieties which were discarded because they lacked disease resistance.” Powell says."

source: http://www.bluestem.ca/willow-article1.htm

:wave:

marian123

Member
Atunci o sa folosesc metoda cu aspirina azi iar laptele care l-am luat o sa il beau . Pana la urma metoda cu laptele am auzit ca e buna contra powdery mildew , de bud rot nu s-a specificat nimica . Cum ele sunt 2 chestii difrerite e posibil s-a nu ma fi ajutat cu nimica .

Multumiri Gantz si VanVulpen :tiphat:

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Am scris eu asta?
Vaaaaaaai... da maria asta chiar beleste memoria
....sau poate ca nu sunt eu destul de inteligent sa tin minte 2000 de posturi

marian123

Member
Am scris eu asta?
Vaaaaaaai... da maria asta chiar beleste memoria
....sau poate ca nu sunt eu destul de inteligent sa tin minte 2000 de posturi

Ti-am multumit pentru metoda cu aspirina ca la tine au auzit-o prima data iar lui VanVulpen pentru exemple ca am inteles cum functioneaza .

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
hei!
daca te ajuta... nu mai conteaza cine a venit cu informatia... pt ca budu e salvat :D

marian123

Member
Metoda cu aspirina pana acum a functionat de minune . Nu a mai aparut pe nicaieri bud rot la toate cele 4 plante pe care le-am dat .

Ieri am cules Durban Poison de la Dutch Passion si acuma v-a las cateva poze s-a v-a delectati :bump:

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Bafta tututor cu out-ul , al vostru Marian123 :tiphat:

G

green_land

bravo mariane! felicitari :) sa ai spor la fumat :joint: asteptam un smoke report...

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
nu stiu conditiile din casa dar sper ca ai o buna circulatie a aerului prin camera aia, altfel risti sa se intoarca mucegaiul.

ps. Felicitari pt recolta. Arata foarte bine.

Ochiometric... as zice ca ai trecut de 500gr ;)

marian123

Member
nu stiu conditiile din casa dar sper ca ai o buna circulatie a aerului prin camera aia, altfel risti sa se intoarca mucegaiul.

ps. Felicitari pt recolta. Arata foarte bine.

Ochiometric... as zice ca ai trecut de 500gr ;)

Si eu fiind la primul grow dus pana la capat si nestiind deloc sa apoximez cantitatile speram la maxim 250g uscat . Acuma dupa ce o sa le usuc 2 saptamani o sa le pun pe cantar si va zic exact cat au uscat .

Last edited by a moderator:

sznake

jarhead
Bravo Mariane!

Sunt curios, ce miros are DP-ul ala?.. sunt curios daca iti miroase a pastarnac cum mirosea DP-uu Dutch Passion pe care l-am avut eu..

SandalE

Member
Licoarea de obicei e o bautura :)) aia e din ceva ... deci is cateva milioane, deci, licoare de ce ... ? sau gresesc ? :-s

oricum, felicitari pt. recolta :D

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu stiu la ce iarba s-o referi omu', dar la cat am vazut pana acum de la omu' presupun ca e vre-un cuvant in engleza pe acolo care incepe cu lico... si omu a tradus licoare. posibil sa fie licorice. daca e asa vreau de la fiecare o bere.

marian123

Member
nu stiu la ce iarba s-o referi omu', dar la cat am vazut pana acum de la omu' presupun ca e vre-un cuvant in engleza pe acolo care incepe cu lico... si omu a tradus licoare. posibil sa fie licorice. daca e asa vreau de la fiecare o bere.

Asa e , scuzati-mi gresala .