ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Lepe so Freshness pa nič se bat,to je normalno v tem obdobju torej v cvetenju.
Korenine prešaltajo na fosfor ter kalij samo dušik pa tudi rabi,to pa pol črpa iz listov katerih tak ne rabi..lp
Zdravo fantje, hvala za vaše odgovore na moj prejšni post...
No danes sem šou na plac pogledat kako je na stvari, in se mi zdi da je vedno slabše, občutek mam da to rumenenje ni več vzrok cvetenja, ampak more problem bit nekje drugje, zato vas prosim če bi lahko kdo pomagal kaj manjka tej rastlini??
Se najlepše zahvaljujem za odgovor
Pa vso srečo za tiste ki še niste pospravli pridelka
Freshness takšno rumenenje je popolnoma normalno pa tudi če slučajno je kaj narobe z rastlino v tej fazi cvetenje nemoreš več nič naredit ker karkoli boš dodal zemlji ali šprical gor boš kasneje tudi kadil. edino kar bi ti priporočal je, da si vzameš nekaj časa in potrgaš najbolj rumene/odmrle liste zaradi preprečevanja plesni.
hvala crazyivan, sem že malo bil prestrašen... liste pa pobiram dol kolk lahko, so pa skor vsi listi rumeni, upam da jih kaj ostane da naredim kukse...
Vem, da je bilo že 1000x objavljeno kako se določa kdaj je roža primerna za trgatev, ampak to je moja prva sezona in sem precej neizkušen kar se praktičnega znanja tiče. Ali mi kdo pove kdaj približno bi bilo tole primerno posekati?
hah jst sm pa v petek jih počupu(zarad strahu da bi zgnile k je zraven potoka) moje caribe x sasza bilke ,tko 1,2 tedna prekmal pa zgleda da za brezveze :/
bloods