What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor 2011

weedster

Active member
Uffff leeepa! Pri meni tudi church lepo raste - kakšen 1,3m pa razvejana tudi lepo, ti jo bom enkrat poslikal ;)

enjoy

weedster

Active member
uu lepa je - dobro si jo streniro :D not jo maš ? Še vedno v istem lončku hehe :p če bo počasi začela bolj rast je možn kaki rootbound, tak da če se to zgodi samo presadi ;)

timoslav

Member
Ehh ni to več isti lonec drugače bi že tak "zaštekala" kot praviš :S
No vglavnem notri sem jo mel na okenski polici,da sem jo mel cel čas pred očmi ko je tak lepa zdaj pa gre ven ta teden samo čakam,da bo malo lepše vreme.
Tu pa lahko vidiš primerjavo tvojega lonca s trenutnim...lp

weedster

Active member
Zdaj pa si lahko malo lažje predstavljam. Še većja se zdi sedaj ;) V jesen bo nekaj za skadit hehe :D KOlko te maš veni različnih sortic ?

timoslav

Member
Ja saj bo gori ne se bat :),,Vrste pa mam naslednje:
od GHs-ja mam The Church pa GWS, od Durch Passion-a mam eno Frisianko pa Shamana.
Od Xyz pa mam Blueberryja,moškega V99 ter še Chunkberryja preko tebe.
Potem še mam Skunk#1 ter Typhoona s tem,da sta še zelo majhna maks. 20 cm.

weedster

Active member
Naaajs saj ti maš tudi kar raznolikosti, tolerance nebo v jesen :p zaj pa samo pesti treba držat da nebo toče pa plesni :p

weedster

Active member
Pandora

Attachments

• pandora.jpg
    pandora.jpg
    144 KB · Views: 34

Freshness

New member
Lep pozdrav!
Nekaj časa nisem bil prisoten na forumu, zdaj sem pa se odločil da moram deljit to kaj mi je letos uspelo, ker mi še ni nikdar heh, no imel sem dve semeni še od prejšnjih sezon, in sem se pač odločil da posadim, in ratalo je tole, bilka je vlka 2,5m, še ni začela prav cvetet, danes sem ravno posipal guanota zdaj pa samo naj narava nardi do konca.. lepe rože mate vsi, pa lep pozdrav

weedster

Active member
nice !

spodaj the church velik kakkšen 1,5m in chunberry(levo) & pandora (desno) kake 1,7m

Attachments

• PA270312.jpg
    PA270312.jpg
    89.4 KB · Views: 41
  • PA270320.jpg
    PA270320.jpg
    107.3 KB · Views: 41

XyZ

Trichomnia
ICMag Donor
Veteran
~ja lepo weedster ..pri meni letos ni pandore zunaj.. sicer pa mam še nekaj zaloge od starega indoora

lp'x :tiphat:

weedster

Active member
Hvala! če je zaloga pol pa ni panike :p

timoslav, thyphoon bo mi končal čez kake 3 tedne, drugo pa še nič ne cveti.. I tnx - raste preveč tale church :D ... mam pa spet probleme z powdery mildew - upam da nebojo vlki problemi, ker še letos niti cveti nič nene (razn thya, samo njega še ni napadla). Predlani sem jo vsaj dobil proti koncu cvetenja, letos pa bom vijo, treba nabavit neem oil čimprej.

timoslav

Member
Pozdrav,sem bil spet na placu in jih nekaj fotkal tak,da je tu en mali update z moje strani:
Frisian Dew:

BlueBerry:

GWS:

The Church:

Upam,da ste uživali,pa lp do prihodnjič..

mihakt

Member
lepo vam raste. jaz sem najmanjšo, ki je pobegnila v cvet že sekal.

na sliki hashplant2 sekana 10.8. , drugače pa so mi ta plac našli, saj je bil en grm V99 posekan, to pa so zgleda zgrešili, ker je bila manjša in oddaljena slabih 10m :)

na drugem placu, sem včeraj reševal 3 bilke. dve sta bili napadeni od divjadi in sta se dve stranski veji komaj še držali glavnega stebla. naslednja bo šla pod škarje še ena hp2. nisem imel sabo fotoaparata, tako da slike, ko jih bom naslednjič obiskal :D