O cisterna de nutrienti are Marian !
[Outdoor]Eu anul trecut am folosit 0.5L BioGrow(vegetatie) si 0.4L BioBloom(inflorire) la 5/4plante(una s-a prapadit cand inflorea) ) si a fost perfect .
Adica mi-a dat bud pentru un an mie si prietenilor .
Chiar sunt curios .(Aviz crescatorilor experimentati)
Daca pun 4 litri la fiecare planta creste micuta(Maria) intr-o zi cat altele in 7 ?
pai frate, decat sa dau cateva sute de euro pe un smart pot, imi iau un sul de geotextil si-mi fac eu cateva sute de smart pot-uri la cativa euro/buc... ca ala-i material-u' sau corup muncitorii de toarna sosele si-mi iau de la ei cu 20 lei unu' de 1500 Llol, vezi ca oricui ii vinzi un smartpot de 700 litri o sa stie ca esti marian, dupa toata drama de ai postat-o pe aci. cam no brainer sa anunti asa ceva.
q.e.d.eu am comandat cu 40 dolari 100 yarzi..
da nu inteleg ce motiv de securitate....draq ramane afara cat 20-30 de cm?nu nteleg care e panica
ma da crezi ca ala iti hraneste planta cu aur incat sa creasca de 6 ori mai mare?
de unde raportul asta de 1200 gr in smart pot si 200 gr in pamant?
Ce spui tu aici e cum ai spune ca ai reinventat roata. Acum chiar as vrea sa pui smart pot-ul sa ne arati ca iti iese in el macar de 3 ori mai mult. Dupa sa vedem daca mai zici asa ceva. Pana atunci nu ne mai povesti de imbunatatiri 600%.