Am tot cautat pe net dar am gasit putine pagini cu cei care cresc cannabis in lanul de porumb.Anul asta m-am hotarat sa pun 5-6 plante in lanul cu porumb ( o sa fac un grow jurnal in 4-5 luni).
De 3 ani tot cresc prin paduri dar chiar daca le ofer vegetatie indoor vreo 3-4 saptamani pamant calitate si expunere solara bunicica mai mult de 60 gr pe planta nu scot....
Am observat ca majoritatea cresc prin padure.Pe camp nu ar fi expunerea la soare si pamantul mai bun ?
De 3 ani tot cresc prin paduri dar chiar daca le ofer vegetatie indoor vreo 3-4 saptamani pamant calitate si expunere solara bunicica mai mult de 60 gr pe planta nu scot....
Am observat ca majoritatea cresc prin padure.Pe camp nu ar fi expunerea la soare si pamantul mai bun ?
La 2 km de locul unde vreau sa cresc cateva plante am vazut niste canepa. M-am gandit ca la inceputul primaverii sa caut si sa tai toata canepa din jur si frecvent sa ma mai uit dupa ea.Ce credeti am sanse sa tai toata canepa si plantele mele sa nu se poleniseze? Sau sa caut alta locatie?
benq-daca nu locuiesti in apropierea locatiei unde pui(cum vrei tu in camp),e foarte greu mai ales in perioada de seceta,canicula... trebuie sa ajungi foarte des sa le uzi.....cel mai indicat e sa le pui intr-o padure cu acces la apa eu aveam mare lac la 2 min distanta(google earth e sfant la faza asta,gasesti ce vrei )cat despre spot in mijlocu la romaneasca-de ce vrei tu sa te complici?....out si asa e greu si de durata pentru ce inca o bataie de cap?....pace