ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
elo prosto.pl ładne potwory ci zaczynają wyrastać masz zamiar je trenować ??
niektóre krzaczki ci sie trochę powyciagały weź je ponaginaj to wyjdą nowe stożki wzrostu (szczyty) ,
ziperka i tak trzymaj stary będe odwiedzał co jakiś czas twój temat i podziwiał
aha jeszcze jedno widze że podlewasz swoje monstery biohumuskiem jak masz trochę mamony to weź i kup sobie ekolista to nie jest duży wydatek idzie go kupić w większym ogrodniczym, jeden ziomek mi to polecił i rosną po tym jak na drożdżach
ELOOO wkoncu dorwalem aparat i porobilem pare fotek, niestety aparat jest z najnizszej polki i zdjecia sa kiepskiej jakosci w rzeczywistosci krzaczki wygladaja o wiele ladniej.
baku, pare roslinek FIM'owalem a reszte zostawiam niech sobie rosna swobodnie dzieki za rade, jak tylko bede w ogrodniczym to zakupie ten nawoz
naaareszcie u mnie jest zajebista pogoda, od 3 dni non stop swieci sloneczkoo pare fotek z 13 lipca
mam niedaleko domu spota gdzie rosly 2 roslinki 1 to byla napewno kobitka, zdziwilem sie jak poszedlem na tego spota, wiem juz czyja to robota, chuuuj w dupe tej osobie za frajerskie numery