As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Nem szendved hiányt semmiben.Nekem strapa kis csajnak tűnik remélem csaj is marad..Lekötöttem a szár szinte vizszíntesen fekszik a földön.A kérdésem a következő!Körbe tudom valahogy magát a növényt valahogy vinni?Az lst-nél láttam,de nekem még nem világos tanulok.33.napom magassága nem több negyven centinél,de mai nap vettem észre,hogy belehúzott a drága rohamosan nő!
Tanácstalan vagyok a pot mérettel is.A tavalyi lejött egy kb hat literesbe most tizesbe van,de lehet a kötözés miatt tűnik kicsinek a pot.Ti nagyobba raknátok át, és ha igen mikor?Nagy reményeim vannak benne,már csak a mostani brutál szaga miatt is..Érdekes a tavalyi pakkosom sativa domináns volt idén kifogtam egy tiszta indicát.
Amiket meg kiraktam,hát ne is említsem,de három centire nőttek meg.
Valami nem klappol az utóbbi négy napban a fejlődés legapróbb szikráját se láttam rajta.Eléggé kókadtnak tűnik csóró pedig kapja a tápot.Ezt betudhatom a mostani időjárásnak szerencsétlen alig kap napot.A másik szerintem gyökét problémám van.Meg-megjelennek 5-10mm-es fehér foltok a leveleken.Eddig csak két levélen vettem észre remélem nem terjed tovább.5. hét első felét taposom.:kiáltás: