G
Guest
Photo update πλιιιζ!
Θέλω να δω Παναμέζα.Πράσινες όλες;
Γειά σου provolone,προσωπικά χώμα δεν πετάω σχεδόν ποτέ,ένα φρεσκάρισμα με κομπόστ και ξηρή λίπανση και είναι έτοιμο για χρήση,απλά απο έξω-μέσα υπάρχουν διάφοροι κίνδυνοι.Πραγματι πολύ φαγανά τα ρημάδια τα blue dream, το ζω τώρα.
Να σε ρωτήσω κατι επ ευκαιρίας μιας κ είσαι του οργανικού; Όταν τελειώσουν τα b.d το υπόστρ που ήταν θα είναι πιο αδύναμο (για να το χρησιμοποιήσω ξανά) σε σχέση με άλλο στρεην που δεν ήταν τόσο φαγανό;
Μία είναι syd και είναι πράσινη,έχει γαμηθεί η φωτογραφική ρε γαμώτο,ελπίζω να την κάνω καλά και να ανεβάσω κάτι..Photo update πλιιιζ!
Καλόπιωτα τα μέλια σου Ντέλι!
Πιστεύω ότι αυτά που αναφέρουν(ο Ντούμπι στην προκειμένη) είναι για την πλειοψηφία των φυτών,δεν αποκλείεται δηλαδή τύχει πράσινος φαινότυπος με άκουσμα κόκκινου(ή τελος πάντων πιο δυνατός από την περιγραφή .Ασε που δεν ξέρεις πόσο πραγματικά δυνατό μπορεί να είναι το κόκκινο.Άσε που δεν ξέρεις τι εννοεί αυτός πιο ελαφρύ ).Το φύλλο στην ανάπτυξη πως ήταν;
μπραβο μπραβο,καλοπιοτα φιλε!!!το Panama θα το βαλω και εγω του χρονου,μονο καλα λογια ακουω!!εγω ενθουσιαστηκα φετος με το jack herer kai το super lemon haze!!πολυ καθαρο κεφαλι για ωρες και η λιμπιντο στα κοκκινα!!!!!αντε βιβες με ενα jack!!
Πως να μην ξερογλείφομαι βρέ ορφέα μου με αυτές τις σατιβάρες,και με τα ντόπια πέρσι άλλα και με τα τροπικά φέτος καταλήγω σε πολύ καψούρη σατιβιάρη..Το OTH και το Nev's Haze είναι ξακουστά, αλλά για κάτω από 32 πλάτος...Κάποιοι Αυστραλοί κάναν πλάκα με το Χέιζ του παπουτσή ονομάζοντάς το Never finish...
Υποθέτω ότι βρίσκεσαι σε βορειότερο πλάτος όπου απ'τις αρχές του Νιόβρη οι παγωνιές είναι πιθανότατες κι ο ήλιος πενιχρός, οπότε μη ξερογλείφεσε... εκτός κι αν το φτιάξεις μέσα όπου χρειάζεσαι γαϊδουρινή...υπομονή...
Ή αν αγοράσεις το ΝΗ του "μελαγχολία",που αμφιβάλλω αν είναι "καθαρό"...
Ορφέας
Πως πήγε ο αντάρτης μας με τις σατίβες?Thanks mate !
Στην αρχή είχα ξεκινήσει με μια Ζαμαντέλικα fem αλλά άρχισε να ανθοφορεί από τα τέλη Απρίλη . Στις 28 Μαίου συνέχιζε να ανθοφορεί και την ξεκώλωσα επειδή ήθελα μεγάλο δέντρο . Μεγάλη μαλακία έκανα ,θα είχε τελειώσει στα μέσα Ιούλη .
[URL=https://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=66633&pictureid=1598670&thumb=1]View Image[/URL] 8 Μαίου .
Το Σατόρι και το ένα Μ χ P βρίσκονται σε ανθοφορία 2 βδομάδες περίπου ,η δεύτερη M x P είναι ακόμα στην ανάπτυξη .
Δεν με προβληματίζει όσο και αν αργήσουν . Οι βροχές είναι σπάνιες στα μέρη μου πριν τα μέσα Νοέμβρη και η ηλιοφάνεια σχεδόν καθημερινή .
Θα βάλω και χειμερινά όταν τελειώσουν αυτές . Θα πειραματιστώ με 3 Purple Paro Valley fem της Mandala και μερικά Wild του Esbe.
Το χειμώνα θα προετοιμάσω άλλες 2 καβάτζες ,μια ποταμίσια και μια παραθαλάσσια .
Πως να μην ξερογλείφομαι βρέ ορφέα μου με αυτές τις σατιβάρες,και με τα ντόπια πέρσι άλλα και με τα τροπικά φέτος καταλήγω σε πολύ καψούρη σατιβιάρη..
όχι πως δεν με τρώει να δοκιμάσω και άλλα καλούδια,αλλά εκεί στις σατιβάρες ξέρω πως θα βρώ αυτό που μ'αρέσει..
πάντως για το βορειότερο πλάτος που λές ισχύει,αλλά αυτό ίσως λύνεται με ένα θερμοκηπιάκι που θεωρώ στα μέρη μου φιλοξενεί punto rojo,nevilles haze και OTH εως και τα τέλη δεκέμβρη-αρχές γενάρη..τέτοιες είναι οι κάψες μου τώρα ορφεύς και λιβανίζοντας το παναμάρρωστο ξερογλείφομαι..
Τώρα για μέσα με 18-22 εβδομάδες ανθοφορία,μόνο τέτοιες σατίβες λόγω φωτοπεριόδου και με αμφίβολλα αποτελέσματα είναι πραγματικό βασανιστήριο,σατίβες όμως στύλ παναμά-μαλάουι μέσα δεν έχουν προβλήματα απ' οτι έχω ακούσει-διαβάσει..