ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
siemka
ogolnie to wsumie jest taka przestroga dla ludzi ktorzy jada na sprzecie tybu jarzyniowki.
ostanio kolega byl na awarii i klijent sie skarzyl ze placi dosc spore rachunki,mowil ze go niema w domu ze tylko jarzyniowki jakies sie pala wieczorami.okazalo sie ze gosc mial stare startery ,magnety.6 sztuk 36 w. w momecie zapalenia na mierniku pokazywalo 4 A ,poboru.uwazacie na stare sprzety,w szegolnosci na te #analogi# magnetyczne .powodzenia.
pozdrawiam
Kochani w ten szczególny czas chcia³em wszystkim ¿yczyæ du¿o zdrowia i pomy¶lno¶ci. Aby¶cie ten czas spêdzili w gronie ludzi których kochacie. ¯yczê wam równie¿ samych sukcesów w ¿yciu zawodowym jak i prywatnym no i oby nasze maluszki ros³y zdrowo i bez ¿adnych niedoborów. I oczywi¶cie bez przypalow a¿ do harvestu. Weso³ych ¦wi±t i trzymajcie siê ciep³o mordeczki.
Pozdrowionka Klint
Tomu pisze na opakowaniu "zaraz po okre¶leniu p³ci nale¿y spryskiwac ro¶linê 5 razy dziennie przez 10 dni. Po oko³o 14 dniach zaczn± siê formowaæ banany" a dalej to ju¿ chyba ka¿dy wie a pestki bêdê robi³ zaraz jak zetne aktualny grow. Bêd± to g³ównie wczesne odmiany outdoorowe ale jeszcze nie zdecydowa³em jakie. Do wyboru mam do¶æ du¿± pulê genów tak ze bêdzie ciekawie. Nie omieszkam podzieliæ siê oczywi¶cie z forumowymi braæmi.Na pierwszym miejscu bêdzie kolega Cheapwine bo to w³a¶nie od niego dosta³em MEGA pake z bardzo fajnymi sativkami Pozdrawiam
Witam. Moze ktos zainteresowany systemem do automatycznego podlewania? Mozliwosc podlaczenia 10 doniczek na raz. Sprzet jest nowy nie byl ani razu uzywany.Zasilany 4 bateriami AA (Zwykle paluszki) Zamienie za jakies dobre outdoorowe geny. Pozdrawiam
Na ale drogo są dostępne żarniki Philipsa LEC 315W w cenie około 40zł/ szt. Zachęcam do zapoznania się z tematem
Edit: Wpadł mi w ręce taki żarnik. Chiński bubel. Pamiętajcie Philips nie ma fabryki w Chinach. Wszystko co pochodzi z Chin i rzekomo jest produktem Philipsa to lipa jest. Tylko produkty Made in Belgium!
siema
mam taki problem,prubuje pouporzadkowac fotki ,porozmieszczac po folderach,ale niestey niemoge wyskakuje mi komunikat tej tresci:
Your submission could not be processed because a security token was missing.
If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
i jeszce jedno ,ostanio dwa razy zauwazylem ze jestem aktywny ,pomimo tego ze niebylem zalogowany.znaczy odpalam kompa ,odpalam przegladarke wbijam stronke glowna IC forum i nadole widze swoj nick aktywny.i tak sie zastanawiam czy icmag wiaze konta z ip adresem ,nietrzeba sie logowac zeby ic wiedzial ze przegladasz forum?