DcSantos
Active member
le fumai pana intrau peste tine in casa..))am crescut am uscat am fumat am vandut.
putea sa zică ca a cumparat de la mine mă filau 112 frați intrau peste mine și găseau 100 de g uri
le fumai pana intrau peste tine in casa..))am crescut am uscat am fumat am vandut.
putea sa zică ca a cumparat de la mine mă filau 112 frați intrau peste mine și găseau 100 de g uri
Daca nu era ultima parte nu cred ca aveai nicio problema. Merg putin offtopic cu asta dar... daca ii sa o luam logic, majoritatea problemelor apar de la vanzare nici nu cred ca pot sa primeasca mandat de perchezitie daca in prealabil nu pot sa demonstreze probe solide pt asta, iar de cele mai multe ori asta inseamna flagrant(sa te prinda in fapt cand vinzi). M-as mira sa intre peste tine pe baza spuselui unui dealeram crescut am uscat am fumat am vandut.
Foarte corect !!Daca nu era ultima parte nu cred ca aveai nicio problema. Merg putin offtopic cu asta dar... daca ii sa o luam logic, majoritatea problemelor apar de la vanzare nici nu cred ca pot sa primeasca mandat de perchezitie daca in prealabil nu pot sa demonstreze probe solide pt asta, iar de cele mai multe ori asta inseamna flagrant(sa te prinda in fapt cand vinzi). M-as mira sa intre peste tine pe baza spuselui unui dealer
Eu zic ca intra si la vorbele dilarului daca o da pe colaborare cu ei si il intreaba daca stie cine creste,cine mai vinde,ba s-ar putea sa-l intrebe si intrebari off-topic gen "d-astia cu clonari de carduri,stii?"Daca nu era ultima parte nu cred ca aveai nicio problema. Merg putin offtopic cu asta dar... daca ii sa o luam logic, majoritatea problemelor apar de la vanzare nici nu cred ca pot sa primeasca mandat de perchezitie daca in prealabil nu pot sa demonstreze probe solide pt asta, iar de cele mai multe ori asta inseamna flagrant(sa te prinda in fapt cand vinzi). M-as mira sa intre peste tine pe baza spuselui unui dealer
am ramas blocat sa fiu sincer,asta nu o mai stiu..da de aia de se pisha-n lift o stii? :joint
Pai imi povestea cineva mai demult cum ca a vazut un video pe net cu un om blocat intr-un lift pt. vreo 48 de ore sau chiar mai mult si era video cu camera video din lift si au vazut cum s-a cacat omul si s-a sters cu camasa . oare daca te caci din mersul liftului mai raman urme hahaha? Ar fi un adevarat skill de campion sa reusesti sa te caci prin crapatura usitelor alea ale liftului !si eu care ma gandeam ca tot mirosul din lift vine de la tunelul ala in care arunca oamenii din blocurile-turn gunoiul..si la alea noi te baga pe net daca o incerci..