What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Nu comandati seminte din Romania !

didraro

Active member
am crescut am uscat am fumat am vandut.
Daca nu era ultima parte nu cred ca aveai nicio problema. Merg putin offtopic cu asta dar... daca ii sa o luam logic, majoritatea problemelor apar de la vanzare nici nu cred ca pot sa primeasca mandat de perchezitie daca in prealabil nu pot sa demonstreze probe solide pt asta, iar de cele mai multe ori asta inseamna flagrant(sa te prinda in fapt cand vinzi). M-as mira sa intre peste tine pe baza spuselui unui dealer

budstealth

Active member
Daca nu era ultima parte nu cred ca aveai nicio problema. Merg putin offtopic cu asta dar... daca ii sa o luam logic, majoritatea problemelor apar de la vanzare nici nu cred ca pot sa primeasca mandat de perchezitie daca in prealabil nu pot sa demonstreze probe solide pt asta, iar de cele mai multe ori asta inseamna flagrant(sa te prinda in fapt cand vinzi). M-as mira sa intre peste tine pe baza spuselui unui dealer
Foarte corect !!

DcSantos

Active member
Eu zic ca intra si la vorbele dilarului daca o da pe colaborare cu ei si il intreaba daca stie cine creste,cine mai vinde,ba s-ar putea sa-l intrebe si intrebari off-topic gen "d-astia cu clonari de carduri,stii?":joint:

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Idea e ca te pisi in lift iar daca jetul bate pe perete fara sa stropeasca se scurge si nu raman urme. Cel putin asa era la lifturile vechi :joint:

Last edited:

lumion

Active member
Asa din mers, în plina ascensiune ?!! :rasta: exact cum fac oamenii cu experienta șprițul, toarnă apa cu sticla de jos pana pe la 40 50 cm și totul pica la fix:ROFLMAO:..., păcat ca pe la noi nu se mai găsesc lifturi, asa ma bate gândul sa ma duc pe acasă, ce lifturi faine stiu acolo, te pisi pe tine...

DcSantos

Active member
si la alea noi te baga pe net daca o incerci.. :muahaha:
Pai imi povestea cineva mai demult cum ca a vazut un video pe net cu un om blocat intr-un lift pt. vreo 48 de ore sau chiar mai mult si era video cu camera video din lift si au vazut cum s-a cacat omul si s-a sters cu camasa . oare daca te caci din mersul liftului mai raman urme hahaha? Ar fi un adevarat skill de campion sa reusesti sa te caci prin crapatura usitelor alea ale liftului !si eu care ma gandeam ca tot mirosul din lift vine de la tunelul ala in care arunca oamenii din blocurile-turn gunoiul.. :joint:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ce inocent erai si tu sa zici ca e gunoiul! cred ca era o vreme cand nu exista lift de bloc sa nu miroasa a pishat sau alte lichide corporale.. nu era iz de gunoi, era de dragoste, de obicei de de aia interzisa de BOR, nene!

Latest posts

Latest posts