What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
@vasy2009sile, cluburile sunt in general pline ca multe din ele au ani sau zeci de ani de functionare. In germania banuiesc ca trebuie sa ai o adresa in tara lor ca sa poti deveni membru'
Nu au reusit nemtii inca sa puna totul la punct iar limita daca nu ma insel este de 500 persoane!
In olanda treaba este mai relaxata (dar full) si te poti inregistra (daca te baga cineva, recomanda etc) cu o taxa de 30-50€ pe an. Eu sunt membru in multe cluburi :D si platesc undeva la 300€ pe an (fara "proiecte speciale") care pot ajunge la sume extrem de mari. Depinde ce vrei sa faci.
Cluburile de la granita accepta in general pe oricine (cu recomandare etc), poti incerca acolo.
De obicei oamenii sunt bubuiti (angajatii) nu si cei de la intrare dar, te poti lipi de un grup, schimbi cateva vorbe cu ei si poate cei de la intrare cred ca esti cu ei. Testat!
Succes!

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
@vasile, am uitat sa precizez ca sunt cluburi unde platesti anual ca sa nu iti pierzi statutul si sunt cluburi unde platesti prima oara si dupa o perioada de 12 luni doar daca le treci pragul atunci reinoiesti statutul de membru dar cu riscul de a ramane pe dinafara :)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
@ZOnaVerde
Eu voi căuta în Madrid, ceva cluburi in weekendul acesta , că nu prea am avut timp, și nici nu cunosc Madridul, să nu mă pierd pe acolo... :muahaha:

Plus că am găsit un sait unde oferta fără sponsor invitație, nici limba nu o știu dar dacă am telefonul la mine mă descurc!
Sper sa am baftă! Vedem!