Sesizare din oficiu, yeah right!”La data de 01.02.2021, organele de cercetare penală din cadrul S.C.C.O. Hunedoara s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că inculpatul a achiziționat, în mai multe rânduri, în iarna anului 2020 și la începutul anului 2021 mai multe semințe de cannabis și aparatură specifică cultivării plantelor de cannabis, de pe site-uri de specialitate cu care a înființat o cultură ilegală indoor de cannabis într-un apartament cu intenția ca după recoltare să consume o parte din drogurile rezultate, iar cea mai mare parte a drogurilor să le comercializeze către diferiți consumatori din Valea Jiului.
Aiurea..Ca tot zici de stiri, na aci dovada suprema ca magazinele de profil colaboreaza cu politia:
Pedeapsă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care avea plantație de cannabis și culegea ciuperci psihoactive în munți
Pedeapsă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care avea plantație de cannabis și culegea ciuperci psihoactive în munțialba24.ro
Sesizare din oficiu, yeah right!
Cred ca nu mai incape nici o forma de dubiu. Unde sunteti, aia care ziceti ca e safe sa cumperi online din ro?
un tată și un fiu vor sa facă o coaliție pro buruiană, cererea s a făcut deja din câte am auzit
Vasile,am un borcanel mai mic,bag niste muguri in el cu o felie de mar sau para daca vreau sa mai hidratez. N-as baga in borcanul mai mare,imi e sa nu hidratez prea tare tot ce in borcan. Am control mai mult cu mai putini muguri intr-un borcan mai mic parca . Oricum n-am mai hidratat demult si ma gandesc acum sa hidratez cativa.
Acum depinde si ce tutun e exploziv,daca e tutun din tigari care de obicei e uscat te zgarie pe gat daca iarba e si ea uscata prea tare. Tutunul de rulat care tinde sa fie mai umed defel face o treaba destul de buna amestecat cu iarba uscata.
UE nu poate da legi de capul lor. Dar exista deja recomandarea de tolerare/legalizare, reemisa chiar recent.
Nu cred ca ### e magazin finantat si controlat de gaboriProbabil e a lor magazinul totusi..ei se autosesizeaza altii se "autotdenunta" mergand la ei in magazin..
Dupa faptul ca stiau si ce a cumparat de acele sume, eu zic ca cel putin au baut o cafea cu baietii de la magazin..
Apoi, golani golani dar daca vrei sa fii golan nu te angajezi la shop de iarba, mai bine iti cresti iarba linistit. Si golanii mai ar avea si putin respect fata de clientii lor. Daca stii ca ii dai pe mana garzii si pe aia de cumpara de sub 200 lei, mai bine te lasi in plm. Gabori sau nu, cel mai probabil sunt informatii pur teoretice. Pana la urma aia face un om de vanzari, invatata tot ce misca despre ceea ce vinde. Asta daca vrea sa vanda!
O fi de la legale, nu stiu ce sa zic!mă simt agresat de exploziv !!!