What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasile

Well-known member
Veteran
Mai am un borcan de bruce banner. Uscat cam tare,nu simt nici un gust. Zgarie putin pe gat cand fumez acum,mai tusesc ,o flegma,una alta. Nu ma pot dezobisnui sa nu pun tutun in cui . Cine mai amesteca iarba cu tutun ?:joint:

Baga niste coji de portocala in borcan, sau frunze de salata, rucola, etc

Pentru 2-3 ore, se re hidrateaza imediat

MAi voiam sa zic ceva dar sunt prea drogat

vasile

Well-known member
Veteran
am fost candva meteorit, mereu eram pe pe drumuri, am trecut peste foc si gheata de cand eram fumuri, nu ori si cine poate supravietui in cosmos, am cautat o planeta unde sa fie cronos, ma duc sa ma adapostesc merg sa ma odihnesc, planeta asa albastra va primii un dar ceresc, credeam ca aici nu e viata si o sa primesc lauri, e prea tarziu acum trebuie sa omor dinozauri...

Last edited:

babygrower1

Well-known member
daca stateam singur pisicile astea deja le aruncam la locu de plantat inloc de compost

Attachments

• 7A788170-D096-4822-A13C-41017DC7C509.jpeg
    7A788170-D096-4822-A13C-41017DC7C509.jpeg
    898.4 KB · Views: 45

DcSantos

Active member
Baga niste coji de portocala in borcan, sau frunze de salata, rucola, etc

Pentru 2-3 ore, se re hidrateaza imediat

MAi voiam sa zic ceva dar sunt prea drogat
Vasile,am un borcanel mai mic,bag niste muguri in el cu o felie de mar sau para daca vreau sa mai hidratez. N-as baga in borcanul mai mare,imi e sa nu hidratez prea tare tot ce in borcan. Am control mai mult cu mai putini muguri intr-un borcan mai mic parca . Oricum n-am mai hidratat demult si ma gandesc acum sa hidratez cativa.
Acum depinde si ce tutun e exploziv,daca e tutun din tigari care de obicei e uscat te zgarie pe gat daca iarba e si ea uscata prea tare. Tutunul de rulat care tinde sa fie mai umed defel face o treaba destul de buna amestecat cu iarba uscata.

babygrower1

Well-known member
Inceputul sfarsitului a prohibitiei de buruieni !:)):joint:
în 10 ani da :) dacă ue da lege sa fie legal în toate țările membre România se sinucide și iese din ue, sa vedem acum pe 13 martie ca o sa fie ceva discuție sa se legalizeze medicinal toată planta nu doar cbd-u

Latest posts

Latest posts