What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Is pe orbita... bud sativos cules tarziu de acu' 10 ani... trip aproape psihedelic.
Am facut acum 10 ani o capsula a timpului si d-acolo si bud-u', e aproape negru ca era mov pe atunci. nu-i mucegai am verif cu microscop
Am indeplinit 2 din 10 obiective si 10 din 10 am nimerit-o cu predictiile. nu spui care ca-s clasificate....:biggrin:
Aer treb ui sa-ncercati si voi..:party:capsula zic

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Posibil sa confund. Multumesc pentru detalii!

Vorba unui user: nu poti spune nimic ca apare elita.. :))
De asta sunt atatia useri care nu scriu nimic..
Nasol sa dai cate o romaneasca ca doar suntem Romani!
Daca eram putin mai destept dadeam o cautare rapida, cum se practica de obicei (mai ales in politica). Nu toti avem timp de booble.
Ca sa-ti stii limita.. de ce mai sunt thread-uri?
Putina frustrare si sare de mare

"Cand gasesti o rosie coapta pe exterior si cruda pe interior, ceva la fel sau asemanator se foloseste."

"sau ceva asemanator se foloseste" poate nu a fost clar, "cand fumezi, trebuie sa-ti stii limitele"

piramidon

Veteran
...Vorba unui user: nu poti spune nimic ca apare elita.. :))
De asta sunt atatia useri care nu scriu nimic..
Nasol sa dai cate o romaneasca ca doar suntem Romani!...
Zonele nu te strofoca frate ca ce avem noi n-are leac. :biggrin:
Nu suntem doar indivizi separati ci facem parte si din generatii diferite, intr-a noastra de ex ce nu te omoara te face mai puternic. Terapia de soc e baza.
Ca si fierul incins la incandescenta si batut cu furie pe nicovala, tot asa ne-am calit si noi in focul caterincii si capace/bobarnace prietenesti.
E o chestiune de... bonding, ça va sans dire. ;)
Asta nu inseamna neaparat ca toti membrii cu vechime is varstnici.
Se tot vehiculeaza termenul de elita dar nu e vb decat de cativa membri care nu si-au gasit loc in alte medii (forumuri de ex) sau nu au vrut sa le frecventeze, din varii motive.
Au un stil mai empiric chiar brutal de exprimare, sunt caustici, cinici, sarcastici si intoleranti la prostie (ingamfarea nu necunoasterea) dar animati de cele mai bune intentii.
Cam ca drumu' ala de care pomeneste Mark Twain.
Eu unul fac multe gafe atat in practica cat si in teorie si-am nimerit de multe ori in roiuri de bobarnace si revin mereu pt mai multe. Consider ca-i datoria mea sa incasez atunci cand o merit si ce nu ma omoara ma face mai puternic.
Si ca veni vb, ma deranjeaza tare rau ca au scos dislike-urile, eu unul as dori sa aflu cand deranjez cu vreo postare. :tiphat:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Zona Verde daca te-ai supărat doar din atât ai scuzele mele de rigoare!
Dar un nu cred că am supărat pe nimeni ci doar mi-am spus punctul meu de vedere cum funcționează procesul , Doar că l-am zis sub influența THC și asta mă face să despic firul in zeci de mii de bucățele , dar consider eu unu că nu e bine , că apoi o alta persoana nu va înțelege nimic din povestea aceea!
Dar na ! Fiecare vede din unghiul lui!
Știi vorba aia sunt 5 degete la o mână și nu seamănă între ele !
Așa și cu concluziile și părerile fiecărui sunt împărțite , ceea ce e adevărat nu putem știi cu adevărat doar presupunem , pentru a vedea exact ceea ce de fapt se Petrece trebuiesc zeci de ani de cercetări și tot nu înțelegi pe deplin procesul !
Și noi că avem 2- 10 plante nu vom reuși să estimăm exact !
Dar având în vedere că am avut câteva growuri la activ , plus câteva păreri auzite , cate ceva citit prin diferite părți forumuri saituri, am reușit să ajungem la niste concluzii sau mai bine zis rezolvări, care chiar funcționează!
Și că spuneai de elită eu nu sunt "elita" pot spune alte nume care cândva demult aici pe forum au depus ceva muncă pentru a arăta începătorilor ca noi că se poate și au adus pe forum multe informații utile care pe timpul ăla nu prea le găseai!
Și pot enumera câțiva dintre ei, primul incep cu Explo se știe , Gantz, Hempfield,VanVulpen, jtm, Zeeland, etc. Nu îmi aduc acum aminte de toți!
Dar am auzit și din altă parte că puneau șobolani morți la rădăcina plantei și că funcționează de minune, să îl cred??
Și alți le făcea injecție in tulpina cu alcool și după sparge de rupe marfa!
​​​​​​​Ce sa facem ?? Băgăm la cap dor ce credem noi că va funcționa cu adevărat nu doar blabole!! Hai fumuri ușoare!

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Apucă să mai termine afară?
ce părere aveți ??
inca nu a inceput sa înflorească!
Strain unknown!
Din sămânță !

Attachments

• photo2068649.jpg
    photo2068649.jpg
    131.5 KB · Views: 24
  • photo2068650.jpg
    photo2068650.jpg
    136.7 KB · Views: 27
  • photo2068651.jpg
    photo2068651.jpg
    127.8 KB · Views: 24
  • photo2068652.jpg
    photo2068652.jpg
    130.3 KB · Views: 32

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu pare ca va termina out. Pe langa ca pare a fi foarte sativa, daca nu are deja mici buzisori formati pe acum.. e greu sa termine. Posibil sa nu apuce nici macar cat sa fie... "utilizabila". D-apai sa termine corect.

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Mie imi place ca mai aruncati cate-o injectie!
Nu sunt suparat ca si eu mai patesc la fel :joint: depinde cu ce ma dreg (ard acu' un wedding cake).
Ma refeream la alte persoane ca nu posteaza pentru ca se simt executati :D

Sa va spun o mica idiotenie repetata de mai multe x cand uitam sa comand punga de co2 (la altceva nu ma pricep de asta cumpar) si am mers 2 saptamani cu apa semi minerala turnata din sticle direct la radacina fara niciun nutrient adaugat, pot spune ca au reactionat foarte bine! Voi ati incercat?

Vasile, are o tulpina zdravana care seamana cu bambusul. Nu stiu daca va uitati la jungle survivor, sunt cativa omuleti care construiesc case sub pamant sapate, chituite cu lut si cu parchet/pat din bambus, piscina, tobogan etc.
Poate ai noroc de vreme buna.

:dance:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nici asa nene, ca e oameni de se simt persecutati si daca te uiti in directia lor generala pentru cateva secunde.
Nu a zis nimeni ca se poarta cineva aici cu manusi, si putina caterinca nu strica.
cazurile cand lumea a facut rautati gratuite si a avut ceva de impartit cu cineva.. au fost 2 sau 3 de cand stiu eu forumul asta.
minim 2 dintre acele intamplari au fost impotriva mea, tot probabil de cate unii useri mai instabili ce s-au simtit persecutati. Acusi, daca e sa o iau dupa feeling, era acelasi user in ambele cazuri, si nu stiu nici acum cu ce i-am gresit. Si sincer sa fiu nici asta nu m-a deranjat, ca daca ne-ar deranja asa mult cand un necunoscut pe internet are ceva cu noi sau glumeste.. pai cand ne-ar zice unu cunoscut in fata ceva de rau ce am mai face? Aia e, se intampla. Nu trebuie bagate la suflet toate cacaturile. Important e sa ti se raspunda la ce ai intrebat si sa te ajute raspunsul. Si sa fim civilizati. Nu consider ca o mica gluma sau asperitate de asta fina e vreo problema. Nu e asta locul sa fim sfinti sau sa fim 100% politically corect.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca aia e problema pt care nu comunica lumea... e chiar trist. Inseamna ca urmeaza o generatie de oameni mult prea sensibili.
ziceau aia de la parazitiii in o piesa de-a lor ceva despre "barbatii" moderni. Cine stie, cunoaste! :joint:

piramidon

Veteran
Apucă să mai termine afară?...
Io zic c-apuca, daca nu pana la sfarsit, macar da ceva material de rupt capu'. Nu te lua dupa explo, ca ala nici nu tasteaza pana nu-si pune centura de siguranta,, :biggrin:
O tii pana da coltzu' si-n cel mai rau caz vei extrage rasina de pe ea cu butan si tot ai ceva de ars.
Out-istele mele tarzii deabia is la al treilea internod si tot n-am indoieli si nu-s doar auto ci si sative, asa ca...:gday:

piramidon

Veteran
... Nu stiu daca va uitati la jungle survivor, sunt cativa omuleti care construiesc case sub pamant sapate, chituite cu lut si cu parchet/pat din bambus, piscina, tobogan etc...
Bah, astia filmeaza la mine-n curte? :whistling:

piramidon

Veteran
Prima victima a out-ismului tarziu (si singura pana acum) a fost Y2Y. Am gasit-o de dimineata pleostita ca un balon dezumflat.
Wappa si Cheese care sunt chiar langa ea la 1m n-au nici pe dreaku', is vioaie si vesele si se pare ca le prieste soarele.
Cum au aceeasi locatie, acelasi amestec de sol si primesc aceiasi nutrienti, negasind nici o urma de paraziti sau deficiente pe ea nu pot decat sa trag concluzia ca n-a rezistat afara pt ca provine dintr-o clona de laborator.. or sometin'... Speculatiile complexe le las in seama lu' explo, ca de curand a trebuit sa gugalesc F1 ca sa-nteleg ce spunea el. :biggrin:
O reciclam pt extractie cu unt, unde va fi amestecata (si dominata) cu masa verde a lu' Mini Mango, ca va produce multi masculi.
In total au supravietuit in soare si prins radacini 49 mini mango si 19 sative, in urmatoarele 2 sapt urmand sa-mi arate sexul. Le arat si eu p-al meu si asasinez masculii. :laughing:
Voi pastra un singur mascul mini mango ca sa continui dinastia.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Sunt spart, si imi stiu limitele.. deci nu e timpul pentru nici un fel de speculatie.. :joint:

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Sunt usor de recunoscut.. poarta masca peste tot :D

Scuze ca am adormit putin dar am facut un traseu de kayak de aproximativ 80km in 2 zile.. sunt rupt si fac un cui.
Am incercat sa pescuiesc din mers cu gandul ca o sa prajesc un peste la destinatie dar, m-am prajit doar pe mine.
Pyrahna marimea M, 3,10m.

Piramidon, dubiosii aia de vin din tari terminate de razboi si coruptie... o duc mai bine decat noi sub pamant cu piscine. Conditii mai bune decat avem noi acasa.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Vorba aia, eu port si prezervativ mereu, ca sa fiu sigur. Il dau jos decat cand ma p#sh si cand ma ft.. :joint:

piramidon

Veteran
Cu caiacu' pe Amazon? Bravo Zonele! Sper ca nu te-ai pisat in apa.. :biggrin:
Mai bine decat noi o duc si asistatii social bastinasi, da' n-o sa tina mult smekeria asta.
La ora actuala cateva grupuri sociale au o ocazie istorica - ma refer la legile astea care ne-nghesuie la tot felu' de tolerantze - si spre deliciul meu hahalerele nu fac altceva decat sa se dea in stamba, sa ni se urce-n cap si sa ne reaminteasca la fiecare pas de ce erau lucrurile asa cum erau.
Comunismul a cazut (era si cazul) iar acum e randul democratiei sa dea coltzu'. Cu ce-o inlocuim? S-avem de fumat, ca gasim noi. :tiphat: