Până mă învăț cu forumul asta nou o sa dureze ceva!!
Spor la treaba, eu pufai din vape in timp ce ma documentez despre breeding line-ul blueberry, ai mai crescut cumva cel de la djshort sau sunt eu nebun?
Blueberry sativa e ceea ce ar trebui sa cauti, umbla vorba despre un mascul rar tare pe care Dj Short l-ar fi sharuit cu Chimera si acesta din urma l-ar fi folosit in mai multe crossuri din catalogul sau, cresc si io asa de test acuma o pereche de Highland Mexican (Guerrero) X Blueberry F2 de mi le-a daruit un user de pe aicea... Zice el ca plantele de exhiba trasaturile de blueberry sativa is precum cocaina nu ca as sti prea bine ce-i aia si cu ce se mananca, dar am zis sa incerc si io macar pe calea asta sa vedem despre ce e vorba... Plus ca sunt dator omului si altora cu F3'uri asa ca am nimerit bine din doua boabe de test o femela si un mascul de par aidoma Blueberry de la Dj cu oarecare inclinatie spre the sativa side of things, hehehe....
Cu mai multi ani in urma am crescut si F1 si bag mana in foc ca tare bun o fost focul ala ceea ce iti doresc si tie in cautarile tale!
Eu le-am primit de la un user de pe icmag de aici din secțiunea Cehoslovacia
E bine ca voi gasiti masculi in bb. Eu nu am gasit. Parca au fost, dar sterili.
E bine ca voi gasiti masculi in bb. Eu nu am gasit. Parca au fost, dar sterili.
Voi ce mai planuiti sa cresteti?