What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Si daca aplic acest nutrient si fac un flus mai indelungat ? Chestia e ca nu prea mai gasesc nmk prin magazine si nu vreau sa comand online ... Am de la Biobizz da e cam vechi , cred ca are vreo 4 ani ...
In plus la ce zice explo cu metalele grele, mai au si mult EDTA, folosit pentru chelatarea metalelor. Nu il vrei in mancare...

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
De fumat mai fumăm și noi??
Sau v-ați dat pe copt pâine la cuptor???
:muahaha:
Eu îmi pregătesc o pipă sa mă țină atent până la sfârșitul programului de lucru!!
În combinație cu bere și vodka!!
:smoker:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
La mine in 20 de zile nici preflowerul nu se vede, sau rare ori ! Daca o fi vreun fast sau ceva !
Nu aș crede !! 2-3 zile durează numai să crape sămânța!!
Cine știe ce ai înțeles tu!!:joint:

cristocel420

Active member
Exploziv, Gantz și ăștia care mai sunteți în Spania sunteți bine?Grijă mare, am un ne-am în Spania sa îmbolnăvit de corona, nu poate sufla și de-lea grele.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu am mai iesit din casa de 6-7 saptamani, si nici nu am de gand sa mai ies pana nu se termina treaba. sper sa nu intre altii peste noi daca da foametea in ei, in rest e ok.

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Am găsit pe forum la italieni un proiect interesant, din cate am inteles... eu... asa in mare( nu citesc italiană )asta in 20 de zile o scos 70g ?cum naiba?https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=364173&page=2
Zice ca le-a cules de 20 de zile, le-a tinut 10 cu capu-n jos si restul la borcan. Chiar spunea mai sus ca se asteapta la recolta in 8-10 sapt de flower.
A, si erau doua plante; una a scos 50 si una 20. grame ;)

Last edited:

piramidon

Veteran
Si ca tot is pe thread-ul de off topic:
Au scos ratul toate cele 7 purceluse - 1 Cheese Berry, 2 Wedding Cake (WC:biggrin:) si 4 Pure AK, deasemenea am pus la germinat si 3 soiuri (din 6) de tabac, am sapat lotul de plantare si acum astept sa-mi vina accesoriile pt sistemul drip. :dance013:

Mai am ceva de mesterit la noul box dar dulapul provizoriu e beton si le poate gazdui inca doua luni pe putin. Ba chiar ar putea termina in el daca se-ntampla ceva de nu termin boxu' ala..
O sa bag poze mai incolo, poate-o sa fac si-un mic thread dar inca astept un nou tel, ca ala vechi de faceam poze cu el s-a bushit si-acu' toate pachetele vin cu intarziere, pandemia mama ei...

Tin sa le multumesc lui cristocel, cadavruslos si lorenianei pt inspiratia oferita prin puterea exemplului, nu numai lor si nu neaparat in ordinea asta, dar cumva m-au scos din letargie si m-am pomenit peste noapte harnic ca o albinuta. Sau furnica? :biggrin:

cadavruslos

Well-known member
Dai bice mestere ! Asteptam cu nerabare sa vedem ce e o sa iasa , sunt sigur ca nu o sa ne dezamagesti , si cateodata toti mai avem nevoie de cate un Impuls ca sa ne punem pe treaba , poate o sa incepi si u thread si aia e a, hai fumuri usoare :joint:

piramidon

Veteran
"Sa vedem, sa vedem, sa vedem, ce-o sa iasa" :biggrin:

Nu vreau sa-ti stric cheful, dar e aproape garantat c-o sa dezamagesc pe cineva, sper ca nu pe tine.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Și cum e cu carantina asta ?
Fumați mai multe sa la fel că de obicei de când stați acasă???
Eu la fel bag iarbă, eu inca mai merg la muncă!!!
Oare când se va termina tot balamucul ăsta??
Sper sa treacă cat mai repede !!
:joint:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu bag tot cam la fel. poate putin mai mult.
cat despre treaba asta, 2-3 luni tot mai tine, posibil si spre un an sau mai bine, mai ales daca nu se gaseste tratament/vaccin.

piramidon

Veteran
Noroc, vasy :tiphat:
Acu' mai fumez o p*la ca am terminat si rezerva de trim, inclusiv fan leaves, am racait grinderul si scuturat toate cutiutele de farame, ba chiar am incalzit si colectat pe foite tot ce era rasina...

Mai am de asteptat pana fumez din nou, asa-mi trebuie ca am tot amanat pana m-am resemnat dar daca as fi avut, fumam constant fara plus sau minus.
Dar pauza asta, chiar daca-i fortata e benefica. Mi-a dat un sut in cur, am devenit mai activ si am rezolvat chestii pe care le amanam de ani de zile, inclusiv constructii si amenajari atat de necesare si utile. Indoor si out.

Cand se termina balamucul asta va incepe altul ca asa e viata.
Cu vremea asta nasoala am pierdut caisele de anul asta ca inflorisera la prima caldura da' a venit frigul si-a scuturat tot, nu cred c-a ramas ceva desi le-au bazait albinele, nu cred c-au avut timp sa se matureze (florile) in doua zile de timp frumos.
Si eu care voiam sa fac anul asta un schnaps de caise...

Tot din cauza vremii am pierdut cea mai productiva familie de albine, au iesit dimineata la cules si pe la-nceputul dup-amiezii a dat vantul si frigul si nu s-au mai intors, au ramas doar matca si cateva doici...
Deci practic, merg la munca mai des acum pe pandemie. :biggrin:

Ba! Io acu' am vazut ca asta e postul cu nr 1000, nu-s superstitios dar sper sa fie de bun augur cu toata activitatea asta. :tiphat:

Last edited:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Pai dai bătaie piramidoane!!!
Dai drumul la un grow in daca tot nu ai ce fuma!!
Eu când nu aveam ce sa fumez eram bucuros când se îngălbenea cate o frunză din fan leaf!!
Nu spărgea dar o mică amețeală acolo era!
:joint:

Latest posts

Latest posts