What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu sunt de acord cu tine jtm că e bine să mănânci sănătos să fumezi la fel sănătos adică vapat că sănătos nu e !!
Dar ce se întâmplă în lume deja îmi pare deplasat!! Doar pentru că au fost 2 chinezi au fost infectați nu i-au lăsat să iasă din metrou pe nici unul !
Care au vrut să coboare au luat bătaie că la câini
Au bătut în ei ca in sacii de box!
Doar că sa țină pandemia sub control!
Și cum zicea și cristocel mai sus de ce iau încuiat în casă și iau bătut ușile cu scânduri sa nu iasă afară!!!!
Luați totul în râs și mai târziu veti vedea in ce pericol suntem!
Nici nu vă dați seama!!

cristocel420

Active member
Am câteva hectare de pământ și pădure lângă un sat semipărăsit și deși îs iubitor de natură, degeaba, nu cred că m-aș descurca să trăiesc din ce îmi dă pădurea și agricultura, maximul ce cunosc is câteva ciuperci, urzici, menta, pelin, lobodă, leurdă, stevie și cam atât, agricultură nu am făcut niciodată deși nu ar fi mare șmecherie, am râul Someș aproape un pește ceva dar nu am bani să trec strada am spart tot ca un netot măcar 10.000 €de aveam să îmi cumpăr o drujba să-mi fac o cabană, provizii etc.
Morții mă-sii dacă cineva vrea să se riște la o aventură.... Nici nu am cu cine, nu are nimeni filmele mele, cine le are nu îl cunosc nu mă cunoaște.
Eu sincer m-aș băga 1 an de zile în carantină cu oameni sănătoși pe câteva hectare, nu vreau să aștept până se ajunge ca în Italia Spania deja ia ajuns din urmă sau mai rău ca în China. Deocamdată la noi virusul nu e așa puternic în Europa dar o să fie dacă nu se găsește vaccin pt că virusul e o multitudine de viruși care se tot adună și devine din ce în ce mai puternic.
Păcat ca n-am tupeu să fac asta datorită lipsei de experiență și banilor.
Ce planuri aveți?

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Prea mult info..
Legat de asta vedem ce urmeaza, daca e ceva trecator nu trebuie sa faci mare lucru. Daca nu e trecator da, trebuie sa gasim o solutie fiecare. Dar nu e cazul de panica inca, asigura-te ca ai provizii pe cateva saptamani ca sa nu fie nevoie sa iesi sa te infectezi si aia e. In timpul ala poti studia agricultura si face planuri de viitor, daca aia e calea pe care vrei sa o urmezi.

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
...Doar că sa țină pandemia sub control!
...
Luați totul în râs și mai târziu veti vedea in ce pericol suntem!
Nici nu vă dați seama!!
Noi stonerii avem haioasa tendinta de a ne contrazice singuri.. :biggrin:
Acum, n-o sa m-apuc sa citez Wikipedia despre pandemie ca toti stiu sa gugaleasca si sa citeasca, dar acolo scrie clar ce-i aia si ce face.
Ba scrie si ce-a facut - cate SUTE de milioane de morti in total? ...

Cu riscul de a-mi atrage (noi) antipatii imi dau si eu cu parerea.

Daca exista o boala ce ma poate ucide, aia e o arma. Asta-i si definitia armelor biologice.
Daca tu tragi mine, fie ca nu respecti izolarea sau ignori recomandarile ori indicatiile profesionistilor activi in Razboiul cu pandemia, trag si eu in tine. Nu te urasc, nu e nimic personal, c'est la guerre. Asa-i la razboi, trebuie doar sa elimin amenintarea.

Un singur individ infectat poate ucide MILIOANE de oameni so, STFO please!
Un alt factor vital intr-un conflict este cel psihologic.
Daca o matracuca ca aia din Rusia, care a evadat din izolare pt ca se plictisea si n-avea wifi contamineaza si implicit ucide pe cineva drag tie, cum ti s-ar parea asta?

Sau o descreierata ca a noastra care-si trimite avortonu' la scoala ca sa aibe ea ocazia sa se masturbeze sau sa se prostitueze virtual? E mai ieftin decat o bona si mai multa discretie pt ea, ce conteaza ce crede lumea, ii dau "ei" sa manance? Eu ii dau :biggrin:

Moralul comunitatii scade in fata impotentei autoritatilor, care-si pierd putina credibilitate si infimul respect ce le-a ramas.
Iar in situatii extreme se impun masuri extreme. Si pt a nu pierde dramul de control ramas, autoritatile vor deveni... autoritare.
Vor impune masuri din ce in ce mai severe si mai drastice, care vor afecta din ce in ce mai mult calitatea vietii noastre si a libertatilor ce noi consideram ca ni se cuvin.
Deabia s-a decretat starea de necesitate. Sper sa nu apucam sa-i simtim efectele. Sau si mai rau: Legea Martiala.
Dar sunt sigur ca si atunci, in fata unui pluton mixt de politisti, militari, militie locala si mai stiu eu ce care controleaza (interzic) accesul pe vreun drum, public sau privat, se va gasi cate un dobitoc in plina supradoza de drepturi umane care se va lua gura-n ... hm, pusca cu legiuitorii si i se va administra neshte aspirina locala - 7,62 de obicei.

Si toate astea din cauza catorva cretinoizi care abuzeaza de asa zisele drepturi umane. Libera circulatie e cel mai des utilizata...

Dar eu is fatalist si prin definitie sceptic, asa ca nu bagati in seama un stoner care a vazut prea multe (NU filme!), s-a fript cu ciorba si acu' sufla si-n iaurt.
Recunosc ca-s un pic fatarnic (si fumat :biggrin:) pt ca la mine izolarea e un standard. Nu ca m-as ascunde de toata lumea, dar sunt mai rezervat in general fata de semenii mei si nu ma reped la bai de multime ca nu-s nici popa nici politician.

Am o zi preferata: Revelionul. Imi place sa umblu prin Bucuresti in seara de revelion, fumat ca un capnobatai, ba si-un pic baut si ma amuz privind sute de mii de oameni intoxicati la maxim, cum manevreaza tone de explozibili. Fac asta de multi ani si pana acum niciodata nu am fost dezamagit: am fost martor la raniri/arderi, zburare de deshte, orbiri, etc. Foaaartee tare!
Imi aminteste de Mama Africa... maaama lor. :laughing:

Deci beti lichide (evitati totusi urina), bagati coloidale si ceaiuri, si evitati multimile. Si spalati-va, ceilalti din tramvai/autobuz va vor fi recunoscatori.
Eu unul folosesc (zilnic) produse apicole. Si iarba. Asta ajuta, nu va luati dupa speciile care-si ingroapa produsul intern brut si alearga dupa puncte rosii. :tiphat:

piramidon

Veteran
A cazut net-ul si fiind fumat si plictisit, am facut in 2-3 ore ce n-am facut in 6 luni lucrand la noul box.
biggrin.gif

LABA TAMPESHTE! luati aminte... :whistling:
Ar trebui sa ma ascult din cand in cand... :laughing:

cristocel420

Active member
Hai că am râs umpic.
Panică cu viruși înțeleg dar lumea nu sa relaxat cu iarba încă de atâția ani, tot gol pe aici 4-5 persoane...

piramidon

Veteran
Cum naiba sa se relaxeze daca toata lumea iubeste si fumeaza soiuri energetice.
Eu unul si-asa am hiperactivitate cerebrala, mai bag si-o sativa d-aia rea, mi se taie filmu'. La propriu. (tot mai bag, da' asa, cu fereala)

Mai nou am invatat sa apreciez couch lock-ul pe care inainte il uram de moarte.
Cum zicea unu-ntr-un film: "daca te lupti cu senzatia de somn, obtii un high decent".
Cum nu gasesc sparring pt clinch, ma multumesc sa ma-nclestez cu krakenul invizibil... :biggrin:

Fiecare are glumitzele sale cu iarba' inainte spuneam "fire in the hoole!" acum e "release the kraken!" :laughing:
Eu cu mine si cu piramidon ne distram de minune...:dance013:

cristocel420

Active member
Vorba lui Exploziv, a zis el odată '' Eu mă leșin și cu sative''. Așa și eu dacă bag prea mult. Un hibrid i/s deja e prea mult pt mine, nu doar că îmi dă lene totală în corp, îmi dă și în creier o stare de retard mintal mă muțește dacă îs cu mai multe persoane,ceea ce apreciez câteodată, dacă îs singur și nu am de făcut treabă. E interesant cum unii nu au nici o treabă sau asa zic ei... Acum după mulți ani de fumat am observat o grămadă de lume ca să lăsat de iarba pt motivele astea,oameni cu frunza tatuată, părerea mea că nu au știut altceva, doar starea aia și de la un moment dat devine insuportabila.

cristocel420

Active member
Nu zic ca e regula generala, sunt ierburi foarte plăcute cu diferiți terpeni, dar astea îmi fac mie filmul, mi-ar place și mie să-mi termine planta în 60 de zile.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Si asa zic si acusi, am bagat si ierburi 100% indica in trecut, insa acum prefer pe cele cu high mai interesant si arome speciale. Deja un hibrid 50-50 e mai mult decat imi trebuie pe plan de iarba indica. Daca vreau sa ma lesin pai juma de gram sau 1 gr de ceva sativa bagat in o singura sesiune si imi da brain overload. Ma trimite si la culcare de cele mai multe ori.
Dar, recent am descoperit ca imi place sa ma lesin mai mult cu cannabutter, si fumatul de iarba sau kief e mai cu masura, adica bag cat imi trebuie sa fie un high bun, si apoi mentin o data la ceva timp cu cateva puffuri. La cannabutter nu am treaba, echivalentul a 10-15 gr o data si aia e, merg pe ideea "daca ne spargem, pai ne spargem!"

cristocel420

Active member
Ti se pare Vasi , e doar prajit 🤫:biggrin:
Cadavrule, sa știi ca fratele tău Cristos e consumator de iarba cu nivel de thc scăzut. Îmi place sa fiu activ, dacă se întâmplă să am câte un strain potent în grădinuța mea din bloc fumez mai puțin.
Au ajuns stonerii sa se facă prăjiți între ei:)))

cadavruslos

Well-known member
Cadavrule, sa știi ca fratele tău Cristos e consumator de iarba cu nivel de thc scăzut. Îmi place sa fiu activ, dacă se întâmplă să am câte un strain potent în grădinuța mea din bloc fumez mai puțin.
Au ajuns stonerii sa se facă prăjiți între ei:)))

Man era sub forma de “alint” , mie imi plac soiurile cu nivel ridicat de thc , sunt genu de om care daca imi fac un paiut ma apuc de el da nu il termin , imi place sa bag cateva fumuri il mai sting , mai imi fac de treaba , iar dupai mai bag cateva fumuri si tot asa toata ziua “ciugulesc” ca sa zic asa si daia prefer o iarba tare ca daca nu ma bucur de tot cuiu odata barem sa fie tare sa am ce simtii din alea 3,4,5 fumuri .. te salut si numai bine , sunt un stoner mai puriu ca sa zic asa ..

Last edited:

Latest posts

Latest posts