What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Northern Lights - Sensi Seeds

JackSprw

Active member
8. Nap 12/12

Kedves érdeklődők!
Jelentem, a gyökérzet ismételten berohadt, amivel kapcsolatban először 7 napja merült fel a gyanúm, az emelkedő tendenciát mutató drain EC és a nem kifejezetten hófehér gyökérzet nyomán. Ennek megfelelően proplantos kezelésben részesítettem az ültetvényt, amit 8-10 naponta ismételni fogok. Fényt visszavettem ~60k lux-ra. Egy kevés új, egészséges gyökérzet már látható, azonban a tápanyagfelvétel szemmel láthatóan akadozik.
A trikologicos bohóckodást egyelőre berekesztem.
Kaptak hálót, néhány ágat már visszabújtattam.

IMG_0995.jpeg IMG_1004.jpeg
IMG_0998.jpeg IMG_1005.jpeg
IMG_0999.jpeg IMG_1006.jpeg IMG_1001.jpeg

JackSprw

Active member
22. Nap 12/12

Átültettem 11literbe hogy legyen hely új gyökeret növeszteni, valami nincs rendben a felszín alatt, az egyszer biztoss. Amennyire lehet szét lettek terítve, akulról meg leugrott a felesleg.
Szar tápanyagfelvétel az látszik a drénen és növényeken is, sok joura nem lehet számítani. Mostantól 2 hetente kapnak proplant+champion kombót.

IMG_1049.jpeg IMG_1050.jpeg IMG_1051.jpeg IMG_1056.jpeg

IMG_1031.jpeg IMG_1030.jpeg

Ezek meg itten megéledtek mán csak elfelejtettem szólni.
IMG_1048.jpeg

Last edited:

Uzsidoboz

Well-known member
420club
Végül is lehet igazad van és már az elején berohasztom hogy a végére úgy nézzen ki , mint a tiéd az elején .
A 4hetet miből számolta ki? Kérem vezesse le!

Last edited:

Budget Buds

Active member
Van valami frissítés ezzel kapcsolatban? Most vettem néhány NL-t a sensi-től, és kíváncsi vagyok, milyen lett?

ajánlanád a törzset?

Nem vagyok biztos a fordításokban, angol fordítót használtam lol

In english :
Any updates on this? I just bought a few NL from sensi and am curious to how they turned out?

would you reccomend the strain?

Not sure on the translations, I used a translator from english lol

Latest posts

Latest posts