As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Kedves nép.
Miután szinte a teljes kertet legyakta a pythium beleértve az anyákat is, indítok 3 nl-t mert ez vót itthon. Ha találok benne egy értelmes fenót, lesz belőle sog.
Jó szurkolást!
72 óra eredménye:
Kissé megnyúlt a nyakuk, kevés volt a 10k lux az első 2 napban, ezért az egyiknek kellett egy kis support.
Első locsolás tegnap történt, azaz 7 nappal ültetés után. EC 0.6 csapvíz + 1ml/l wuxal, p sav, h2o2, az eredmény EC 1.2 locsolóvíz.
Feljebb toltam a párát, 60-65% egy kicsit alacsony vót ilyen fijatalon.
Asszem ideje lesz átültetni őket, kevés már a napi egy locsolás ebben a 7x7x8-as pohárban. Van némi ca-mg hiány, ami valszeg ennek köszönhető, vagy talán sok fényt kaptak hirtelen. Majd kinövik.
Váltottam műtrágyát, innentől a Terra Aquatica dual part nevezetű csodaturmixot kapják kis kálivízüveggel kiegészítve, 100% uv sterilizált ozmóvízzel. Adagolás a táblázat szerint, jelenleg 3 rész grow, 1 rész bloom. Foszforsavat úgy tűnik nem, vagy csak nagyon keveset igényel így a tápoldat, szépen beáll 5.5-6.0 közé a ph. Fény még mindig 50k lux körül, EC 1.4
Kiraktam őket 600as hps+lámpamozgató alá és lekaptam a toppokat. Fény egyelőre 60k lux körül. EC 1.5
A táphiányért szerintem megvan a ludas, rendeltem új growtápot mert igencsak gyanús kinézete volt. A friss flakonnal összehasonlítva látszik hogy közük nincs egymáshoz, egész biztosan kicsapódott benne valami. Ez van, tessék vigyázni az akcijós tápokkal.
Következő locsolás már a friss tápokkal történik, plusz kapnak Trikologicot, hátha használ gyökérrohadás ellen…
Szedtem mindegyikről 1-1 klónt, 17w 4000k vtac led alá kerültek. Ez a propagátor elég szellős, holnap lehet átrakom zacskóba. 1 rész grow - 1 rész bloom, incit2, cocoperlit, EC 1.0
Néhány nap múlva kapcsolok.
Átkapcsoltam 12/12-be, ugyhogy ez lesz a 0. Nap. Kapnak majd hálót, nem cél befuttatni, csak limitált a magasság. Mióta friss tápot használok, konszolidálódni látszik a tápanyaghiány. Néztem gyökérzetet, egyelőre szép fehérek. Utolsó locsolásnál EC 1.5 ment be, 1.40körül jött ki. A héten kaptak Terra Aquatica féle trichodermát is. Fény ~100k lux a legfényesebb pillanatokban. Párát mostmár nem engedem 60% fölé.
Ezek meg remélem megélednek mert ölég szarul néznek ki, látszik hogy táphiány volt mikor szedtem…