What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Noob Grow 1st level

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Le-am ingropat asa cum m-ai sfatuit.
Revin cu growboxul cand e gata, sper sa reziste si sa nu moara.

Aveti un link cu un bec potrivit? Am luat dupa ochi si cred ca asta e marea problema, nu temperatura,umiditatea, etc

pai zi-ne cat e temperatura si umiditatea, daca trebuie sa le eliminam din ecuatie, macar sa fim siguri de asta. dupa ce zici ca nu te descurci sa cumperi un bec, tare mi-e frica ca nu stii nici ce inseamna temperatura si umiditate buna..
Si tot nu ne-ai zis la ce distanta tii becul, poate el saracu e bun si il tii tu prea departe..

Euthanasia

New member
Temperatura este constanta, intre 22 si 24, becul este la 14 cm de ele, umiditatea nu am cu ce sa o masor. Insa, veste buna! De cand le-am ingropat, si-au revenit la viata

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Iară becuri frate ? Parcă-ți luasei.
În fine,uite aici,ia-ți două becuri Philips puterea să fie între 23-50w,de 2700k temperatura culorii (rece).
bah, 2700 K e lumina calda. 6400 K e rece

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ai rece, dar iei tot rece? cum vine asta?

pune becul ala mai aproape. atat timp cat nu le arde il poti apropia de ele. de aia se lungesc!!

DaveDave

New member
Am inteles. Well, il iau pe-asta si vad cum reactioneaza 2-3 zile. Cat despre pamant, zici ca e vreo raritate, nu am gasit la Dedeman, Brico si Leroy. Mai caut dar nu stiu pe unde, daca nu gasesc fac comanda online pentru 1 sac

Compo Sana universal, gasesti in DEDEMAN

DaveDave

New member
A si pentru becuri daca vrei sa eviti sa dai comanda online iti recomand firma hepol(asta daca vrei unul mai mare) daca nu mergi pe philips tornado foarte bune, tot la dedeman.

Latest posts

Latest posts