What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Noob Grow 1st level

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
sunt ok, dar e mai eficient sa ai mai multe becuri mai mici decat unul mare cand e vorba de cfl.. ai o dispersie mai buna daca sursele de lumina sunt plasate des pe suprafata canopiei si asa poti tine si plantele mai aproape de becuri.

Euthanasia

New member
Am inteles. Well, il iau pe-asta si vad cum reactioneaza 2-3 zile. Cat despre pamant, zici ca e vreo raritate, nu am gasit la Dedeman, Brico si Leroy. Mai caut dar nu stiu pe unde, daca nu gasesc fac comanda online pentru 1 sac

thehol

Member
Cum zicea și @thuglife ,n-ar fi rău să te apuci de un growbox,măcar o cutie ceva dacă n-ai un dulăpior,ca să le poți oferi ore exacte de lumină și de întuneric,să nu ai riscul de hemafrodiți,etc.În plus ai rămâne la o căldură constantă,ai putea foarte ușor regla umiditatea din growbox,inclusiv luminile,aerisirea,etc.

Euthanasia

New member
Da, o sa ma apuc maine ca tot sunt zilele libere. Ma gandeam ca e mai simplu fara box pt ca sunt singur intr-un apartament. Am fost adeptul munca putina, rezultate marete. E timpul sa pun osul la treaba daca vreau ceva

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Am inteles. Well, il iau pe-asta si vad cum reactioneaza 2-3 zile. Cat despre pamant, zici ca e vreo raritate, nu am gasit la Dedeman, Brico si Leroy. Mai caut dar nu stiu pe unde, daca nu gasesc fac comanda online pentru 1 sac

zi-ne ce ai gasit, poate e ceva bun pe acolo. mi se pare destul de ciudat, eu daca am plecat dupa pamant, is mici sansele sa nu gasesc in primul magazin de bricolaj in care merg.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Le-ai udat prea mult sau e frig la radacini, sau ambele.
Ia zi tu, la ce distanta le tii de lumina? Mi se pare ca n-au suficienta.. Ai o poza cu conditiile in care le tii? Si mai multe detalii legate de temperatura, umiditate, udare, ventilatie.. poate identificam ce faci gresit.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Le-ai si plantat gresit. Ca sa scapi de tulpina aia fragila ar fi fost bine sa le ingropi in pamant pana la 1-2 cm sub cotiledoane. In felul asta susti planta mult mai bine si o ajuti sa isi dezvolte si mai multe radanici.

Dar inainte de toate trebuie sa elimini cauza alungirii excesive care nu poate fi decat una singura: lumina prea slaba si prea departe de planta.

Euthanasia

New member
Le-am ingropat asa cum m-ai sfatuit.
Revin cu growboxul cand e gata, sper sa reziste si sa nu moara.

Aveti un link cu un bec potrivit? Am luat dupa ochi si cred ca asta e marea problema, nu temperatura,umiditatea, etc

thehol

Member
Iară becuri frate ? Parcă-ți luasei.
În fine,uite aici,ia-ți două becuri Philips puterea să fie între 23-50w,de 2700k temperatura culorii (rece).