Καλημερα φιλε μου σε ευχαριστω για την ανταποκριση μαζι με την 600αρα πρεπει να κανω και μεταφυτευση;Αν δεν προλαβω σημερα υπαρχει προβλημα να γινει αυριο διοτι εχω μονο ενα χερι και δεν ξερω αν βρω καποιον σημερα να με βοηθησει!
όχι μην αγχώνεσαι, απλά με την έννοια ότι βγαίνει τώρα 2ο και 3ο σετ από φύλλα, δεν θα αντιμετωπίζεις προβλήματα "σοκ" από την 600άρα ούτε καν. Βάλτα και μεθαύριο κάτω από το γουρούνι, απλά αν μπαίνανε σήμερα, κέρδος θα ήταν
σαν να στρίβουν λίγο προς τα μέσα τα φύλλα . αν και έχει από κάτω υπόστρωμα που φαντάζομαι θα είναι υγρό ... ίσως ο ανεμιστήρας στέλνει στεγνό ? δεν είμαι σίγουρος , καλά πάνε πάντως .
μετά διάβασα την δεύτερη σελίδα
οκ όλα καλά . είναι και το ww για πρωινό λίγο βαρύ
Σημερα εβαλα τελικα την 600 μετα απο 13 μερες κατω απο την Τ5. Αυτο το θηριο βγαζει πολυ ζεστη και η θερμοκρασια ειναι 29-30 βαθμους ελπιζω να καταφερω να τους κατεβασω.
Σε 2 ποτηρακια ειχαν βγει απο κατω οι ριζες και στο ενα εγινε ατυχημα και εσπασε μια ριζουλα.Εχει κιτρινισει λιγο το φιλαρακι του σε καποιες ακρες.
Την λαμπα για πρωτη μερα την εχω βαλει 90 ποντους απο τα φυτα ποτε λετε να την κατεβασω;.Εκανα ενα καλο ποτισμα εριξα περιπου 1200 ml νερο και στα τεσσερα φυτα χωρις λιπασμα. Λιπασμα λεω να ριξω την 3η μερα για πρωτη φορα συμφωνα με το προγραμμα της biobizz
Επισης εβαλα ενα ανεμιστιρακι 45watt αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το αν πρεπει να χτυπαει κατευθειαν τα φυτα,προς το παρον το εχω βαλει να χτυπαει τον τοιχο μην και τα πουντιασω
Οριστε και μερικες φωτο που τραβηξα 6 ωρες μετα την μεταφυτευση στις καινουρειες γλαστρες
Μια χαρα πανε τα μωρα Νewfish. Αυτες θα ειναι οι τελικες τους γλαστρες ετσι; Οσο για την λαμπα θα συμφωνησο με τον Τrοn,κατεβασε την σε σημειο που να βαζεις το χερι σου πανω απο τα φυτα και να μην ζεματαει τις κορυφες.