What's new

newFish tryToGrow orangeBud

newFish

Member
Γεια σας αν δεν ανοιξει η λαμπα για 4 ωρες τι γινετε;δεν δουλεψε ο χρονοδιακοπτης και εμειναν 4 ωρες χωρις φως ΓΑΜΩΤΟ τπτ δεν παει καλα.....

newFish

Member
Καλημερα ενα μικρο update 8η μερα κατω απο την Τ5. Οι θερμοκρασιες ειναι πια σταθερες 23 με κλειστη λαμπα 28,5 με αναμμενη. Οριστε και μια φωτο!

picture.php

LegacyTron

Member
βάλε την 600άρα 50 πόντους από τις κορυφές. Τέλος με την Τ5, αρχίζει το ΜΑΤΣ!

newFish

Member
Καλημερα φιλε μου σε ευχαριστω για την ανταποκριση μαζι με την 600αρα πρεπει να κανω και μεταφυτευση;Αν δεν προλαβω σημερα υπαρχει προβλημα να γινει αυριο διοτι εχω μονο ενα χερι και δεν ξερω αν βρω καποιον σημερα να με βοηθησει!

LegacyTron

Member
όχι μην αγχώνεσαι, απλά με την έννοια ότι βγαίνει τώρα 2ο και 3ο σετ από φύλλα, δεν θα αντιμετωπίζεις προβλήματα "σοκ" από την 600άρα ούτε καν. Βάλτα και μεθαύριο κάτω από το γουρούνι, απλά αν μπαίνανε σήμερα, κέρδος θα ήταν ;)

newFish

Member
Καλησπερα η υγρασια ειναι χαμηλη γυρω στο 30-50 βεβαια φροντιζω το χωμα που εχει μεσα το μπολ να ειναι παντα υγρο!

tjo

life gardener
Veteran
Καλησπερα η υγρασια ειναι χαμηλη γυρω στο 30-50 βεβαια φροντιζω το χωμα που εχει μεσα το μπολ να ειναι παντα υγρο!

Τα φυτάκια πάνε περίφημα,συνέχισε να κάνεις ότι κάνεις
και να θυμάσαι,όσο πιο απλά τόσο πιο καλά..

Θα μεταφέρω το θέμα σου στις συζητήσεις καλλιέργειας
σε περίπτωση που το ψάχνεις:biggrin: καλη συνέχεια :tiphat:

L

letis

καλημέρα. ανέβασε την υγρασία σου.το minimum να είναι 50%. και μην αγχώνεσαι πολύ.. καλά είσαι.

ganja3

Member
σαν να στρίβουν λίγο προς τα μέσα τα φύλλα . αν και έχει από κάτω υπόστρωμα που φαντάζομαι θα είναι υγρό ... ίσως ο ανεμιστήρας στέλνει στεγνό ? δεν είμαι σίγουρος , καλά πάνε πάντως .

μετά διάβασα την δεύτερη σελίδα :)

οκ όλα καλά . είναι και το ww για πρωινό λίγο βαρύ :)

newFish

Member
Καλημερα ευχαριστω που μεταφερατε το θεμα εκανα λαθος και το ανοιξα σε οτι να ναι κατηγορια!

Οσο για την υγρασια οτι βρεγμενη πετσετα ταψι με νερο και να βαλω δεν ανεβαινει με τπτ.

Ειμαι στην 9η μερα με αναμμενη λαμπα εχουν πλατιασει περισσοτερο ακομα εχω την Τ5 και περιμενω αυριο εναν φιλο που με βοηθαει να βαλουμε την 600αρα!

GRkid

Active member
ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ.....αν! έχεις βάλε έναν υγραντήρα για μωρά... βάλτον σε χρονοδιακόπτη να δουλεύει ανά 2-3 ώρες 5-10 λεπτά και πολύ λέω....

newFish

Member
Καλησπερα σας,

Σημερα εβαλα τελικα την 600 μετα απο 13 μερες κατω απο την Τ5. Αυτο το θηριο βγαζει πολυ ζεστη και η θερμοκρασια ειναι 29-30 βαθμους ελπιζω να καταφερω να τους κατεβασω.

Σε 2 ποτηρακια ειχαν βγει απο κατω οι ριζες και στο ενα εγινε ατυχημα και εσπασε μια ριζουλα.Εχει κιτρινισει λιγο το φιλαρακι του σε καποιες ακρες.

Την λαμπα για πρωτη μερα την εχω βαλει 90 ποντους απο τα φυτα ποτε λετε να την κατεβασω;.Εκανα ενα καλο ποτισμα εριξα περιπου 1200 ml νερο και στα τεσσερα φυτα χωρις λιπασμα. Λιπασμα λεω να ριξω την 3η μερα για πρωτη φορα συμφωνα με το προγραμμα της biobizz

Επισης εβαλα ενα ανεμιστιρακι 45watt αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το αν πρεπει να χτυπαει κατευθειαν τα φυτα,προς το παρον το εχω βαλει να χτυπαει τον τοιχο μην και τα πουντιασω :p

Οριστε και μερικες φωτο που τραβηξα 6 ωρες μετα την μεταφυτευση στις καινουρειες γλαστρες

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

LegacyTron

Member
κατέβαζέ την 10 πόντους την ημέρα μέχρι να φτάσεις τα 50 εκατοστά από τα φυτά, Για τα λιπάσπατα δεν ξέρω σε χώμα θα σου πουν οι άλλοι καλύτερα ;)

locoezon

Member
Μια χαρα πανε τα μωρα Νewfish. Αυτες θα ειναι οι τελικες τους γλαστρες ετσι; Οσο για την λαμπα θα συμφωνησο με τον Τrοn,κατεβασε την σε σημειο που να βαζεις το χερι σου πανω απο τα φυτα και να μην ζεματαει τις κορυφες.

newFish

Member
Για τον ανεμιστηρα τι γνωμη εχετε; να χτυπαει στην χαμηλη σκαλα τα φυτα ή θα τους κανει κακο;

Αν παρω αλλον εναν ανεμιστηρα μικρο και το βαλω και αυτον σε μια γωνια θα εχει νοημα για να χαμηλωσουν λιγακι οι θερμοκρασιες;