What's new

newFish tryToGrow orangeBud

tjo

life gardener
Veteran
το orange bud ου είχα βάλει εγώ δε μ άρεσε καθόλου,
οι σπόροι ήταν απο DP φεμινάιζ.
το ακ που είχα βάλει,επίσης δε μου άρεσε όσο κι αν έβγαλε..
αν ειν μπουρού δεν το θες...πάνε απ του χρόνου σε κάνα
καλό υβρίδιο χέιζ να δεις την αλλαγή:tiphat:

newFish

Member
Ωραιος ρε τζο μου εκανες την καρδια περιβολι:laughing::laughing:. Μακαρι να πινετε τουαλχιστον και την επομενη φορα θα διαλλεξω κατι δοκιμασμενο καλο! Παντως αν εχεις καμια φωτο απο εκεινο το γκροου θα με ενδιεφερε παρα πολυ..

newFish

Member
Καλησπερα σε ολους

Ο κηπος μου μετραει 9 εβδομαδες ανθοφοριας και βρισκομαι ακριβως στην 60η ημερα.
Το ενα φυτο βγηκε εχθες καθως οι κρυσταλλοι ειχαν γινει κεχριμπαρενιοι. Τωρα βρισκετα σε μια ντουλαπα χωρις φως και εναν ανεμιστηρα για να σπαει την υγρασια. Αυριο λεω να το κοψω και να το κρεμασω αναποδα

Τα αλλα τρια παραμενουν στο δωματειο και γενικα το γκροου εχει μπει στον αυτοματο πιλοτο λογω πηξιματος στην δουλεια. Οι θερμοκρασιες ειναι απο 28-33 χωρις να εχουν εμφανισει στρεςς λογω ζεστης απλα πινουν πολυ γρηγορα το νερο τους. Για παραδειγμα μπορει να ποτισω στις 10 το βραδυ ενα λιτρο και το πρωι στις 7 να θελουν παλι ποτισμα λιγοτερο νερο βεβαια.

Λιπασματα τα εχω κοψει απο την προηγουμενη εβδομαδα και ευελπιστω να τελειωσουν συντομα. Θα επανελθω πιο αργα με φωτογραφειες.Καλο μας απο γευμα!

orfeas

Well-known member
Veteran
Ο ανεμιστήρας μπορεί να σου στεγνώσει το θέμα πολύ γρήγορα και δε το θέλεις.
Πόση υγρασία έχεις πια;

tjo

life gardener
Veteran
Οτι λέει ο Ορφεας...ο ανεμιστήρας απαγορεύεται είδικά το καλοκαίρι..
βαλτα σε μέρος με αρκετη υγρασια για να στεγνώσει όσο πιο
αργά γίνεται:tiphat:

φωτογραφίες δε κρατάω αλλά νταξ,δεν ήταν και τόσο χάλια:huggg:

newFish

Member
Καλημερα απο εμενα Σαββατο σημερα και προλαβα να βγαλω μερικες φωτογραφειες απο το δεντρο που κοπηκε. Τον ανεμιστηρα τον εβγαλα και το αφηνω να ωριμασει μονο του. Το αφησα δυο μερες σκοταδι και χωρις νερο και επειτα το εκοψα και το κρεμασα αναποδα σε μια ντουλαπα.

Ποσες μερες λετε να τα αφησω κρεμασμενα;εγω σκεφτομαι καμια δεκαρια μερες
Επισης αν μπαινει ελαχιστο φως μεσα στην ντουλαπα υπαρχει προβλημα;

Γενικα το ταξιδι φτανει στο τελος του και για πρωτη φορα ο απολογισμος φαινεται καλος. Η φουντα βγαζει μια εντονη λεμονιλα και το ψαλιδι κολλησε απο τα λαδια και εκοψα μονο τα μεγαλα φυλλα.

Τα υπολοιπα δεντρακια συνεχιζουν κανονικα μεσα στο δωματειο το οποιο θυμιζει πιο πολυ σαχαρα με αναμμενη λαμπα 33 βαθμους :)

Αλλα επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχια οριστε και δυο φωτογραφιες απο τα κομμενα φυτα

picture.php

picture.php

orfeas

Well-known member
Veteran
Λουκούμια ο ψάρακλας!
Εύγε!

Βέβαια, αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι το τι λέει, που θα μας το πεις σε κάνα μήνα τουλάχιστον...

LegacyTron

Member
πολύ ωραίο! Μπράβο! Καλά ξεράματα και κουραρίσματα!! ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΨΩΝΙΑ ! ΧΟΟΥΜ ΜΕΪΝΤ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ! ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ!

petougia

Member
Προσεχε κατω απο τα φυλα που εχεις αφησει για μουχλα (αν και δυσκολο τωρα) και θα σου προτεινα αυτο που ειχε πει ο τζο να μη γινει ξερο εντελως ξεκρεμασε το λιγο νωριτερα απλα πολυ προσεχτικα με το curing αν το κανεις.
Περιμενουμε το μηνακι που λεει ο Ορφεας!

newFish

Member
Καλησπερα σας
Χαιρομαι που σας αρεσουν οι παπαδες μου.

Εκοψα ακομα ενα δεντρο την κυριακη και το εχω βαλει για στεγνωμα. Τα υπολοιπα δυο θα τα κοψω την κυριακη που μας ερχεται.

Γενικα τσεκαρω για μουχλα αλλα με τις θερμοκρασιες που εχει λιγακι δυσκολο νομιζω. Δεν τα εχω ακουμπισει ακομα οποτε δεν μπορω να πω κατι για καπνισμα ετσι και αλλιως θα ειναι τιγκα στην χλωροφυλλη. Το ενα παντως μυριζει σκανκιλα ενω το αλλο δεντρο μυριζει σαν γρασιδι κατι τετοιο δεν μου φαινεται παντως και πολυ καλο.

LegacyTron

Member
μην πτοείσαι! κι εμένα τώρα τα 2 που είναι για κόψιμο, το ένα βγάζει όλα τα φρούτα του δάσους και ένα μικρό ίχνος λεμονι στη μυρωδιά και το άλλο είναι μια μπουρού που απλά βγάζει πράμα κι όλο παπαδιαζοφουντώνει! όπως και να'χει, καλό είναι,κι ό,τι δώσει καλοδεχόυμενο. Καλλιεργημένο από τα χεράκια σου, με αγάπη κ προσοχή ιδιαίτερη. Οπότε don't worry, be-fteki.

Ούτως ή άλλως είναι νωρίς για συμπεράσματα, τόσο για σένα όσο και για μένα. Πάντως παρ' όλες τις όποιες διαφορές των φαινότυπων, σκοπός είναι να βγει πράμα, κι ας είναι ένα μόνο φυτο το "αστέρι σου" ---> STELLAR. Αυτό, βάλτο σε άλλο βαζάκι και πίνε το σε ειδικές περιστάσεις ^^

newFish

Member
Το πρωτο αδερφια μπηκε σε βαζο εδωσε ακριβως 40 γραμμαρια καπνισα ενα τσιγαρο γιατι πιστευα πως δεν θα εχει μαστουρα μια χαρα ειναι τελικα επομενη δοκιμη ξανα σε τρις εβδομαδες μακρια απο τους κωλοντιλερ για καποιο διαστημα εχω καταχαρει :p !!!!

locoezon

Member
Άντε καλο καλοκαίρι NewFish και κοίτα να χαρείς την πραμάτεια σου με μετρο!

newFish

Member
Καλησπερα στην ομαδα!

Τελικα τα δεντρακια μου βγαλανε γυρω στα 200 γραμμαρια μυρωδατης,λεμονατης φουντα.
Το καθε δεντρο ειχε διαφορετικη φουντα πανω του και δεν εμοιαζαν μεταξυ τους.

Ειναι γλυκοπιοτα στο λαιμο και ενω σου βαζει στο κεφαλι δεν σου βαραινει το σωμα. Επισης δεν μου κανει τις σκωτοδινες και τις ζαλαδες οπως κατι βαρια χορτα που κυκλοφορουν στον δρομο

Γενικα αξιζε τον κοπο και με το παραπανω απο Σεπτεμβρη να ειμαστε καλα αν δροσισουν τα βραδια θα ξαναπροσπαθησω.

Ευχομαι σε ολους καλο μηνα και καλο υπολοιπο καλοκαιριου