Ďakujem Dubi. Áno, zmes je kupovaná nedávno..... Všetky veci v tejto tropickej zmesi sa mi páčia a som veľmi spokojná. Urobil som z toho dva vlastné kmene. Pravdepodobne Etiópia x Malawi (kupuje sa samostatne) a teraz Zamaldelica x Nová Kaledónia. Testoval som kvety samcov. Stredný stav. Stredné trvanie. Som spokojný s týmto mužom. Celý čas bol zdravý a vitálny. ..... jasné odrody, ktoré naozaj chcem kúpiť samostatne .....Určite by to mohla byť Nová Kaledónia @Naturalgazda, ak ste si kúpili Tropical Mix v priebehu posledných rokov a pol, pretože odvtedy sme do pravidelného vydania Tropical Mix zahrnuli trochu zásob NC, ale nemôžeme to potvrdiť na 100 % od tu. Ak to s chovom myslíte vážne, je lepšie zvoliť si konkrétne kmene so známou líniou a nie zmesi.
This male was double the height of my other NC male, way more branch and better smells. Smelling the top of the leaves he has a really nice sweet smell, almost fruity.More vigorous than Honduras x Panama is really a statement! Really handsome boy, hope the stem rub is also enticing!
I haven't started outcrossing New Caledonia yet, but to be honest to start making New Caledonia hybrids is what motivates me the most for upcoming new sativa projects.