What's new

Nevilles haze(Mr.nice)+Panama(ACE)

Nevilles haze(Mr.nice)+Panama(ACE)

• inside

Votes: 6 60.0%
  • outside

Votes: 4 40.0%

• Total voters
    10
  • Poll closed .

delicorganic

Well-known member
Μεγαλώνεις τ' παπουτσή και παίρνεις κλώνους από όλα τα θηλυκά.
Κόβεις, βρίσκεις αυτό που ποθείς, βάζεις το κλώνο έξω κι άμα το προχείμι είναι ευλογημένο, ο ντορβάς φισκάρισε...
Ίντα που λαλείς; :biggrin:

:tiphat:Ορφεύς

αυτη η ορφεο-διαλεκτος ειναι ολα τα λεφτα..:biggrin:
οπως τα λες,ετσι το σκεφτομαι ορφευς,για κει βαδιζω μαλλον,αργα και σταθερα..
θα λαβω υποψιν μου και και το δημοψηφισμα βεβαια..:)
https://www.youtube.com/watch?v=_hLwOFxW_gI

Last edited:

paulwolf

Member
η δικια μου γνώμη είναι οτι πάς για ίντορ άμεσα, με 2-3 βδομαδες ανάπτυξη μαξιμουμ, και γυρνας 12/12 ψιλοάμεσα, χαλαρό τάισμα και σε 10-12 εβδομαδες, εάν η ανθηση συνεχίζει αβέρτα γυρνάς 11/13 και μια εβδομαδα μετά 10/14 και ελπίζεις να τελειώσει.

Η αποψη μου είναι οτι σαν εκουατόριαλ σατίβα, πιθανών δεν θα σταματήσει να ανθήζει "ποτέ", οπότε η λογικη με το ιντορ είναι οτι έχεις ελεγχώμενο περιβάλλον και μπορείς να την τραβήξεις όσο πιο πολύ πάει, εφ' 'οσον βρείς τα τερτίπια της, ενώ έξω απο τέλη οκτοβρη κ μετά υπάρχει μεγάλο θέμα κρύου και υγρασίας, οπότε άν δεν μπορείς να επενδήσεις σε θερμοκήπειο με έξτρα θέρμανση ή έλεγχο κλήματος, δεν θα πάει μακρυά.

ironagxos

Member
θα συμφωνησω με paulwolf..
για καμια γρηγορη ιντικα καλα ειναι το εξω...αλλα για καθαρες σατιβες 12-14-16 βδομαδες κατσε μεσα....μην το κουνας ρουπι...(*_*)!!!εκτος αν εισαι τροπικα.....
πολυ ατιμο πραγμα να εισαι οκτομβρη και να κανεισ φου με μελια και να στα ξεπλενει η βροχη!!!!

tjo

life gardener
Veteran
κατ αρχην θα ελεγα οτι το νεβιλ μπορει να εχει γινει θρυλος
αλλα αυτο ηταν μια αλλη εποχη..πλεον εχει πολλα χειζ και ισως καλυτερα απ το νεβιλ..οπως και να χει παντως αφου αποφασισες να
το βαλεις αυτο ειναι δικο σου θεμα! η γνωμη μου ειναι παρομοια με
του πολγουλφ οσον αφορα τις ωρες..αλλιως ξεχνα το!
πώς το σκεφτεσαι ?εννοω τη μεθοδο καλλιεργειας μιας και αυτο
τεντωνει πολυ.

*καλα ειναι τα καπριτσια,αλλα το βαζο πρεπει να χει και καμια φουντα!;)

G

Guest

Εγώ θα συμφωνήσω με το μέσα και κλώνους ...Απλά τους γρήγορους κλώνους έξω και τους της υπομονής μέσα τ'χρόν'!
Από ωράριο είτε 12/12 άμεσα και γύρισμα 11/13 με το που δεις τρίχες,είτε λίγο ανάπτυξη ,αλλά θα πρότεινα να κρατήσεις 11/13 απ'την αρχή του γυρίσματος.Ρίξε και 10/14 μετά τη 12η βδομάδα για τα υπεραιωνόβια...
Ο κλωνος θα τελειώνει και καμιά βδομάδα νωρίτερα από τη μάνα...

paulwolf

Member
Syd γιατί συμβαίνει αυτό?

οι κλώνοι είναι ουσιαστικά εννήλικα φυτά και μπορείς να τους βάλεις για ανάπτηξη η άνθιση όποτε θές γλιτώνοντας χρόνο για σπορεία φυντάνια κτλ..

delicorganic

Well-known member
ευχαριστω για την ανταποκριση.

ευχαριστω για την ανταποκριση.

σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση.:tiphat:
ελπίζω τα διλήμματα μου να αποβούν χρήσιμα και για τους υπολοίπους εδώ,μιας και πέφτουν ωραίες προτάσεις και γίνετε η ζύμωση..:)
σποροφυτα μέσα και κλώνους έξω ακούγεται πολύ λογικό και πρακτικό.
η επιλογή της ποικιλίας δεν είναι τυχαία,η ποσότητα δεν ειναι αυτοσκοπός,βεβαiα οπως και ο τζο σωστά λέει θέλω και πρέπει να γεμίσω και κάννα βάζο.
ακόμα δεν έχω αποφασίσει πως και τι..
Τώρα για την μέσα φωτοπεριοδο,σκέφτομαι αν καταλήξω εκεί,αυτό που
και ο syd και ο paulwolf προτείνει,2-3 εβδομάδες ανάπτυξη και 11/13 απ'την αρχή η στην μέση της ανθοφορίας,να σιγουρέψω πως θα τελειωσουν πριν το κατακαλοκαιρο..

υ.γ.Να πω επισης πως στο μικροκλιμα της περιοχης που βρίσκομαι μπορει να τελειωσει φυτο κανναβης δοκιμασμενα μεχρι και αρχες δεκεμβρη(που εστί 14-15 εβομαδες ανθοφορια για φυτα που αρχίζουν τέλη αυγούστου-αρχές σεπτέμβρη),αναλογα και με τον χειμωνα βεβαια..

Last edited:

Papastroumf

Member
@deli εννοείτε πως το έξω δεν συγκρίνεται με το μέσα.Όσο και να προσπαθήσει ο άνθρωπος μπορεί να βελτιώνει αποδόσεις και τα παρελκόμενα στην εσωτερική,αλλά ποτέ δεν θα καταφέρει να πλησιάσει τις γεύσεις του outside.Το μόνο που καταφέρνει είναι να πλησιάζει στην προσομοίωση της φύσης μέσα(Έτσι πιστεύει τουλάχιστον :biggrin:). Επίσης οι αποδόσεις έξω είναι αρκετά μεγάλες,αν φυτευτεί κλώνος νωρίς και μεγαλώνει για κανα μήνα προτού ανθίσει.

makedon

Member
Veteran
αν θλεις να το πας πιο ομαλα κατεβαζε ενα τικ(15min) στο χρονιδιακοπτη καθε 2βδομαδες κ προς το τελος ανα βδομαδα.
ενοαται οτι μιλαμε για ανθοφορια

:smoke:

delicorganic

Well-known member
το παρεακι ολοκληρώθηκε με παναμέζες 10 ημερών πλέον,100% βλαστικότητα,τα του ace σκάσανε αρκετά νωρίτερα και ειναι δυναμικοτατα,στα cannabiogen βγήκαν 1-2 καχεκτικά,χωρίς απαραίτητα να σημαίνει κατι αυτό.
τα neville's τέλεια ολα..:)
εχω αρχίσει να ετοιμάζομαι σιγα σιγα για την έσω κατάσταση,με την προοπτική φυσικά αξιοπρεπών-γρήγορων κλώνων neville's,panama κατάλληλων για το έξω που φετος θα ειναι αναγκαστικά μικρότερο 1-2 φυτά.:tiphat:

Last edited:
G

Guest

Καλορίζικα :)

Τι γίνεται από βατ/χώρο;Τώρα κάτω από τι τα χεις;

delicorganic

Well-known member
Καλορίζικα :)

Τι γίνεται από βατ/χώρο;Τώρα κάτω από τι τα χεις;
να'σαι καλα syd,εχω μια δανεική cfl 250w τωρα,αλλα πρεπει να την επιστρέψω σε λιγες μερες οποτε σκεφτομαι για 400w διπλου φασματος,κατι σε sunmaster φθηνη και αξιοπιστη-απο ιντερνετ.τι θα προτεινες?
απο χωρο εχω βρει επισης ebay μια μικρη τεντα-1,2*1,2*2 κοντα στα 70-80ε και το σκεφτομαι ζεστα πλεον..:)

G

Guest

Για το διπλό φάσμα συμφωνώ,για τα βατ θα έλεγα 600 ...Όσον αφορά μάρκες,δεν το έχω ψάξει και πάρα πολύ,τη δουλειά σου θα την κάνεις ό,τι και να πάρεις.:smoker:

delicorganic

Well-known member
neville's haze
Ημ.γεννησης-15+16/1
μπήκαν σε light mix 17+18/1
φωτοπερίοδος-20/4
νερό-μόνο για αρχή-εμφιαλωμένο
μεταφύτευση σε δίλιτρα επίσης σε light mix εχθές 30/1
υγρασία 60-65%
θερμοκρασία 22-23C
Φωτισμός cfl που άλλαξε σήμερα αναγκαστικά λόγω δανεισμού με επίσης δανεική hps.:biggrin:
θρεπτικά τπτ ακόμα,θα πασπαλιστεί κομποστ σε λίγες ημέρες και κανενα τσαγακι με μυκοριζες-κομποστ-μελάσα που ίσως μέσα να είναι περισσότερο χρήσιμο..

Last edited:

paulwolf

Member
μια μικρή συμβουλή: Πάνε για 25-28c σε θερμοκρασία και να είσαι σίγουρος οτι στο σκοτάδι να μην πέφτεις κάτω απο 19-20, σημαντικό για μέσα. Ένα σκοτάδι με κάτω απο 15c είναι ικανό να πάει πίσω και παιδιά και να δημιουργήσει lockouts. Την πάτησα τώρα με τα ιτνίκια μου στις 30 μέρες (pineapple chunk, holy grail kush, critical kush, bubba's gift, kandy kush, thin mints girl scout cookies) και μου βγήκε κρύο για λίγες μόνο ώρες και ήταν αρκετά για να λοκάρουν λίγο τα παιδιά. Ευτυχώς με την εισαγωγή θερμάστρας και μετά απο ένα αποτελεσματικό τρίτμεντ και τάισμα, είναι καταπράσινα (εκτώς των εκτενών κιτρινισμών) και back on track. Αλλά πολύ σημαντικό η θερμοκρασία μέσα. Και θα σου πρότεινα να παιξεις σε ψηλά επίπεδα στην ανάπτηξη, κ μέχρι 28-29 και υγρασία 60-70. Στην άνθηση μπορέις να πάς 26 με 40-45 υγρασία και είσαι αρχηγός.

paulwolf

Member
+ είναι εκουατόριαλ σατίβα, θέλει τη ζέστη της, αυτές θριαμβέβουν σε ισημερινά, τροπικά, υποτροπικά κληματα. Δηλαδή ζέστη, υγρασία, και 12/12 συνέχεια για να ανθήζει ολο το χρόνο τούμπανη :D

G

Guest

Οι θερμοκρασίες/υγρασίες που λέει ο Paul είναι σίγουρα ιδανικές.Εγώ πάλι λόγω συνθηκών παίζω σταθερά θερμοκρασία 19-20 από τη μέρα γέννησης και υγρασία καμιά 40-50 στην καλύτερη και δεν έχω δει πρόβλημα και τα έχω και σε 24/0 .

P

parakelsos

24/0 doyleyei kala gia to megaloma.kai etsi exeis sta8eri 8ermokrasia giati den exeis nixta.kali arxi

Latest posts

Latest posts