What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Nasze radości :)

BReal

Well-known member
Veteran
Mimo niepokoi są też radości.
1.Po 11 latach rzuciłem Papierosy wątpiłem że się kiedykolwiek uda.Oczywiście na patencie e-papierosek mi dużo pomógł i pomaga polecam wszystkim jak ktoś chce pierdyknąc a nie wie jak

GRATULACJE!!!
:jump: :trampoline: :headbange :woohoo: :respect: :yes: :good:

Chociaż tak naprawdę na prawdziwe gratulacje trzeba jeszcze poczekać co najmniej parę tygodni! Wiedz, że jestem z tobą duchem i serduchem. Trzymaj się brachu! Nie wracaj do tego nałogu! Tylko MJ! :D

Green Heart

Member
mnie cieszy wydostanie sie z psychicznego dolka i odczucie na nowo pozytywnych stron życia ; )
bez pozytywnego myślenia skonczymy w czarnej dupnej otchłani ! :D

gandzior420

Well-known member
Veteran
GRATULACJE!!!
:jump: :trampoline: :headbange :woohoo: :respect: :yes: :good:

Chociaż tak naprawdę na prawdziwe gratulacje trzeba jeszcze poczekać co najmniej parę tygodni! Wiedz, że jestem z tobą duchem i serduchem. Trzymaj się brachu! Nie wracaj do tego nałogu! Tylko MJ! :D

Dzięki za miłe słowa jakoś mi jak na razie idzie lekko chodź najgorzej jest z rana jak się wstanie i idzie się przy sklepie korci jak cholera ale jakoś moja silna wola prowadzi z petami :) może być już tylko lepiej ....

Mundek

Member
siema, siema,
zrobiłem u mnie na wsi otwarty maj :).
najpierw była otwarta pestka , potem zrobiłem otwarty kiełek (za wile mi pękło ,więc rozdałem watę z treścią) , a dziś przeprowadziłem otwartą sadzonkę(13 dwutygodniowych dzieci rozdałem bo moje łapki nie mają sił już dziur pod nie ryć).
I tak ruszyłem parę leniwych dup moich ziomków na łąki, hehehe ,trza ich brać przymusem:),inaczej ino teoretyzują.
pozdr.

Control_

Member
@Mundek tych leniwych nawet przymusem nie ruszysz. U mnie wola iść sie na maxa upierdo#$% niż coś posadzić, dlatego rozdaje tylko raz, kto zmarnuje drugi raz już nie dostanie, a paru pojętych uczniów już mam :D

@Green Heart ciesze się razem z Tobą, i ja znalazłem troche pozytywnych stron życia :)

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran

dzieciaczki sa kochane
picture.php

:wave:

ziben

Active member
Veteran
ironCELL, no i już prawie po weekendzie. Ale cieszę się niezmiernię z tego faktu iż mogłem wstawać przez 2 dni później niż o 4tej rano.

Poza tym w sprawach growingu teć coraz lepiej. Na outa wczoraj poszło 11 x Blue White Cannadian i 2 x Jack Herrer. Na sam początek dostały Root Complex od Hesi. Niebawem połkną TNT więc myślę, że na takich nawozach powinny rosnąć zdrowo :)

Poza tym w boxie pojawiły się pierwsze 5cio palczaste liście. A mianowicie przy 2 x White Widow x Big Bud od Female Seeds i 2 x Jack Herrer reg od Eruila :)

Zatem cieszę się jak dziecko i z niecierpliwością czekam na ten dzień, w którym będę przełączać fp na flo :D

tredowaty

Member
Na automaty nie jest w cale za pózno.
A moją radością jest to iz zaczynamy zabawę od nowa. Po wielu problemach sytuacja sie uspokoila, wiec do dziela :D

Intern@tional

Active member
ICMag Donor
Nowy spot na oucie z roznymi krzyzowkami, w bardzo malowniczej scenerii. Mam nadzieje, ze nikt inny tamtedy nie spaceruje ;) Na jesieni bedzie jak znalazl :p

kunkka

Member
Veteran
Kilka radości;)
Planty w 95% wysadzone, pogoda prześliczna i rosną jak szalone, dzisiejszy grill w wesołym towarzystwie z klimatyczną muzyką(dubstep, drum&bass, jungle, dub, funk&soul):D Oraz cytrynóweczka własnej roboty, na pewno będzie smakować znajomym;)

picture.php

Wesołego weekendu :dance013:

Kikeritz

Member
Dostałem na urodziny (tak trochę uprzednio, bo mam je za dwa tygodnie) gitarę elektryczną i wkurzam teraz sąsiadów :) Co prawda na razie nie mam pieca, więc korzystam z programu imitującego przester i zwykłego głośnika, ale zawsze to coś :) A zwłaszcza przy lekkim zjaraniu, jak się cudownie gra wtedy:dance013:...
Pozdrawiam Was:tiphat:

Cannagraphic

Active member
Nasze Radości czyli wczorajszy "grEEl" ze znajomymi z o!czyzny którzy byli przelotem zmierzając na wyspę : ) Nie za bardzo był czas i chęci do robienia zdjęć aczkolwiek coś tam było więc zamieszczam krótki opis osprzętu :bump:

Jim Beam Triple Aged

picture.php

Absinth 66%

picture.php

Trunki gotowe do spożycia ; - ) 14 h w zamrażarce zobowiązuje : )

picture.php

Piwko do grilla musi być

picture.php

I Smokołyki B-52 6g, Amnesia Haze 2g, Bob Marley Haze 2g, Blue Mystic 1.1 g

picture.php

Peace :tiphat: