What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Nasze radości :)

Wyrolowany

Active member
radość: udało się, wyjeżdżam z Polski na 6 tyg w celach zarobkowych :D

niepokój: troche dupa z outa, chociaż liczę na pomoc najbliższych, którzy dopilnują dzieciaków :wave: w innym wypadku czeka mnie wysadzenie samych automatów, no cóż, coś za coś :)

TataSqn

Member
Moją radością jest to, że po przymrozkach większość utrzymała się przy życiu co prawda wyglądajuą jakby mialy 1,5tyg a nie 3, ale jestem bardzo zadowolony że nie poniosłem większych strat.

lob19

Member
Veteran
Moją radością jest dzisiejsza wizyta na spotach.

Wszystko idzie zajebiście, największe planty maja po 30cm i wyglądają naprawdę super zdrowo. Tylko kilka ma jasiek mutacje i się trochę ociągają, ale i tak dają radę. Jeden "PL out mix" wygląda jak ducksfoot, mam nadzieję na jakieś klony/pestki/pyłek z tej rośliny bo fajnie rośnie duża i silna :)

Przymrozki i padający niedawno śnieg nie zabił ani jednej mojej planty, przeżył nawet ChemdogDD x BBJ na revegu, który wypuścił już normalnie wyglądające odrosty. Zebrałem z niego uschłe pozostałości kwiatów, zabrałem do domu i okazało się całkiem klepliwe (chociaż nie za smaczne) :D Mam nadzieje zebrać dużo klonów z tego krzaka bo to bardzo fajne geny są :)

pozdro

Wyrolowany

Active member
Heh, radość, nie radość, wyjeżdżam i opuszczam Was na ponad miesiąc, będę tęsknił za icmagiem i za moimi zielonymi dziećmi, mam nadzieję, że gdzieś dorwę jakiegoś WLAN'a to wejde tu choć na chwile :D

dobrze mieć przyjaciół growerów, gdyby nie oni, out w tym roku skończył by się dla mnie na automatach :wave:

:plant grow:POWODZENIA NA OUCIE bro&sistas :plant grow:

Holan

Member
Machina ruszyła, pogoda dopisuje.
Czekam i wiem, że w tym roku sezon będzie dla Nas udany. Takie mam przeczucia, które prawie nigdy mnie nie zwodzą. Będzie zacnie, jak w out sezonie `08.

Moją radością jest to , że z wiekiem nabieram takiego pozytywnego dystansu do życia i mimo,że czasem problemy nawarstwiają się, czasem jest ich dużo, za dużo; ale potrafię znaleźć w sobie tę siłę i uświadomić sobie, że to minie. Moje doświadczenia życiowe, jak i pewnie wielu ludzi są takie, że zawsze, nawet po największej burzy wychodzi Słońce. Jedyne co nam pozostaje, to właśnie w tej największej nawałnicy być skupionym na tym , że zaraz znów będzie Słońce, jeziorko, pomost i blant. Nie udręczać się tą chwilą, przecież smutną-bo jest przejściowa. Przypomnieć sobie ile to już razy byłem w tej samej ciemnej dupie nie widząc żadnego wyjścia, a jednak później znów nadchodziły piękniejsze dni, i wtedy siedząc na tym samym pomoście uśmiechałem się tylko na te wspomnienia. /...,,Always look on the bright side of life....''/
Z tego składa się nasze życie, że raz jest kipisz a raz jest fajnie ,luz, beczka i melanż. I to jest cykliczne, i nie ma co się szarpać, krzyczeć, walczyć, dopytywać. Pogodzić się z tym faktem, bo wtedy jest o wiele ,wiele łatwiej czego sam doświadczam.
Bo gdy Bóg drzwi zamyka, to otwiera okno.. A wszystko to co nas spotyka, jest nam najwyraźniej do czegoś potrzebne, nawet jeśli tego zrozumieć nie potrafimy.

Tak...chciałem się tylko podzielić z Wami tą moją pozytywną myślą.

PS. Czy pojawi się ktoś na Marszu w mieście skąd pochodzi Krzysztof Jarzyna? Chętnie spotkałbym się.:)

BLESS

Kikeritz

Member
Roślinka mi odżywa po tym jak jest dodałem azotu (jego brak niedawno wykryłem przy już ostrych objawach, ot, niedoświadczenie). Co ciekawe, moja ochrona z kabla drucianego owiniętego luźno wokół łodygi, działa całkiem dobrze i odstrasza ślimaki :) Niedługo posypię tam też wiórami drzewnymi, podobno nie umieją po nich pełzać.
Pozdrawiam Was:tiphat:

gandzior420

Well-known member
Veteran
Mimo niepokoi są też radości.
1.Po 11 latach rzuciłem Papierosy wątpiłem że się kiedykolwiek uda.Oczywiście na patencie e-papierosek mi dużo pomógł i pomaga polecam wszystkim jak ktoś chce pierdyknąc a nie wie jak
2.Jutro odwiedzam w końcu spocik i pocykam fotek jak dziewczyny przetrwały :) ale jestem dobrej myśli

Pozdrawiam

Pozytywista

New member
picture.php

Acapulco Gold (Barney's Farm) - 1.1g :good:

petn

Member
ostatni dostalem gratis do zamowienia 1 ziarenko regular af. Ziarenko nie umialo wykielkowac przez 4 dni dopiero po nadgryzieniu puscilo kielek, pozniej mialo jakies problemy i bardzo wolno rosno przez pierwsze 2 tygodnie A moja radoscia jest to ze z tego "jajka niespodzianki" po paru tygodniach wyrosla calkiem fajna panienka i teraz pomimo wscibskich sasiadow rosnie na placu o wiele lepiej niz pod lampa.Niedlugo wrzuce fote jak spuchnie.

Kolekcjoner

Active member
Pobawiłem się dzisiaj troszku majkroskopem, jest lepiej niż ostatnio, cały czas pracuję nad ostrością(amatorka na maksa):

picture.php

picture.php

picture.php

:tiphat::tiphat:

g1enek

Member
Mnie cieszy bardzo ze udalo mi sie ogarnac praktycznie samemu ponad 40 roslin na dwor, do wszystkich kupna ziemia + nawozy, duzo roboty ale satysfakcja jest taka jak prawie przy plonach :)

Latest posts

Latest posts