As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Z pestek pochodzących z openseed2010 1/5 okazała się właściwa Może powiecie, że nie ma się tu z czego cieszyć, ale jak się ma mało to trzeba to docenić stąd radość trochę jak z wygranej na loterii
Dostalam dzisiaj prace i sie zajebiscie czuje bo bede inwestowac w sprzety dalej pomimo tego ze kupilam sobie filterek 150 zl to dla mnie duzy wydatek byl a teraz zamiezam zainwestowac w lepszy sprzecik bo moja szafa co sama skonstruowalam jest spoko ale poczebuje namiocik gitowy na wiecej tego co jest tak piekne i zajebiste zamierzam kupiuc DR nie wiem ile to bylo 100 cos na 600 w i konkretniej przyinwestowac w sprzety do tego a i kupic sobie aparacik do 300 zl jak an razie coby ukazac ludzia jak mozna lepiej zyc haha pozdrosy :**
Chilum wszystkiego najlepszego !!!
50 brzmi poważnie.
I według słów pieśni którą śpiewałem setki razy ,pomimo kompletnego braku tej umiejętności,a czasem gil wisiał mi z nosa i ślina ciekła z jamy, bełkocąc jednak śpiewałem-"sto lat, sto lat niech żyje , żyje nam...." chilum.
czyli-półmetek, hehe.
pozdrawiam .
ps. życzenia teraz ,bo na gorąco
ps2. byłem na wyspie koło Berlina i w sumie siedziałem z 1.5 h w saunach różnych,w jednej to się tak spociłem ,że stopami ciapciałem w kałuży potu ,na przemian ciap,ciap,ciap , hahaha, a potem wylałem sobie wiadro zimnej wody na łeb,patrzyłem potem do tyłu bo myślałem, że zniosłem jajo, ale nie, nawet się nie posrałem , dałem rady.
Jak jakaś ninja.
dobra bo się rozbujałem,to na razie,hej.
hehe ,"hej góralu hej, z piz....... "
kiedyś Wam to zaśpiewam ,hehe.
to na razie.
Przyłączam się do życzeń, piękna liczba Szacuneczek!
Z dzisiejszych radości związanych z IC to pojawiła się kolejna damka, zapowiadająca się nadwyczaj zdrowo i rokująca pozycją lidera
Ciekawe te pestki z openseed2010. Druga damka jaka z nich wyszła, ale za to ma kompletnie inne liście niż poprzednia która ma je bardzo wąskie i drobne. Tutaj zdecydowanie większe i łodyga grubsza. Szkoda tylko, że wielka niewiadoma genetyczna bo jednak fajnie wiedzieć co się ma
Dostałem chwile temu taki pakiet sionek, tak opisanych, tak zapakowanych i w taki repertuarze(in&out), ze mi szczęka opadła i nie moge jej podnieść do teraz.
Nie spodziewałem się, że kiedykolwiek będę miał w ręku takie crossy, a najwazniejsze, że to stao się tak jak się stało.
Bezinteresownie zaoferowana pomoc, bez moich sugesti i( ..że, może jakby ktos miał itd).
Naprawdę, wzruszyłem się znowu, bo to już druga tak osoba życzliwa.
Jesteście jedyni
Chilum nie zapomina, nigdy, jak słoń, pamietam całe życie
poza tym jaram się genami, które wczoraj do mnie przyszły Dzięki wielkie wszystkim, którzy mnie wspierają, mam nadzieję, że kiedyś będę mógł się odwdzięczyć.
Moja radoscia sa 3 SSH x ChemdogDD i 1 x Grapefruit ktore wlasnie wybily sie z ziemi w nowym boxie DS60 Mocza sie jeszcze 3 x Blue Moonshine x ChemdogDD wiec juz w ogole pelnia szczescia
pozdro
Radosnym krokiem będę przemierzał swoje okolice, siejąc gdzie popadnie. Nasiona z przydrożnych samosiejek nadają się do tego idealnie.
Żeby Polska była zielona! Będzie wesoło...
bys lepiej na pw odpisal a nie sie cieszysz jak dziecko
a zeby nie bylo ze offtop: zbliza sie harvest i to jest moja radosc najwieksza ostatnio.bo czy boze narodzenie dorasta harvestowi do piet? nie sadze
może mnie nie zrozumiecie ,ale moja radoscia jest fakt zamiaru wyrzucenia mnie ze studiów ze strony mej uczelni.ciesze sie tylko dlatego ponieważ kierunek okazał się totalnym rozczarowniem.teraz bede miał czas na medytacje,spacery po łąkach i lasach,wróce do rodzinnego miasta blisko rodziny...same zalety
always look at the bright side of life!