What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Nasze radości :)

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
ehhh tych radosci co nie miara , czlowiek potrafi sie ucieszyc drobnymi szczegulami :D kupilem sobie knyge na urodziny :D teraz wystarczy ze poczekam do 28 styczen - 28 lutego 2011 bo w tym okresie ja dostane:)
pozdro

loko17

Member
picture.php

chilum

Member
Na trim-party ide do znajomego(PPP,Himalayan Gold i jakieś tam jeszcze, ) :).

I nowy projekt ruszyć z 40 BBxWW, któe już skiełkowały.

pzdr

C

cardiel

Member
nie wiem czy zdajecie sobie sprawe, ale wlasnie w tym momencie zostaja podjete decyzje, ktore moga wplynac na scene cannabis na CALYM swiecie. Wszystkie media o tym milcza, ale to juz jest normalne.

W Californi trwa wlasnie referendum na temat PELNEJ LEGALIZACJI marichuany. Kazdy bedzie mogl uprawiac na powierzchni do 2 m kwadratowych i posiadac przy sobie do 30 g MJ. Bedzie legalna sprzedaz do 30 g podzaj jednej transakcji a podatek bedzie odprowadzany do lokalnego budzetu... duzo wskazuje na to, ze referendum zakonczy sie pozytywnie. Jezeli tak bedzie, to czekac tylko az pozytywne przemiany rozleja sie na cale stany, a pozniej byc moze na europe...

moze ludzie w Polsce wreszcie zrozumieja, ze skoro w US ziolo jest opodatkowane jak tyton czy alko, to moze jednak nie jest takie zle :tiphat:

picture.php

zdjecie z galerii uzytkownika doobieduck ;)

Last edited:
B

BioPart

super, radosna informacja cardiel, słyszałem o tym w radiu, trzymam ostro kciuki na pozytyw tej sprawy.
Każdy kraj czy stan, który otwiera drogę do normalnego życia ludziom, pokazuje że jest silny i kreatywny.

To są mądre kraje, które mają wiedzę na ten temat. Pozostała część świata jeszcze dzięki rządom ma zamydlone oczy. Ale wiodomo wszyscy się rozwijamy i u nas to pęknie... Bo jak długo rodacy mogą mieć mydlone oczy? Czesi się ogarneli, dali radę, czas na Cali i my..

Edit: Ale sie rozpędziłem, napewno przed nami jeszcze będą inni...

Big Top

Member
Normalnie Cud Świata, również śledzę wydarzenia za wielka wodą i zajebiście że w końcu, a ile milionów $$$ zarobią na podatkach hehehe, wolność Panowie wolność a nie więzienie za skręta !!!

zielonylasss

guerilla grower
Veteran
Cud to by był gdyby przegłosowali. Niestety w referendum złe moce wygrały stosunkiem 55/40 i marihuany legalnej do rekreacyjnych celów w USA nie będzie (przynajmniej w najbliższym czasie) :(

jerzu19

Well-known member
Veteran
chlopaki niezbyt rozumie co prop 19 ma do sytuacji w polsce?przeciez nawet gdyby prop 19 przeszlo to musialo by minac ze 100lat(az pozdychaja mendy zadzace naszym krajem)zeby cos sie zmienilo.Pozatym ludzie w polsce maja juz przyklad tego ze mj niejest czyms zlym chodzi mi o naszych zachodnich przyjaciol czyli Czech Republic a nic to niezmienilo bo niezmieniaja sie ludzie zadzacy naszym krajem(jebane komuchy).Takie moje zdanie ale jesli sie myle prosze o riposte..

A co do mojej radosci to przyszla dzisiaj paczuszka od ziomka z forum z pestkami najwyzszej jakosci!!!wielkie dzieki

pozdro

chilum

Member
Moją radością jest pomyślne ladowanie Promu z Outer Rims, który po podaniu hasła na dzisiaj rozładował swój ładunek :p.

Thank You very much :*

Nie zostanie to zapomniane :).

pzdr

C

PS; Rodzinny port promu-Krk

jerzu19

Well-known member
Veteran
Moja wczorajsza radoscia byl widok bialej koperty w mojej skrzynce pocztowej
WIELKIE DZIEKI za chec dzielenia sie,jak wspomnial chilum TO NIEZOSTANIE ZAPOMNIANE!!

Pozdro

klint

Active member
Veteran
A moja dzisiejsza radosci byl telefon ktory odebralem z rana i mily glos pana oznajmil mi ze mam sie pakowac i w niedziele wyjazd do ziemi obiecanej... NL. jak bede na miejscu i sie troche ogarne to zapodam jakies foty :D Pozdro Dla Wszystkich ICmagowych Wymiataczy! Ogladając Wasze Osiagniecia Ma Mi Klate Rozjebac Z Dumy Ze Jestem POLAKIEM. Jeszcze Raz Pozdrawiam ! :joint:

:wave:

daniels

Member
największą moją dzisiejszą radością jest fakt zakończenia edukacji uwieńczony skuteczną obroną :)
równie wielką radością jest możliwość uczczenia tej radosnej okoliczności pysznym lolkiem z tegorocznego outa...

Życie to jedna wielka radość koleżanki i koledzy!

no i weekend ;)

klint

Active member
Veteran
A Moja Radosci Jest Pierwszy Dzien W NL.. Mieszkam 60min Pociagiem Od Amsterdamu. Jak Ktos Sie Bedzie Wybieral Na Trip To Prosze O PM Chetnie Sie Spotkam :) Jak Ogarne Jakis Aparat To Zarzuce Foty. Pozdro Dla Ekipy IC ! :joint: :wave: