What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Nasze radości :)

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
ehhh tych radosci co nie miara , czlowiek potrafi sie ucieszyc drobnymi szczegulami :D kupilem sobie knyge na urodziny :D teraz wystarczy ze poczekam do 28 styczen - 28 lutego 2011 bo w tym okresie ja dostane:)
pozdro

loko17

Member
picture.php

chilum

Member
Na trim-party ide do znajomego(PPP,Himalayan Gold i jakieś tam jeszcze, ) :).

I nowy projekt ruszyć z 40 BBxWW, któe już skiełkowały.

pzdr

C

cardiel

Member
nie wiem czy zdajecie sobie sprawe, ale wlasnie w tym momencie zostaja podjete decyzje, ktore moga wplynac na scene cannabis na CALYM swiecie. Wszystkie media o tym milcza, ale to juz jest normalne.

W Californi trwa wlasnie referendum na temat PELNEJ LEGALIZACJI marichuany. Kazdy bedzie mogl uprawiac na powierzchni do 2 m kwadratowych i posiadac przy sobie do 30 g MJ. Bedzie legalna sprzedaz do 30 g podzaj jednej transakcji a podatek bedzie odprowadzany do lokalnego budzetu... duzo wskazuje na to, ze referendum zakonczy sie pozytywnie. Jezeli tak bedzie, to czekac tylko az pozytywne przemiany rozleja sie na cale stany, a pozniej byc moze na europe...

moze ludzie w Polsce wreszcie zrozumieja, ze skoro w US ziolo jest opodatkowane jak tyton czy alko, to moze jednak nie jest takie zle :tiphat:

picture.php

zdjecie z galerii uzytkownika doobieduck ;)

Last edited:
B

BioPart

super, radosna informacja cardiel, słyszałem o tym w radiu, trzymam ostro kciuki na pozytyw tej sprawy.
Każdy kraj czy stan, który otwiera drogę do normalnego życia ludziom, pokazuje że jest silny i kreatywny.

To są mądre kraje, które mają wiedzę na ten temat. Pozostała część świata jeszcze dzięki rządom ma zamydlone oczy. Ale wiodomo wszyscy się rozwijamy i u nas to pęknie... Bo jak długo rodacy mogą mieć mydlone oczy? Czesi się ogarneli, dali radę, czas na Cali i my..

Edit: Ale sie rozpędziłem, napewno przed nami jeszcze będą inni...

Big Top

Member
Normalnie Cud Świata, również śledzę wydarzenia za wielka wodą i zajebiście że w końcu, a ile milionów $$$ zarobią na podatkach hehehe, wolność Panowie wolność a nie więzienie za skręta !!!

zielonylasss

guerilla grower
Veteran
Cud to by był gdyby przegłosowali. Niestety w referendum złe moce wygrały stosunkiem 55/40 i marihuany legalnej do rekreacyjnych celów w USA nie będzie (przynajmniej w najbliższym czasie) :(

jerzu19

Well-known member
Veteran
chlopaki niezbyt rozumie co prop 19 ma do sytuacji w polsce?przeciez nawet gdyby prop 19 przeszlo to musialo by minac ze 100lat(az pozdychaja mendy zadzace naszym krajem)zeby cos sie zmienilo.Pozatym ludzie w polsce maja juz przyklad tego ze mj niejest czyms zlym chodzi mi o naszych zachodnich przyjaciol czyli Czech Republic a nic to niezmienilo bo niezmieniaja sie ludzie zadzacy naszym krajem(jebane komuchy).Takie moje zdanie ale jesli sie myle prosze o riposte..

A co do mojej radosci to przyszla dzisiaj paczuszka od ziomka z forum z pestkami najwyzszej jakosci!!!wielkie dzieki

pozdro

chilum

Member
Moją radością jest pomyślne ladowanie Promu z Outer Rims, który po podaniu hasła na dzisiaj rozładował swój ładunek :p.

Thank You very much :*

Nie zostanie to zapomniane :).

pzdr

C

PS; Rodzinny port promu-Krk

jerzu19

Well-known member
Veteran
Moja wczorajsza radoscia byl widok bialej koperty w mojej skrzynce pocztowej
WIELKIE DZIEKI za chec dzielenia sie,jak wspomnial chilum TO NIEZOSTANIE ZAPOMNIANE!!

Pozdro

klint

Active member
Veteran
A moja dzisiejsza radosci byl telefon ktory odebralem z rana i mily glos pana oznajmil mi ze mam sie pakowac i w niedziele wyjazd do ziemi obiecanej... NL. jak bede na miejscu i sie troche ogarne to zapodam jakies foty :D Pozdro Dla Wszystkich ICmagowych Wymiataczy! Ogladając Wasze Osiagniecia Ma Mi Klate Rozjebac Z Dumy Ze Jestem POLAKIEM. Jeszcze Raz Pozdrawiam ! :joint:

:wave:

daniels

Member
największą moją dzisiejszą radością jest fakt zakończenia edukacji uwieńczony skuteczną obroną :)
równie wielką radością jest możliwość uczczenia tej radosnej okoliczności pysznym lolkiem z tegorocznego outa...

Życie to jedna wielka radość koleżanki i koledzy!

no i weekend ;)

klint

Active member
Veteran
A Moja Radosci Jest Pierwszy Dzien W NL.. Mieszkam 60min Pociagiem Od Amsterdamu. Jak Ktos Sie Bedzie Wybieral Na Trip To Prosze O PM Chetnie Sie Spotkam :) Jak Ogarne Jakis Aparat To Zarzuce Foty. Pozdro Dla Ekipy IC ! :joint: :wave:

Latest posts

Latest posts