What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Nasze radości :)

rondel

Member
od niepamietnych juz czasów popadało, chociaż to tyle co by ktoś napluł, ale zawsze to lesze niż nic, cieszmyyyy się :D

jerzu19

Well-known member
Veteran
witam
bilans ze spotow to juz nie 2:2 tylko 8:3:1 hehe czyli 8 pan,3 chlopcow,1 obojniak(viking x arne)ktory na poczatku wydawal sie byc panem nagle zaczol produkowac zenskie kwiatostany,po usunieciu jaj zostawilismy go na spocie zobaczymy co z niego bedzie.

pozdro

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
Zycie plata rozne figle - i tak koncem zeszlego roku stracilem prace w ktorej pracowalem 4 lata i dawalem z siebie wszystko , bardzo duza firma z wlasna siecia sklepow ale ludzi traktuja jak bydlo , niby byl ( jest ) krach na swiecie , ale czemu on uderzal w szarych zjadaczy chleba , zajebali nam wszystkie premie ( za pick-rate , za niechorowanie w 1 kwartale , itd) bylo bardzo dobrze jak byly premie czlowiek wiedzial ze zyje potem zajebali premie i ludzie juz zaczeli wymyslac polowa sie szybko zwinela do innej firmy a restza zostala , a mnie wyjebali koncem zeszlego roku 16 grudnia dostalem prezet pod hoinke , i tak sie borykalem po agencjiach pracy , az do wczoraj .Dostalem telefon ze mam przyjechac rozwiazac testy i poddac sie testa heheh cala reszte znam bo pracuja tam ziomale i wiem ze jest szansa na kontrakt , a agencjia daje 40godzin tygodniowo a nie jak wiele innych 2-3 dni - trzeba sie tylko wykazac kreatywnoscia , i takimi tam pierdolami heheh nie bedzie to trudne kocham wyzwania , i tak zajezdzam dzisiaj a tu 2 tesy alko i drug test na moczu LoL do czego ten swiat zmierza pomyslalem 0) dyc to nie zgodne z prawem zaczalem tam mowic , ze karzdy z nas ma zycie prywatne po pracy ... a akie testy to moga se robic 17latkom a nie starym koniom co doskonale wiedza ze bez pracy nie ma kolaczy itd ... testy matematyczne i wzrokowe wypelnilem i przyszla pora na testy alko i drug , zasiadam i Pan pyta pali pan MJ ? zarzywa pan twarde drugi? i czy ma pan przepisane leki od lekarza ?
juz wiedzialem ze mam furtke wyjsciowa heheh
mowie grzecznie .... za stary jeZZdem na drugi , wychowalem sie na piwie i rosne doskonale nie trza mi cokainy itp... ale czesto spotykamy sie ze znajomymi ktorzy pala i nie mam zielonego pojecia jak to wplywa na moj uklad ? poza tym 4 dni temu bralem tabletki przeciwbolowe hehehe lgalem jak pijany chopin z nut heheh po dluzszej rozmowie z klijentem zrozumialem ze ja moge byc najarany na testach a on i tak oko przymtuzy , mam sie podpisac pod tym ze on napisal ze jestem czysty i sie podpisalem bo wyszedl negatywnie LoL , ale to imdaje morzliwosc zwalniania ludzi za karzdy wypadek , idziesz na alko i narko testy i lecisz z pracy bez zadnych nagany - zycie sobie ulatwili bo ni znam czlowika coby nie palil albo nie zarl swinsta i zapijal alko -poprostu zywy HUMAN TRAFIC zapierdalaj 5 dni w pracy by potem 2 zgubic na wirarzach zycia heheh ludzie sie betonia na hodnikach , a JA popalajac swoja swlasna MJ mam miec cierzkie sumienie o nie!!! jaram wiecej lat niz pracuje na zycie i znam swoja odpowiedzialnosc za czyny i slowa , taki test mnie poruszyl troche nigdy nikt tak nie wpywal na moje prywatne zycie a Ja nie moge sie temu przeciwstawic a wrecz pczeciwnie musze sie dostosowac , bo jest tak ze stala praca TYLKO zapewni mojej rodzinie dostatni byt , nie jest tak jak wielu pewnie mysli ze oo sadzi se MJ i spi na kasie hehehe to praca nas kreuje na lepszych ludzi , to w pracy poznajemy ludzi i tworzymy konakty , to w pracy sie rozwijamy i to w pracy walczymy o lepszy byt ! a cala reszta to pomidor co ko zjadamy wraz z chlebem na ktory zarobilismy cierzko pracojac .
Wdac ze jestem pelen nadzei w zwiazku podjecia nowej pracy ktora pokazuje ze warto dla niej pracowac , ale narko testy mnie zdezorientowaly ...

powodzenia zycze Wam wszystkim , w zyciu prywatnym jak i zawodowym ,

p.s. nie jestem z tych osob co potrafia siedziec w domu na bezroboci 10 lat nic nie robiac , onie !

EDI:t - od poniedzialku do pracy , 1 raz od ponad 5 lat na zmiany bedo robi heheh nowe zawsze niznane heheh

A

ares420

roślinki mają pogodę jak w bajce na przemian słońce, deszcze, burze ;)

cieszę się także z tego, że żeńskie regularki, zabierają się już za kwitnięcie :jump: ze trzy tygodnie wcześniej niż w ubiegłum roku ;]

NiceGirl

Well-known member
Veteran
Weekend!
Dzisiaj sie dobrze najebie, konkretnie upale i zajebiscie sie bede bawic
:)

Edit ^zielonylasss: czasem przychodzi taka chwila :D

V

vod

U mnie powodem do radości -> z 13stu 12 wykiełkowało po 30h! Nie koniecznie świeże nasiona, więc nie liczyłem się z takim rezultatem :D Oby tak dalej! Zmiksujemy coś fajnego (oby). Alpha i Sour Diesel oraz SchroomxC99 i SchroomxC99xThaihazeskunk1.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
^^^^ udanej imprezy bracie :D

heheh i co jak 2 rower rozjebiesz hehehe
dobrze ze jest jak mowisz adrenalina = czas wolniej plynie = kontolka

milego imprezowania

deszcz

Ilovedrive

Member
U mnie ta sama radość co u Ciebie Hela, czyli deszcz w końcu :D

Hehe ja również cieszę się z deszczu :) Cieszę się dla Pań pod dachem bo wreszcie w "ich" nocy mają troche oddechu . ;)

no i nie trzeba będzie podlewać dziewczynek spod słońca co również mnie cieszy :)

ogólnie git !

M

Mr.TopTop

Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie !!!

Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie !!!

Wczoraj świeciło słońce i jak się okazało był również dzień kwiatu, nudząc się i cofając myślami w czasie natknąłem się na White Widow i White Rhino, były wtedy 2 WW i kilka WR, z pewnością pamiętacie te krzaki :) z 2004, tradycyjnie robiłem wtedy nasiona zapylając po 2 topy na krzaku. Powodem zatrzymania myśli właśnie na tej chwili z przed lat były tłuste kwiaty, tak tłuste że od tamtej pory nie miałem równie miodowych szczytów. Pomyślałem i szybkim krokiem poszedłem po zawiniątko kilkunastu nasion z 2004 roku, posiałem wszystkie z myślą że jak któreś wykiełkuje to będzie rewelacyjnie i zrobię sobie świetne nasiona bdb ganji. Tak też się stało, nasiona poszły wczoraj do kiełkowania i stał się cud, po 24 godzinach 80% nasion wykiełkowało, moje zadowolenie było ogromne, zabrałem się więc za sadzenie w ziemi, dzisiaj część i na jutro zostawiłem sobie jeszcze odrobinę przyjemności sadzenia zostawiając drugą część. Okazało się że nasiona po 6 latach leżenia nie straciły wigoru, czuć moc patrząc na nie, jak się wszystko uda i pójdzie po mojej myśli wyselekcjonuje najładniejszą panią, szybkiego mocnego pana i zrobię nasiona :). Ale się cieszę hehehehe pozdrawiam Was top :cathug::cathug::cathug: koty trzy !!!

Azzzzzz

Member
Veteran
^^^ stary rewelacyjny news, ciekawy jestem czy moze WW i WR byly z Nirvany ?? sam mialem pare lat temu WW od nirvany i wspominam ja jako najmocniejszy i najbardziej pachnacy material jaki w zyciu jaralem...., az sie lezka kreci.
Kurde trzeba powrocic do nasion Nirvany...

M

Mr.TopTop

WR było z Nirvany a WW nie wiem od kogo - dostałem od dobrego przyjaciela z Anglii, w każdym razie geny WW były zajeb..... :)

hodowca

Active member
Veteran
Ja no niewieże ,że też o tym mówicie :) Mam dokładnie taką samą retrospekcje chłopaki....no niewieże ,źe potwierdzaja sie moje mysli (a myślałem ze to było dawno temu i ze mało wtedy paliłem i ze byłem młody-a młodych bardziej klepie niz jak sie ma 30lat no nie? ;) aż tu widze ,ze Was też te geny z nirvany z 2004r zahipnotyzowały? Ja mowie tu o "Chrystal" to był (Northern Light* x White Widow) x Northern Light* backcross - i Wiem ze to było najmocniejsze i najbardziej zywiczne i klejące zioło jakie w caaałym życiu paliłem...a myślałem ,ze To mi sie tak tylko wydawaje...hehe ,normalnie nie dało sie dymu utrzymac w płucach dluzej niz 5sek hehe

pozdro chłopaki :)

E: patrzcie co wtedy napisałem a to był post jeszcze ze starego konta gdzies z 2007roku hehe

https://www.icmag.com/ic/showpost.php?p=1682328&postcount=78

S

sweet-dreams

no to aj tes cos napisze co do genow nirvany to ja mialem oakzje sprobowac papaya i tes zbylo swietne :) nirvana nie jest zla :) cjoc tak wielu juz oniej zapomnialo teraz tylko diesle ii chemdogi :)

Wyrolowany

Active member
o cie :D wczoraj z kumplami przychillowaliśmy i popalaliśmy shishkę, oczywiście nie mieliśmy zamiaru palić niczego innego jak tytoń wiśniowy. Ale że mi się przypomniało że mam jednego samca z OP wyrwać to pomyślałem sobie, a co miii, dorzucimy jeden szczycik z jajcami do shishy, świeżo zerwany, w ogóle nie suszony (na smaka, nie żeby się upalić), i tu zaskoczenie masakryczne. Jednym szczytem męszczaka z OP we trzech upalilismy się jak dziki, gęby nam się ze śmiechu nie zamykały, może to nie była 100% sativa, ale blisko :) Bardzo miły wieczor, pogoda spokojna, księżyc akurat z tyłu domu :D Więcej takich wieczorków, tylko już nie z męszczakami i to jeszcze niewysuszonymi, bo gorzki posmak to jakaś tragedia.

A no i co mnie raduje- skończyłem rwanie wiśni u siebie w ogrodzie :D

co jeszcze... BB af kwitnie sobie bardzo ładnie i zaczyna już konkretnie pachnieć, chociaż to dopiero 7 dzień kwitnienia ;) niesamowita jest, moje oczko w głowie :)

jerzu19

Well-known member
Veteran
Witam
W piatek bylismy z kumplem u naszych zachodnich sasiadow w celach turystycznych jak i w celu dorwania jakiegos worka na malego spliffa.Jak wiadomo nie jest tak latwo dorwac jakis towar w kraju w ktorym jest to dozwolone jakby sie to wydawalo,ale o tym pozniej,pojechal bym tam jeszcze raz i zrobie to dla samych czeskich dziewczyn!!!sa zajebiste,rozmowne,ladne,no i bardzo ale to bardzo otwarte na nowe znajomosci:D Po kilku chwilach spedzonych z nimi i po kilku dobrych czeskich piwkach same zaproponowaly zapalenie czegos dla dodatkowego rozluznienia ktore siegalo juz zenitu.Dziewczyny przyniosly nam 1g Jacka Herera z czego skrecilismy lola,po ktorym zaprosily nas do siebie o tym co sie tam dzialo juz nieopowiem:D Z tego co dowiedzielismy sie od tych dziewczyn to czesi boja sie opychac polakom ze wzgledu na to ze czesto,gesto probujemy przemycac,pytamy pierwszych lepszych ludzi czy czegos niemaja zamiast usiasc poobserwowac a jak koles sam zaczai ze jestescie spoko to sam podejdzie i zapyta.jak to mialo miejsce w barze w ktorym pilismy z dziewczynami.Jednym slowem uderzajcie na czechy nie dla dragow ale dla dziewczyn bo sa super!!a i przy okazji cos do zajarania sie znajdzie.
pozdro

Zapaleniec

Member
Witam
W piatek bylismy z kumplem u naszych zachodnich sasiadow w celach turystycznych jak i w celu dorwania jakiegos worka na malego spliffa.Jak wiadomo nie jest tak latwo dorwac jakis towar w kraju w ktorym jest to dozwolone jakby sie to wydawalo,ale o tym pozniej,pojechal bym tam jeszcze raz i zrobie to dla samych czeskich dziewczyn!!!sa zajebiste,rozmowne,ladne,no i bardzo ale to bardzo otwarte na nowe znajomosci:D Po kilku chwilach spedzonych z nimi i po kilku dobrych czeskich piwkach same zaproponowaly zapalenie czegos dla dodatkowego rozluznienia ktore siegalo juz zenitu.Dziewczyny przyniosly nam 1g Jacka Herera z czego skrecilismy lola,po ktorym zaprosily nas do siebie o tym co sie tam dzialo juz nieopowiem:D Z tego co dowiedzielismy sie od tych dziewczyn to czesi boja sie opychac polakom ze wzgledu na to ze czesto,gesto probujemy przemycac,pytamy pierwszych lepszych ludzi czy czegos niemaja zamiast usiasc poobserwowac a jak koles sam zaczai ze jestescie spoko to sam podejdzie i zapyta.jak to mialo miejsce w barze w ktorym pilismy z dziewczynami.Jednym slowem uderzajcie na czechy nie dla dragow ale dla dziewczyn bo sa super!!a i przy okazji cos do zajarania sie znajdzie.
pozdro

Zajebista sprawa :) W jakim jezyku rozmawialiscie z nimi ???