ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Moją radością jest to, że zaraz wsiadam na rower, jadę na polanę, gdzie będę przez około dwie godziny podziwiał prześliczne halucynacje słuchając psybientu i minimali.
Dałem, to był mój drugi raz z 4-AcO-DMT. Środek ten metabolizuje się do psylocyny (jak grzyby halucynogenne). Bardzo kolorowe halucynacje, zmieniające się kolory, oddychająca łąka, chmury jak w kalejdoskopie. Działanie nie jest bardzo długie, dzięki czemu nie jest szczególnie męczące.
Substancja jednak raczej mało mistyczna, nie uważam doświadczenia za jakkolwiek mnie wzbogacające. Takie kolorki na jęzorki . Mój poprzedni raz był bardziej szamański i pozwolił mi przemyśleć kilka rzeczy z "perspektywy trzeciej osoby", podczas gdy tym razem mimo spędzania czasu na łonie natury, patrzyłem na fraktale, ćwiczyłem "jogę", rozciągałem się. Psychicznie jednak czułem się wyprany. Nie byłem w stanie skonstruować żadnej myśli na temat czegokolwiek.
Kiedyś jeszcze skonsumuję w podwójnej dawce (w stosunku do poprzednich). Teraz jednak długi okres abstynencji od wszystkiego, oprócz yerba mate.
Jakby ktoś chciał mnie besztać, za spożywanie czegokolwiek (wiem, w końcu forum o mj), niech chwilę się zastanowi, że statystyczny ignorant myśli tak samo o nim (ze względu na mj). Tak na marginesie.
Ja właśnie wróciłem z imprezy na domku u kumpla
Mój piękny 3kilowy karpik, który jednak bardzo chciał wrócić na wolność i nawet nie załapał się do zdjęcia, grill, strzelanie z łuku, shisha, nocna kąpiel z koleżanką w fontannie, walka na miecze oburęczne, rzucanie w tarczę nożami... kij z tym, że pogoda nie dopisała... Takie imprezy można zapamiętać na długo... Lecę odsypiać
Jednak to prawda, że kiedy facet jest długo w związku zaczynają się koło niego kręcić piękne dziewczyny... to tak a propos tej koleżanki z fontanny
Ja się cieszę bo w końcu po roku męczenia się udało mi się obronić pracę magisterską. Dziś natomiast świętuje 25 urodziny. Pozdro dla całej ekipy ICmag!