What's new

Nasze niepokoje...

S

Simon Templar

Kurwa...
...a ja wbijam na spot, patrzę, a tam męskie powyrywane...
NIE PRZEZE MNIE.

...i jeszcze susza daje po dupie mi i moim plantom!

:badday:

S

Simon Templar

...i wizyta na innym spocie, a tu praktycznie przy mnie i mi pod nosem zajebali 4 planty. 3 ciężarne Royal AK (zapylone moim WMxAK) plus jeden Norther Lights AF od RQS...też chciałem go WMxAK zapylić. Widziałem samochód i blachy. Chyba wiem do kogo należy.

Co robimy!?

Jakieś pomysły? (PM)

Smutny Simon

:badday:

cheton

Active member
Veteran
Przykra sprawa, wspolczuje.W takim przypadku pozostaje tylko 3 x Z:
-zlapac
-zabic
-zakopac
A powaznie, to co najmniej porzadny wpier*ol sie nalezy, skoro wiesz czyja to sprawka.Plazem nie mozna tego puscic..Zbierz ekipe i niech oddaja.
;)

Wyrolowany

Active member
czy w tym roku każdy ma kurwa pecha? wbijam na jednego z dwóch spotów, pacze- wykoszone pole tuż obok mojej miejscówki, dosłownie metr od miejscówki... pocieszam sie że kosił jakiś stary dziadek bo miejscówka jest na wichórze takiej że hej, i nie obczaił co i jak, albo po prostu olał, bo w sumie planty nieruszone, chuj wie. Masakra :/

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Wczoraj ogladam Wiadomosci i mowili ze w PL co czwarta dorosla osoba ma zaburzenia psychiczne <leczy sie albo leczyla psychiatrycznie>
Oszacowali to na 6 milionow polskich obywateli.
Rozumiem ze wiekszosc to tak zwana sciema coby na chorobowe isc, albo wieksza emeryture miec, albo chociaz miec ta rente.

Pisze o tym bo dzien wczesniej jedna z moich bardzo bliskich osob zostala ZNOWU zamknieta w szpitalu psych....

A na drugi dzien ogladam TV a tutaj takie info...

Pytanko do Was....duzo osob chorych psychicznie jest kolo Was ?

gd

PioK

Member
sam mam schizofrenie paranoidalna F20 ... nabylem jej w skutek palenia marihuany a sporo tego bylo(jeden indoor pod lampa 400w, ze trzy sezony outdoorowe, i roczny pobyt w holandii)... kazdorazowe zapalenie MJ konczy sie pobytem w szpitalu psychiatrycznym... takze prawdopodobnie do konca zycia zostane juz abstynentem w tej dziedzinie... a szkoda bo byla to moja najlepsza uzywka... zajebiscie sie po niej czulem

frether

Member
Veteran
Nikt nikogo do czegoś nie powinien namawiać każdy ma swoją wole i marzenia świat się nie kończy na outach indorkach jaraniu i kitowaniu każdy robi co czuje, kocha.
Pot podsumowuje naszą wykonano pracę a satysfakcja cieszy sama w sobie czasem po cichu żeby przypadkiem czegoś tam nie urwać bo po co produkować się i pucować ze wszystkiego wystarczy żyć w zgodzie z własną swą osobo i otoczeniem swych zwłok bo oni myślą to co ty pomyślisz niech się boją że przemyślisz ich pomysły niech myślą że myślisz co oni chcą żebyś myślał zamknąć ich w stalowych słowach ze swych myśli i samemu wyjść na piechotę gdziekolwiek więcej życia a słowa wbijają się w mury i ściany odpowiadają Ci na miliony pytań gdzie tu logika swych poczynań
picture.php

Oddycham jak samobójca na przęsle mostu...
Być sobą to jedyne ultimatum
Pozdrawiam Serdecznie :tiphat:
Braterstwo
http://www.youtube.com/watch?v=6TDsTwlb7Xc

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
FRETHER
bardzo glebokie przemyslenia !

ASIU masz racje....jak tu nie oszalec, moim zdaniem (p)AKT z maja 2004 ktory pozwolil Nam legalnie egzystowac w Europie uratowal wielu ludziom zycie, a conajmniej zdrowie psychiczne...

gd

frether

Member
Veteran
W PL jak i wszędzie wszystko możne się sprowadzać do wojny i kiedyś tam może przyjdzie czas kiedy trzeba założyć mundur rozerwać się granatem lub kogoś rozerwać pytanie do każdego siebie czy uszanujesz swe skille by pozbawiać Siebie życia.
Maczeta na plecy i do przodu życie jest piękne i tylko od nas zależy czy zjemy coś ciepłego lub zimne ze śmietnika, wchodząc do zabunkrowań z dwoma wyjściami z pewnością rozbrojenia arsenału i posmakowanie powietrza przy wyjściu ewakuacyjnym i promieni słonica zamiast eskalacji zła...
Zabroń mi
http://www.youtube.com/watch?v=cqpweNdyft0

bobinoon

Member
Wczoraj ogladam Wiadomosci i mowili ze w PL co czwarta dorosla osoba ma zaburzenia psychiczne <leczy sie albo leczyla psychiatrycznie>
Oszacowali to na 6 milionow polskich obywateli.
Rozumiem ze wiekszosc to tak zwana sciema coby na chorobowe isc, albo wieksza emeryture miec, albo chociaz miec ta rente.

Pisze o tym bo dzien wczesniej jedna z moich bardzo bliskich osob zostala ZNOWU zamknieta w szpitalu psych....

A na drugi dzien ogladam TV a tutaj takie info...

Pytanko do Was....duzo osob chorych psychicznie jest kolo Was ?

gd

To ogólna tendencja wynikająca ze sposobu w jaki się dzisiaj żyje. Ciągły stres, presja, kłopoty z kasą i o rozstrojoną psychikę nie trudno...

kazuya20

Active member
Najlepszym sposobem jest wyłączyć telewizor, przestać pędzić do przodu jak jakaś pojebana mróweczka! Wstajesz rano i łapiesz oddech świerzego powietrza bez smogu i właśnie to jest piękne... Kasa, kasa, kasa ! Najważniejsze papiery na świecie wszystko wokół tego się kręci, oczywiście kręcą się też pseudo super koledzy "kurwy" którzy dzwonią jak tylko coś chcą, jak odmawiasz to zapomnij nawet o info że grill się rozpala w piątkowy wieczór....

Ludzie to dziwki ! Sprzedajemy się za marne grosze ! Przyznam się mam ciśnienie... Nie chcę nikogo uraźić, ale ostatnio bardzo się zawiodłem na swoich pseudo super ziomach... Najważniejsze jest żeby chapnąć wiadro, dupa na kanape i pierdolenie o nie wiadomo czym... Trawa tylko dla ludzi odpowiedzialnych, mających głowę na karku !

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Najlepszym sposobem jest wyłączyć telewizor, przestać pędzić do przodu jak jakaś pojebana mróweczka! Wstajesz rano i łapiesz oddech świerzego powietrza bez smogu i właśnie to jest piękne...

Pieknie powiedziane !!

Zgadzam sie w 100%....wlasnie tego chce od zycia i pewnie nie tylko ja !!

gd

1337grower

Active member
Pieniądz to diabeł(całe zło tego świata jest w koło niego jak sie głeboko tak zastanowicie gdzie jakikolwiek konflikt zbrojny/zabijanie na swiecie pierwsze co musi byc to pieniadz), dzieki niemu w sumie odzyskałem wiare w Boga/Dobro - dlatego dzieki niemu bo jak widze co ludzie dla niego zrobią i jakimi kurwami i szmatami potrafią być tak chce go w życu jak najmniej. Polecam ogladnać skad wzioł sie ban rezerw federalnych itp. polecam na youtube o okultyzmie w branzy muzycznej, generalnie o iluminatach, tak to sa TEORIE konspiracyjne, ale bardzo to do mnie trafiło i mnie zmieniło. Skoro kurwa istnieje diabeł to i Bóg musi. A wiecie gdzie był kurwa prezydent BUSZ jak samoloty JEBNEŁY w trade center ? Siedział w przedszkolu a dzieci mu mówily ladnie http://www.youtube.com/watch?v=AEIpb6agqFg te kurwy wierza bardzo w symbole i słowa, kochaja postawić ci przed oczami coś bardzo dla nich znaczącego - symbole słowa uryte treści a najwieksza satysfakcja dla nich jest, ze nie widzicie ich bo poprostu sie na to nie zwraca uwagi . No a po chuj wogole myśleć o diable i Bogu, rano trzeba wstać i zapierdalać po pieniadz-sens życia,a najwieksza sztuczka diabła jest to,ze ludzie zapomnieli o nim. Znowu mi czacha dymi. Polecam wpierdolić grzybki i sobie zreszta samemu "porozmawiać" z "kimś" a dowiecie sie wszystkiego - albo to ja jestem pierdolniety tylko. BillA Hicksa znacie ? polecam jego twórczość juz w latach 80 mówił o tym co ja pisze, w telewizji miał permanentny zakaz za to ze mówił-oficialnie, kto ssie Lucyferowi kutasa. tutaj coś klimatowego od niego. http://www.youtube.com/watch?v=_ToV8LjJslA , pozdrawiam.

Wyrolowany

Active member
Hej 1337grower,

nie, nie tylko Ty jesteś pierdolnięty, grzyby otwierają oczy, nie wiem dlaczego tak jest, ale rozkminiłem z kumplami DOKŁADNIE TO SAMO. To był mój trzeci, prawdopodobnie ostatni trip grzybowy, bo już chyba więcej mi wiedzieć nie trzeba. Już zadecydowałem, że nie chce kurwa tego hajsu i tego wszystkiego, chce domek pod lasem, własne pole i zwierzęta. I przede wszystkim święty spokój z kochającą kobietą przy boku. W lesie czas leci wolniej, właściwie tam nie istnieje pojęcie czasu :) Jednak stwierdziłem, że najpierw muszę się zabezpieczyć diabelsko, czyli finansowo, w razie nieprzewidzianych sytuacji, no i trzeba na tą chałupę zarobić.

Wolność to las, wolność to Maria i wolność to miłość. Korporacje, duże miasta, pęd- to wszystko gówno, to droga donikąd, zawsze robisz na kogoś, dostajesz ochłapy i sie z tego cieszysz.

Życie jest ciężkie, szczególnie w Polsce (chociaz zdaje sobie sprawe że i tak mamy lepiej niż jakieś 80% Ziemian). Ale trzeba cisnąć, starać sie mieć jak najmniej smyczy na szyi... a kiedy już zostanie tylko jedna to zerwać sie z niej, pokazać faka skurwiałemu światu i uciec odpoczywać wyjebując nogi na werandzie przy swoim domku pod lasem, albo nad morzem, albo w górach, co kto lubi hehe.

Powodzenia ludziki, wiem, że społeczność tego forum widzi więcej, wie więcej (tak to jest mniej więcej hehe), chciałbym spotykać takich ludzi na swojej drodze życia.

Pozdrówka i nie dawać sie :)

ps. Niepokoj- wie ktoś co sie stało z naszym kolegą Simonem Templariuszem?

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
simon usunal konto , ale wszystko jest OK z tego co mi bylo wiadomo w zeszlym tygodniu , sam mam nadzieje ze szybko powroci do nas pod tym samym nikiem :D

ZZ

stempol

New member
w Syrii umierają ludzie, ich śmierć została już przeliczona i w szacowana spadki na giełdach światowych.... straszne ze tak łatwo jest akceptowane wszystkie ich kłamstwa, mordują ludzi w białych kałnieżykach, wielkie korporacje naftowe chcą przejąc władze nad Syrią by za mordę trzymać arabie saudyjską.... na szczęście można żyć bez pieniędzy ale jak już ktoś tu wspomniał trzeba najpierw mieć gdzie.... powodzenia życzę wszystkim w spełnianiu swoich marzeń, a światu pokoju.....

http://www.youtube.com/watch?v=p4YcBmhn-gs&list=PLiKAJ8bLp_rsJYnd6y_sGy6PoWDgeIzQr

C

Chucky

Okradli mnie doszczętnie , jakśa kurwa chodzi i szuka się dowiedziałem. Wiem mniej wiecej nawet jaki to pajac nie podaruje .

Dziekuje za wszelki wsparcie w postaci pestek i na tym kończe zabawe. Pozdrawiam i życzę udanych zbiorów.