http://www.youtube.com/watch?v=27jr7IiHSOk
byl konkurs - tera nima ...
byl iron i tyz go nima ...
nosz korwa jego mac !
byl konkurs - tera nima ...
nosz korwa jego mac !
nosz korwa jego mac !
...i chociaz uwialbiam kulturę hh podkreślam ...."KULTURĘ" hiphop'u to fakt faktem że sporo ludzi jej kompletnie nie posiada i maja sie za ludzi nietykalnych...sami robią sobie i innym przypał wędrując na miejscówki bez kamuflażu...ludzie trochę głowy używajcie dla swojego bezpieczeństwa...las to nie osiedle i nie ławka na bloku...człowiek w dresie i kapturze na głowie czychajacym niebieskim napewno się nie skojarzy z zapalonym zbieraczem grzybów czy jagódblind na przypałowych outdor"owców jest jeden sposób... Mianowicie upierdolenie przy samej Ziemi planta i po sprawie. Przykładowo Ja robię tak jak jestem na jakimś terenie od x lat i ktoś mi się wpierdala w paradę to koniec zabawy dla niego. Tak szybko się żegna jak zaczął. A tak na poważnie to ku9wa nie ciepię hip hop dzieciaków którzy na poszukiwanie miejsca chodzą w zielonych jaskrawych ciuchach ...
szkoda, że nie ma z nami IronCELL'a, pamiętam jak zaczynał na tym forum, to jak dążył do celu i doskonałości. najpierw Czaczo teraz Iron...moze to dziwnie zabrzmi ale brakuje mi ich postów. od chyba 4 lat prawie codziennie wchodze na to forum, od ponad roku jestem tu codziennie, malo sie udzielam bo mało tez wiem tzn wiem ale nie mam mozliwosci hodowli a wiem tez jak to jest dostawać mądre rady od kogos bez doświadczenia. pisze o tym dopiero teraz bo zdziwilo mnie, ze obeszlo sie to tak małym echem. Rozumiem Czaczo; czlowiek z czasem chce odpoczac od stresu i wgl ale IronCELL to troche inna sprawa. Mam nadzieje, ze stał sie teraz takim naszym dobrym duchem, który tu zaglada i trzyma kciuki za nas wszystkich
ludzie przychodzą i odchodzą ale zawsze znajdą się ludzie którzy zawsze coś robią działają itp
----nie zawsze ich widać ale są i ciężko pracują
pozdro warr
byl iron i tyz go nima ... [/QUOTE....com/ic/showpost.php?p=5854075&postcount=2124