What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Νέο μέλος; Πές ένα γειά !

Medicalhemp

New member
Καλησπερα στην ομορφη παρεα!!!
Εγω το θεμα που εχω ειναι φαρμακευτικό θελω να καλλιεργήσω φαρμακευτική κανναβη γιατι εχω προβληματα με τα πνευμόνια και θελω να βρουμε καποιες λύσεις μαζι εαν θελετε σε θεμα και *χορηγησεις* και σε θεμα καλλιέργειας εχω ξανα κανει στο παρελθόν μια προσπάθεια με υδροπονεια απλα τοτε δεν ηξερα σχεδον τιποτα και βγηκε σκαρτο... ας ελπίσουμε πως τωρα κατι θα κανουμε!!!

antartist

Member
Καλωσήρθατε!!

Medicalhemp εδώ δεν είμαστε γιατροί και είναι μεγάλη η ευθύνη όταν μιλάμε για θεραπείες με Κάνναβη και καταλαβαίνεις πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοι στο τι γράφουμε και τι συμβουλεύουμε.
Παρόλα αυτά και επειδή το πεδίο είναι σχετικά νέο, ειδικά στα μέρη μας, πιστεύω πως μπορεί να γίνει όμορφη συζήτηση.
Το πρώτο που προφανώς θα πρέπει να κάνεις, αν ήδη δεν το έχεις κάνει είναι να προμηθευτείς έναν ατμοποιητή Κάνναβης ή αλλιώς vaporizer.

Happy grow!

Medicalhemp

New member
Καλωσήρθατε!!

Medicalhemp εδώ δεν είμαστε γιατροί και είναι μεγάλη η ευθύνη όταν μιλάμε για θεραπείες με Κάνναβη και καταλαβαίνεις πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοι στο τι γράφουμε και τι συμβουλεύουμε.
Παρόλα αυτά και επειδή το πεδίο είναι σχετικά νέο, ειδικά στα μέρη μας, πιστεύω πως μπορεί να γίνει όμορφη συζήτηση.
Το πρώτο που προφανώς θα πρέπει να κάνεις, αν ήδη δεν το έχεις κάνει είναι να προμηθευτείς έναν ατμοποιητή Κάνναβης ή αλλιώς vaporizer.

Happy grow!

Καλησπερα αγορινα εχω παρει δυο βαπορ το ματζικ και του σνουπ ντογκ αλλα επιδει δεν μου φτανει ι ποσοτητα που καιει δεν μου αρεση η διαδικασια γιαυτο θα παρω xtreme q μολις πιασω λευτα δεν μιλαω για Θεραπεια απλα ετσι το ονομασα απλα υπαρχουν σπο που ειναι "καθαρα φαρμακευτικη κανναβη" εγω αυτο που θελω να πετύχω ειναι να βγαλω ενα φυτακι medical και μια καθαρη σατιβα βλεπε dr. grinspoon ή malawi αν τα εγραψα σωστα να παρω και ενα βαπορ και θα ειμαι κομπλε πιστευω επισεις ξερω οτι ειναι δυσκολες αυτες οι δυο σατιβες

mihalisgr

New member
Καλησπέρα και απο εμενα, νεος grower το πρώτο μου είναι σχεδόν έτοιμο (ελπίζω μεχρι χριστούγεννα)... Τα λέμε στα posts!

ggawp

New member
Hello bros and sisters. Happy to join this community and see the local Greek grow scene is going strong !

T

Tzixantisths

Kalhmera paidia eimai neo melos parakoloutho to forum kairo twra kai vlepw oti uparxei polu voitheia pros osous asxolounte me to athlima gia kathe aporia!

p.s epeidh eixa sunanthsei kapio provlhma me to register den lamvana email gia na kanw complete to registration i lush sto provlhma mou itan na kanw email sto gmail kai luthike amesws to provlhma den kserw an einai sumptwsh i eixe kolhsei to susthma apla eixa kanei polla email kai den eperna apanthsh, epishs xreiazete static ip gia na kanete register gt oso kai an prospathisa apo dynamic me evlepe san spam bot elpizw na voithisa me tin plhroforia auth!

orfeas

Well-known member
Veteran
Έεεπ! Καλώς ήρθατε και καλή παραγωγική διαμονή!

:tiphat:Ορφεύς

tjo

life gardener
Veteran
πολυς ο κοσμος,λιγες οι καλλιεργειες.... καλως τα παιδια

ppgabril78

New member
Καλησπερα.

Καλησπερα.

Ένα για και από μένα. Καλή συνέχεια σε όλους. Ελπίζω να καλύψω τις απορίες που έχω σχετικά με την καλλιέργεια στο σπίτι:tiphat:

ppgabril78

New member
Ένα γεια και από μένα

Ένα γεια και από μένα

Ένα γεια και από μένα. Καλή συνέχεια σε όλους. Ελπίζω να καλύψω τις απορίες που έχω σχετικά με την καλλιέργεια στο σπίτι:tiphat:
keep peace and unity!!!

*outman*

New member
Γεια σας παίδες. Καποιοι με θυμούνται απο το 420, παλιά .. :) Μου βγήκε λίγο η παναγία να κάνω register εδώ γιατι στο χοτμέιλ δεν έρχονται τα μηνυματα και άργησα πολυ να το καταλάβω. Τελος πάντων, χαιρετω ganja, ποπάυ, ag antonh, blues, locco, και όλους τους υπόλοιπους. Τα λέμε στα ημερολόγια οσονούπο ;)

Latest posts

Latest posts