C
coco fknbrice
бахуре приятелю тези 2 диаграми са съвсем ориентировъни показват в общи линии и са неизвестни само за теб явно мен не ме пиши там. нали разбираш че това твоето мнение аз те изпреварих с него малко по горе така че нищо ново не ми казваш за съжаление . както и да е. ставаше въпрос за друго не се обиждай не искам да споря сега. много добре са ми известни всички видове лампи ставаше въпрос за температурата и за някакво решение и аз все още твърдя че е по добре с мх лампа отколкото изгоряло растение оттам нататък всичко беше просто разговор между мен и мастъра
п.с. основното което исках да кажа е че мх лампи имат повече варианти за цвета на светлината и са някакво частично решение за температурата.
мастъре съгласен съм с теб един приятел фотограф ми беше казал че сам мога да определя цветната диаграма като снимам с фотоапарат осветена бяла матова повръхност и после я погледна през фотошоп не съм пробвал но ако те интересува ще потърся инфо по въпроса.
п.с. основното което исках да кажа е че мх лампи имат повече варианти за цвета на светлината и са някакво частично решение за температурата.
мастъре съгласен съм с теб един приятел фотограф ми беше казал че сам мога да определя цветната диаграма като снимам с фотоапарат осветена бяла матова повръхност и после я погледна през фотошоп не съм пробвал но ако те интересува ще потърся инфо по въпроса.