What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Мy indoor,outdoor

C

coco fknbrice

бахуре приятелю тези 2 диаграми са съвсем ориентировъни показват в общи линии и са неизвестни само за теб явно мен не ме пиши там. нали разбираш че това твоето мнение аз те изпреварих с него малко по горе така че нищо ново не ми казваш за съжаление . както и да е. ставаше въпрос за друго не се обиждай не искам да споря сега. много добре са ми известни всички видове лампи ставаше въпрос за температурата и за някакво решение и аз все още твърдя че е по добре с мх лампа отколкото изгоряло растение оттам нататък всичко беше просто разговор между мен и мастъра

п.с. основното което исках да кажа е че мх лампи имат повече варианти за цвета на светлината и са някакво частично решение за температурата.

мастъре съгласен съм с теб един приятел фотограф ми беше казал че сам мога да определя цветната диаграма като снимам с фотоапарат осветена бяла матова повръхност и после я погледна през фотошоп не съм пробвал но ако те интересува ще потърся инфо по въпроса.

_Ina_

Active member
Veteran
Аз се 4удя дали да не ги доцъфтя навън. Имам една МХ,но незнам дали да я сменям ХПС-то с нея. едва ли много ще помогне. Преди като я ползвах ми се стори 4е и тя пържи доста. Имам едни енергоспестяващи,но пък те са слаби4ки и една мини натриика,която не топли кои знае колко,но пък в на4алото бяха на нея и не бях о4арована. Super haze-а и микса са по зелени,Ice-ката е ве4е по4ти за рязане,но до 15 трябва вси4ко да се махне,защото трябва да има време и да се изсуши. горе долу добре съм го преценила времето де. А на снимките изглеждат по бели,ина4е са по кафеви.

C

coco fknbrice

мх със сигурност пържи по малко гаранция. ако можеш да го направиш това да ги изкараш навън е най добрия вариант. ако имаш място със пряка слънчева светлина просто забрави за всичко и ги слагай там.

_Ina_

Active member
Veteran
Да,оба4е сега светят от 11 ве4ер до 11 сутрин и как да ги сложа на дневна светлина,като ги стресирам/объркам възможно наи-малко? Да ги оставя една нощ на тъмно вместо да се светват и после да изгреят направо със слънцето? Ина4е пък трябва да ги оставя на един много дълъг ден направо. Ха сега де,кое по добре:)

E

EverLast

Да,оба4е сега светят от 11 ве4ер до 11 сутрин и как да ги сложа на дневна светлина,като ги стресирам/объркам възможно наи-малко? Да ги оставя една нощ на тъмно вместо да се светват и после да изгреят направо със слънцето?
Аз бих направил това струва ми се най-приемливият вариант.
:yeahthats

E

EverLast

Изчаквам Master да направи темата с нетърпение...доста интересно инфо ще има за четене.....Коко споделяме някои виждания.....поздрави на Ина за добрата работа!!!

jhook

Member
Да,оба4е сега светят от 11 ве4ер до 11 сутрин и как да ги сложа на дневна светлина,като ги стресирам/объркам възможно наи-малко? Да ги оставя една нощ на тъмно вместо да се светват и после да изгреят направо със слънцето? Ина4е пък трябва да ги оставя на един много дълъг ден направо. Ха сега де,кое по добре:)
Инче, и аз така мисля, вади ги на вън нямама какво да се обърка те са много напред :dance013::dance013::dance013:

_Ina_

Active member
Veteran
This is my indoor,and before that my outdoor,that's all.:) Мерси за поздравите! засега ги оставям така,ако напе4е ще ги извадя,4е пък трябва да ги извадам,после пък да ги слагам на тъмно...

_Ina_

Active member
Veteran
Мерси! Другия път мисля да е още малко по добре.

_Ina_

Active member
Veteran
Днес режем Ice-ката! Ще снимам. Тя не е с много огромни глави,но дребни няма:)

_Ina_

Active member
Veteran
Ето няколко снимки от индора,които не е изцяло на слънце,но излиза сутрин като стана за по 2,3 4аса. Днес им направих промивка на оставащите Супер хеизки. А да се похваля снощи се сдобих с една сем4ица Бъбългъм,а днес о4аквам да ми дадат и една Силвер хеиз(не супер силвър,а само силвър). Близките снимки са на Ice-ката,която ве4е съхне и на Супер хеиза,които беше по-зелен. Имам 4увството 4е пуша други растения,което зна4и 4е вси4ките ми досегашни индори са били много прецакани:)

Attachments

• IMG_3284.jpg
    IMG_3284.jpg
    65.2 KB · Views: 50
  • IMG_3293.jpg
    IMG_3293.jpg
    62.4 KB · Views: 51
  • IMG_3304.jpg
    IMG_3304.jpg
    105.9 KB · Views: 46
  • IMG_3305.jpg
    IMG_3305.jpg
    74.8 KB · Views: 54

Astral

Member
Определено има какво да покажеш с тия непалки!:tiphat:
Колко време им даваш на оставащите вътре?Изглеждат почти готови според мен.:ying:

_Ina_

Active member
Veteran
Еми резни някои клонинг,няма кво да ги снимаш:) да,помня. Astral:главите им падат една по една,а едното по4ти се изпуши. Тия дни много пуша нещо.:) Добре,щом някои гледа тука ще покажа една,две снимки от аутдора за вас:)

Attachments

• IMG_3308.jpg
    IMG_3308.jpg
    138.7 KB · Views: 54
  • IMG_3311.jpg
    IMG_3311.jpg
    157.1 KB · Views: 54
  • IMG_3307.jpg
    IMG_3307.jpg
    154.5 KB · Views: 57
  • IMG_3313.jpg
    IMG_3313.jpg
    132 KB · Views: 52

_Ina_

Active member
Veteran
зна4и тези малки топки новите са Ice на 24 4аса бяха в нас,но навън станаха супер и те,само остава да цъфнат. Падналият бор е от моята смеска,но нещо му е яло кората на стеблото. Аз предпо4етох да си го оставя както си е естествено LST:) И без това добре си е тръгнало нагоре и по не се забелязва. А стеблото е на женската непалка,другата още не се вижда каква е! Другия път само ще взема една ножица да ги пооскубя излишните 4асти.

_Ina_

Active member
Veteran
bgrow: Не се прави на луд!:) Не,ще е интересно да ги видим като растат как изглеждат.