Itachi
Member
sigur, si niste PET-uri si silicon alb pe spatele calculatorului par de-ale casei..
Shhh!
sigur, si niste PET-uri si silicon alb pe spatele calculatorului par de-ale casei..
Avand in vedere faptul ca locuiesc cu parintii, sunt nevoit sa folosesc metoda growbox PC.
Mi se pare mie sau frunzele sunt putin prea palide ?
Astazi am udato, dupa 5 zile. Pamantul era uscat pana la 1 cm adancime iar frunzele erau blegite. Nu stiu daca se simte rau de la sete, nevoie de fertilizant sau alt factor...
View Image
Chiar, ala nu-si mai vrea aparatul inapoi?
Trebuia sa faci poza inainte si dupa udare, c-asa mi se pare normal... Dupa mine, nu-i panica, mi se pare ceva normal. Chiar, ala nu-si mai vrea aparatul inapoi?
Sa zicem, ca parinte, frate, ruda sau whatever fara habar de aceasta planta, daca as vedea niste sticle lipite in spatele carcasei mi-as pune niste semne de intrebare Mno, ce parinti ai tu?
De ce n-ai luat un dulap pana-n 30 de euro la cheie?
Mie mi se pare ca sunt semne de over-watering ...
@Itachi : Intrebare de 1000 de jointuri ... aaa. adica puncte : ghiveciul are gauri de scurgere ?
... Data viitoare foloseste substratul de cocos ca sa nu mai ai probleme cu overwater!
avand in vedere ca exista masini care nu taie alimentarea la priza de bricheta cand scoti contactul, cred ca e facut sa tina mai mult de cateva zile de functionare non-stop. n-are piese in miscare, n-are consumabile, nu vad de ce s-ar duce asa repede..
genereaza ozon. nu am auzit sau citit ca ar genera si ioni negativi.