unreal-vlr
New member
נראה ממש נחמד מה שיש לך שם
חלום שלי זה מקום כמו שלך
בינתיים אני מסתפק בארון של 60 על 60
יופי של צמחות !!
שיהיה רק בהצלחה!
חלום שלי זה מקום כמו שלך
בינתיים אני מסתפק בארון של 60 על 60
יופי של צמחות !!
שיהיה רק בהצלחה!
תודה רבה!כל פעם שאני רואה את הארמון גידול שלך אני מתחיל לחלום
מה היתי מגדל ואיך זה הייה נראה
מצחיק אותי המצב
בשבילי זה ממש סוריאליסטי המקום הזה שלך
כבוד רב!!
תודהחחח אנריל אני איתך בעניין
אני כבר מפנטז איך הייתי עושה להם כלובים קטנים כאלה ומסדר אותך עם סקרוג שיהיה להם תמיכה,הם נראים לי הולכים להשמין שם יופי
מה שאני הכי אוהב בגידול הזה זה העובדה שיש כל כך הרבה צמחים בריאים וצמחים מרגישים מאוד את הסביבה שלהם
פיתחת פה תחרות מעולה בין הזנים מי יהיה יותר מסריח... מי יהיה עם יותר קריסטלים עליו...
מי ישרוד... בריאות שלנו חחחח
פונזי אהבתי את הקטע שאתה כבר לא יכול לצלם,סימן טוב בעייני....זה רק אומר שמרוב יער הדובים מסטולים לגמרי......
כמו שצריך.... אמן שכל בית שלישי בישראל יראה כמו שלך....
אני כרגע נתקבל בבעיות תקציב אז לצערי אני קצת מסתכן פה וגם החלטתי לעבור לסקרוג ולקנות ארון בשביל הנוחות אז אני קצת בבעיות תפעול ותקציב אבל בדיוק היום הדלקתי את המנורה על החמודים החדשים
רק בזכותכם החלטתי להכניס כל כך הרבה זנים הפעם
אני אפתח יומן גידול עוד מעט נראה לי... רק רוצה לראות אותם יוצאים
בינתיים מתוך 7 זרעים 6 נבטו והאל איי קונפידנשיאל נראה בדרך גם כן... ואז זה יהיה 7 מ7
כרגיל....נקווה שהלקחים שלי מהמצעים הקודמים יעזרו לי הפעם...
תמשיך ככה פונזי
מה אתה מתכנן לעשות עם כל העלים ושאריות שיהיו לך מהדברים האלה
כי האופצייה להכנת חשיש פה דיי טובה
אתה לא משתמש במפוח ופילטר פחם בשביל הריח
הסקרוג היה נטו כדי להוריד לזונות את הגובה. מטר וחצי צמח זה לא אפקטיבי במיוחד.אה ואהבתי את הסקרוג המאוחר.... נראה יותר כמו משקולת גראס חחח תישארו למטה מניאקים...
אני אישית חשבתי פעם הבאה על ההתחלה לנסות ולסובב את הצמחים מסביב לעציץ כדי להוריד לו גובה... זה יכול לחסוך לדעתי אם אתה מסדר אותו טוב לפחות איזה 40 סנטימטר קריטיים
לעשות טריינינג לצמח כדי שיאבד קצת גובה זה לא רע במיוחד אם אתה מתכוון לנקות את כל האזור התחתון בכל מקרה מעלים ותפרחת וזה יכל לעזור לך עם הסאטיבות