ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
ראיתי שדיברתם על מד לחות אז מהניסיון שלי אי אפשר לסמוך על המדים האלקטרונים רק אנלוגי פשוט יעיל וזול אותו הדבר לגבי החומציות הנייר עם הצבעים אף פעם לא מזייף ורמת הדיוק שלו מספיקה שלא כמו המדים הדיגיטלים היקרים שיכולים לזייף בכמה מספרים ולגרום להרס הגידול
אני מנביט בעמידה מול אור חלש ככה שהם גם מוציאים כבר עלים.
מד לחות אני הולך לקנות אחד מדוייק יותר ומלווה משהו שנבדק כמדוייק בינתיים ומד חומציות ומליחות יש לי שאף אחד מהם לא זייף לי עדיין.
יש לי בנוסף מד משולב של מעל 2000 שקל בהישג יד.
ניסו, חשבתי על השקיה אוטומטית אבל כרגע כל צמח צריך תשומת לב קצת שונה.
לקראת הפריחה אני אולי אתן להם השקיה אוטומטית עם משדנת של 2 מ"ל לליטר קבוע של דשן פריחה ותוספות ידנית שאני מבקר.
נראה מה יהיה עם זה.
יש תמונות אבל אני שפוך מת ואין לי כח להביא את המצלמה.
העברתי בינתיים 11 ילדים לעציצי 18-25 ליטר, סידרתי את כל התאורות במקום, כל הצמחים במקום ו50 ליטר השקיה.
עוד שבוע לתחילת הפריחה ככל הנראה.
הם מיובשים מהתחת בתמונות, זה בדיוק אחרי השקיה אחרי שהם התייבשו כמעט לגמרי אחרי יומיים.
שכחתי את המזגן על ייבוש וחוץ מזה שהוא מילא את המיכל 50 ליטר לגמרי ושפך חצי עוד על הרצפה (וטחן לי את התחת בחשמל) הוא גם ייבש את הצמחים.
אני מקווה שמחר הם לא יהיו עדיין יבשים ברמה שהם היו אתמול.
אפשר לשמוע איך חיברת את מערכת החשמל ?
נראה שיש שם 4 קולטיובים, אז אני מניח שתפעיל את המערכת עם4 משנקים שעובדים בו זמנית....
איך אתה מחלק את העומס על המערכת?
יש לי חשמלאי צמוד, אל חשש - הכל בטוח.
על טיימר עובדות עד 3 נורות, שתיים 600 ואחת 400 וגם זה יפוצל לעד 2 נורות לטיימר.
יש שם 5 מערכות תאורה שחלקן מופעלות 18 שעות, חלקן 16 וחלקן 14 שעות. משחק עם זה.
בינתיים בעיקר אני שורף המון חשמל אבל עוד מעט פריחה והצריכה תרד משמעותית.
אני מחפש אבקומט 3 קילו להתקין שם למקרה של שריפה ואני לא מצליח למצוא אחד.
ידידי אתה מתכוון שעם הטיימר הדיגיטלי אתה מחבר 3 נורות?
אני במקומך לא הייתי מחבר אפילו נורה אחת.
הטיימר הזה לא מיועד להפעלה של עוצמות כאלו ... אפילו הטיימר האנלוגי הפשוט לא מתאים לנורות כי הוא פשוט מתחיל לקצר את כל העסק אחרי כמה חודשים של עומס
אפשר להשתמש בטיימרים יעודיים עם אמפרא'ג גבוה, או לוחות מיועדים לכך