החדר הרומני פנוי אם רוצים להשתלט על חדר. אני בלובי עד שיגיע יותר ממישהו אחד
fonzee Weed Cannasaur Moderator Veteran Mar 28, 2016 #421 החדר הרומני פנוי אם רוצים להשתלט על חדר. אני בלובי עד שיגיע יותר ממישהו אחד
fonzee Weed Cannasaur Moderator Veteran Apr 7, 2016 #423 אני יושב שם בזמן ההכנות האחרונות לגביע. אם מישהו בא שיצפצף עם הודעות פרטיות כמה פעמים
fonzee Weed Cannasaur Moderator Veteran Apr 27, 2016 #424 אני מנמנם בצ'אט מי שבא בבקשה לצפצף לי עם הודעות פרטיות עד שאני עונה
fonzee Weed Cannasaur Moderator Veteran Apr 27, 2016 #425 אני יוצא להפסקת שאכטה ולקנות מיסו למרק אצות
fonzee Weed Cannasaur Moderator Veteran May 9, 2016 #430 אני שם בהמתן. אם מישהו בא שיצפצף לי הרבה פעמים
fonzee Weed Cannasaur Moderator Veteran May 21, 2016 #436 שבוע טוב, אני בצ'אט טוב, אז נראה בינתיים קצת סרטים מצוירים. אם מישהו בא שיצפצף לי איזה מאה פעם עד שאני אשים לב שזה לא יריות בסדרה.
שבוע טוב, אני בצ'אט טוב, אז נראה בינתיים קצת סרטים מצוירים. אם מישהו בא שיצפצף לי איזה מאה פעם עד שאני אשים לב שזה לא יריות בסדרה.
fonzee Weed Cannasaur Moderator Veteran Sep 16, 2016 #438 הופלה הופלה אני שם קצת בין הג'וינט לבין שבת
fonzee Weed Cannasaur Moderator Veteran Sep 17, 2016 #439 צ'יקו צ'יקו פיקו פיקו מי בא לצ'אט? אני שם אחרי שכטונת