יש כפתור למעלה בתפריט
fonzee Weed Cannasaur Moderator Veteran Jan 20, 2016 #384 צבעים מגניבים לאללה, כזה עוד לא יצא לי לגדל. יצא לי קצת גוון ורוד בשערות, אבל ממש לא כזה. איזה זן זה?
צבעים מגניבים לאללה, כזה עוד לא יצא לי לגדל. יצא לי קצת גוון ורוד בשערות, אבל ממש לא כזה. איזה זן זה?
O orekar Member Jan 20, 2016 #385 אין לי מושג את האמת , זה חפירות באינטרנט כדי לקנות זרעים מיוחדים , אני אשמח אם תמליץ לי על זרעים בצבעים יפים צורה יפה או משהו לא שגרתי P:
אין לי מושג את האמת , זה חפירות באינטרנט כדי לקנות זרעים מיוחדים , אני אשמח אם תמליץ לי על זרעים בצבעים יפים צורה יפה או משהו לא שגרתי P:
fonzee Weed Cannasaur Moderator Veteran Feb 3, 2016 #386 אני בצ'אט, אם מישהו בא שישלח לי כמה הודעות פרטיות ואני אפתח את החלון
fonzee Weed Cannasaur Moderator Veteran Feb 23, 2016 #391 בשביל להכנס לצאט צריך להיות מעל שבוע בפורום ולשלוח מעל 50 הודעות
C CannaLover Member Feb 23, 2016 #394 Parvaty said: אם אני רושם תגובה באחד הפוסטים זה תופס? או רק הודעות פרטיות? Click to expand... יש לך מונה הודעות בכל הודעה שאתה מפרסם בפורום , מתחת לשם שלך. כשתגיע שם ל-50 תוכל להכנס לצ'ט..
Parvaty said: אם אני רושם תגובה באחד הפוסטים זה תופס? או רק הודעות פרטיות? Click to expand... יש לך מונה הודעות בכל הודעה שאתה מפרסם בפורום , מתחת לשם שלך. כשתגיע שם ל-50 תוכל להכנס לצ'ט..
fonzee Weed Cannasaur Moderator Veteran Feb 23, 2016 #395 Parvaty said: אם אני רושם תגובה באחד הפוסטים זה תופס? או רק הודעות פרטיות? Click to expand... אתה גם לא יכול לשלוח הודעות פרטיות עד שיש לך 50 הודעות
Parvaty said: אם אני רושם תגובה באחד הפוסטים זה תופס? או רק הודעות פרטיות? Click to expand... אתה גם לא יכול לשלוח הודעות פרטיות עד שיש לך 50 הודעות
fonzee Weed Cannasaur Moderator Veteran Feb 23, 2016 #398 Tsok said: עוד טיפה.. Click to expand... יאללה אחי, פתח פתיל מזל טוב לעצמך