ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
cel mai tarziu am recoltat la inceput de noiembrie, in jur de 5-6, dar era o porcarie numita guerillas gusto care pe langa faptul ca a inflorit 3 luni +, avea potenta undeva intre ruderalis si industriala.
pana la mijl lui oct ar trebui sa termine orice hibrid 50-50.
Wow. Foarte frumos. Felicitari pentru .. chestia aia ? Misto poze, m-au dat putin pe spate.
Planuiesc sa incerc si eu aurora tot de la nirvana, dupa ce imi construiesc un grow room mai mare iarna asta. Nu inceteaza sa ma uimeasca cat de mari pot sa creasca, si cand ma gandesc ca cea mai mare planta a mea ( din doua crescute ) a avut 40 cm inaltime.
sa sti ca si pe mine m-a surprins aurora asta. are peste 2 m si nu se incadreaza in descrierea "short and bushy". cealalta aurora pe care o am s-ar putea sa se potriveasca mai bine, dar a fost lst-uita asa ca nu-mi dau f bine seama. oricum, este mai scunda, max 1,5 m.
Eu am de gand sa o lst-uiesc ceva mai mult si sper sa o tin sub 1 metru jumatate.Nu stiu exact cat spatiu o sa am in grow boxul din viitor dar sper la cel putin 2 metru inaltime. Deci cred ca pot sa ma bag la aurora indica chiar daca nu am asa de multa experienta.
Salut zambaretzu!
am crescut aurora indica de la nirvana timp de 2 sezoane, cam 8 plante in total si pot spune ca am dibuit destul de multe despre soi.
in general, creste bine in conditii semisalbatice, cu o abordare extensiva (udat +- la 10 zile cu cantitati generoase de apa). va ajunge pe la un metru jumate cu densitate destul de mare in partea inferioara a plantei. mare grija la melci/limacsi, in special primavara ptr ca se pare ca au o preferinta aparent inexplicabila ptr soi.
maximum de randament o sa obtii, in schimb, in solariu/sera cu ingrijire atenta si intensiva. practic, o sa aiba acelasi tip de conformatie ca si la guerilla (densitate foarte mare pe toata lungimea tulpinei principlale), doar ca atinge 3 metri inaltime. din cauza asta recomand ceva fel de lst inceput timpuriu. (vezi linkul din semnatura)
efectul este, previzibil daca observi genealogia, de indica cu nuante diferite de la planta la planta. in majoritatea cazurilor domina efectele de northern lights, motiv ptr care high-ul te predispune la tot felul de deliruri, discutii spirituale si fantasmagorisme. sa nu te astepti la rasete in cor, cu lacrimi si dureri de maxilar.
in unele cazuri, mai rare, dai peste cate o planta afgani dominant. daca depasesti un pic limita cu astea, ajungi intr-o stare de semiparalizie in care ai putea fi beneficiarul unei interventii chirurgicale minore, fara nici un fel de anestezie. probabil ca fenotipul asta este foarte apreciat de consumatorii medicali.
Salut zeeland, vreau sa te intreb ceva. Cum te-ai ferit de fomistii de limaxi ? Cam ce-ai folosit cu succes impotriva lor, in afara de repelenti chimici, nu vreau sa recurg la ei decat in cazuri disperate. Recunosc ca ma tenteaza metoda de training aplicata de tine, dar ma si tem de mucegaiuri. Cam ce metoda imi recomanzi pentru niste WW crescute afara ?
sincer, eu am incercat o gramada de metode mai eco, de la borcane cu bere ingropate pana la buza pana la sarme de cupru, alama si tot felul de alte aliaje exotice dar singura solutie care am considerat-o multumitoare a fost optimolul. si daca primavara este foarte umeda, cu multe ploi, chiar si cu optimolul poti avea probleme.
Ms pt sfaturi , si am sa te mai intreb cate ceva la momentu potrivit , in sera as prefera sa fac cultura , dar sa vedem fondurile cum or sa fie pana pe la sf lu aprilie daca tine vremea cu noi.
BTW nice lst la prima poza.
Cand termina la noi , cu un procent de 66,6/33.3 la tricomii amber/cloudy, prefer mai mult couchlock de la o asemenea planta , asta fiind pentru durerile de spate pe care le am.