What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Mój ogródek w lesie

O

OrganicShowmen

Bardzo ciekawy growlog. Super Passion#1. Naprawde stabilna odmiana na polski out. Bedziesz mial kolorowo na jesien. Jedno pheno fioletowe drugie biale :D:D Napisz cos jeszcze o tym Danish Landrace, bo to tez ciekawa odmiana. Chyba, ze juz tego nie masz albo ktos Ci skradl. Oby nie. Powodzenia.

Pozdro Organicshowmen
:rasta:

Trybik

Member
Gratulacje! 73 g trzech Lr#2 to naprawde dobry wynik.Wszyscy twierdza ze nie oplaca sie trenowac Lr,a Ty przelamales ten poglad i oplacalo sie.

A

ares420

Glinka gratulacje... dużo wyciągnąłeś z lr2 respect ;]
A tak na marginesie ile dni trwał curring?

glinka

Member
OrganicShowmen said:
Napisz cos jeszcze o tym Danish Landrace, bo to tez ciekawa odmiana. Chyba, ze juz tego nie masz albo ktos Ci skradl. Oby nie.

Miałem kilka DL ale niestety coś pozjadało to jeszcze "za kiełka" (hehe), albo okazały się męskie. Widocznie niebyło mi dane zasmakowac tej odmiany.

Na pocieszenie mam Passion'y

Jedyne zmartwienie to teraz coraz bardziej pogorszająca się pogoda , oraz to że troszke przesadziłem z Planton'em K.

Passion#1 (purple pheno)

Passion#1 (white pheno)

O

OrganicShowmen

:rasta: Czesc glinka :wave:

niezle bongle. Z plantonem K wcale nie przesadziles, wygladaja na bardzo zdrowe. Liscie zolkna. To dobrze teraz czekac az cala zzolknie od spodu, zwlaszcza duze liscie. Ja bym scinal za jakies 10-15 dni w polowie wrzesnia, te passiony beda piekne. Super bakens. Powodzenia do samego konca.

Pozdro Organicshowmen
:D:yes:

glinka

Member
WITAM !
ŚWIEŻE FOTKI Z DZISIAJ !

OTO CO JESZCZE ROŚNIE U MNIE W OGRÓDKU !

JUŻ NIEDŁUGO ZBIORY , KRZACZKI DOJRZEWAJA , ALE CORAZ BARDZIEJ MARTWI MNIE POGODA.
NON STOP PADA DESZCZ I BOJE SIE ŻEBY NIC NIE ZACZĘŁO PLEŚNIEĆ.
DZIŚ POSZLA OSTATNIA DAWKA PLANTONU, DESZCZ ZROBI FLUSHING I MYSLE ZE ZA ok. TYDZIEŃ HARVEST !

PASSION#1 (WHITE PHENO)

PASSION#1 (PURPLE PHENO)

AHA !
a pamietacie jeszcze, że miałem 3 passiony#1 !
tak
jeden był taki marny i niedojebany że chciałem go wyrwać, ale wkońcu postanowiłem go zostawić na pastwe losu.
No co , niech sobie rośnie .
Dzis tak z ciekawości postanowiłem do niego zajrzeć.
I dalej jest taki zmutowany jak wcześniej, ale również zarzucił się kwiatkami.
może by tak przeznaczyć go na plastelinke. wkoncu trzeba bedzie sprobować. hehe
20.07.2008

15.09.2008

T

thcfanatic

glinka piekne krzaki tym nie dodzialabym passionem bym nie pogardzil mozesz mi go dac:) jak nie potrzebujesz hehe zartuje pozdro niech plesn sie trzyma zdala

V

Varg

glinka, mam rowniez white i purple pheno passiona i interesuje mnie, jak sadzisz ile im jeszcze zostalo? peace.

Azzzzzz

Member
Veteran
Bjutifuuuulll :jump:

Alez pieknie to wyglada, sreducho samo sie cieszy :rasta:

Napewno bedzie przez to niezla zadyma !

Pozdrawiam GJ

ssynekk

Well-known member
Veteran
Glinka ladnie jedziesz :D oby tak dalej...piekne te szczyty sa po prostu lezka az sie kreci w oku :D

glinka

Member
ZBIORY PASSION#1 !

Z POWODU BRAKU CZASU I SPRZĘTU FOTKI NIE SA NAJLEPSZEJ JAKOŚCI !

JAKO ŻE ZBIORY WSZYSTKICH ROŚLIN BYŁY ROBIONE W ODSTĘPIE CZASOWYM , NIE MAM FOTEK CAŁEGO SUSZU W JEDNYM MIEJSCU !

Z OBU PASSIONÓW WYCIĄGNĄŁEM OKOŁO 200g SUCHYCH KWIATKÓW !

PASSION#1 (purple pheno)

PASSION#1 (white pheno)

G

Guest

Gratulacje, glinka. Ładne kwiatki :smile:

Jak zrobiłeś, że wyrósł ci taki chudzielec?

11654P9160086.JPG

:yes:

Ymi

Member
OOO very nice :) Mas to fakt velmi krasne doufam ze se mi to pristi rok taky podari. Tento rok mi totis moje kyti ukradli :(

Ymi

Member
no tak to je fakt nadhera taky bych chtel najit takove skvele misto na pestovani a cim si to hnojil ?