What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Modalitati, tehnici, retete.... de fumat si consum al marioarei

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pentru ca desi creste la fel de repede ca si celelalte specii, are continutul cel mai mare de nicotina si frunzele putin mai mari.

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Aha, tx! ;) Pt frunze mari am comandat Virginia si Monte Calme Yellow, dar personal prefer tabacul mai "mild" sau "mellow"

piramidon

Veteran
La categoria BLUNT-uri: azi am recuperat seminte de Havana (tutun) care e cam "harsh" dar.. plm... am din ce sa-mi fac blunt ;) Nu mai stiu ce am facut cu celelalte... Le-am pus la incoltit. :D

piramidon

Veteran
ai recuperat seminte de tutun si ai din ce sa iti faci blunt? cum asa??
adica am ce creste pt a-mi face blunt-uri :bump:
M-am uitat prin vechituri si am gasit pliculetele cu seminte de tutun. Am 3 soiuri: Monte Calme Yellow, Virginia si Havana. Acum ca astea-s legale, le pot planta oriunde - inclusiv pe geam/balcon si in max 1 luna am material de blunt. Am deja mj si-mi mai trebuia doar frunza de tabac, acum am rez. si treaba asta. Scuze daca n-am fost destul de explicit.
Pana invat sa folosesc comenzile, am aici url-u' pt poza cu semintele de tutun, care-s mai mmici decat alea de mac (cam un sfert)
http://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=17074&pictureid=349958

Last edited:

MJgrow

Active member
daca ma uit bine poate fi confectionata foarte simplu.

cu gaura e ceva mai greu din lateral ca necesita un burghiu cu diamant. dar cred ca la o geamgerie se rezolva pe o bere...

arata foarte ... interesant :)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
iti recomand un bong de ala mic-mediu, cu gura cat mai larga. nu prea par a vaza totusi..

ypmiks

Member
din proprie experienta iti spun ca se arde mult la bong, iar daca nu ai mult de ars e ceva mai dificil.

+ ca, cel putin in cazul meu, dupa o perioada de ne-rulat si fumat doar la bong, iti pot garanta ca e cel mai placut feeling cand stai pe spate cu un sto` in bot, dimineata la cafea, decat sa te ridici sa iei o gura de cafea, sa te intorci dupa bong, sa iti arzi nasul ca e prea tare data bricheta sau sa te inneci si sa sufli in bong si sa dai toata treaba pe jos (eventual sa mai arzi si niste haine)

mvai ce naspa m-am luat :)

swimi

Member
Daca iti cumperi un bong nu inseamna ca trebuie sa fumezi numai la bong. Eu am unul si nu l-am mai folosit de multa vreme.
E bine sa ai unul, mai schimbi si tu modalitatea de fumat.

De exemplu daca vin tovarasii odata la tine puteti sa faceti bong night (a nu se citi bang night ca e nasol).
Bongul nu e de fumat dimineata sau in deplasari, sincer cred ca e trist sa fumezi singur la bong.

SandalE

Member
EU am facut 2 gauri care sa se intalneasca ( in mar ) si am rulat unu scurt, am pus in agura si am dat foc, GENIALLLLLLL !!!!!!!!!!