What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Modalitati, tehnici, retete.... de fumat si consum al marioarei

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
baga mai indica si vei ajunge usor la ce greutati vrei tu! ;)

si, ca tot e vorba de modalitati de consum:

Cel mai pur dry sieve kief pe care l-am incercat vreodata. fullmelt!! :dance013:

dracia asta m-a ajutat:

Last edited:

pagabboy

Active member
@ bong treaba cu transpiratul e ciudat sincer nu cred ca e de la verdeata , daca zici ca ai avut ceva probleme sentimentale se explica , si eu am trecut prin asa ceva si am slabit 10 kg :)) si tot asa cu transpirat si alte chestii din cauza lipsei de endorfine in cantitati mai mari in corp.
Cand esti intr-o "relatie" la nivelul creierului secretiile de endorfine cresc aflandute intr-o stare permanenta de euforie de asta atunci cand ne despartim de cineva apare fenomenul de depresie, e acelasi lucru ca un sevraj dupa orice substanta care iti provoaca placere.

canabinoizii stimuleaza si ei la randul lor cresterea nivelului de endorfina in creier insa indirect stimulanduti activitati care iti cresc nivelul de endorfina de genul : pofta de mancare , sex, activitati de socializare cu prietenii sau pur si simplu liniste si relaxare .
dat fiind faptul ca nu au influenta directa asupra generarii de endorfine in corp nu ii vei simti lipsa dupa ce te vei opri.
asta ar fi dpdv chimic, exista si cazuri de dependenta psihica care se poate instaura in orice activitate care devine obicei de la fumat (tutun si alte subst) pana la activitati sportive sau mancat excesiv( cum spunea hemp "din plictiseala")

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
@ bong treaba cu transpiratul e ciudat sincer nu cred ca e de la verdeata , daca zici ca ai avut ceva probleme sentimentale se explica , si eu am trecut prin asa ceva si am slabit 10 kg :)) si tot asa cu transpirat si alte chestii din cauza lipsei de endorfine in cantitati mai mari in corp.
Cand esti intr-o "relatie" la nivelul creierului secretiile de endorfine cresc aflandute intr-o stare permanenta de euforie de asta atunci cand ne despartim de cineva apare fenomenul de depresie, e acelasi lucru ca un sevraj dupa orice substanta care iti provoaca placere.

canabinoizii stimuleaza si ei la randul lor cresterea nivelului de endorfina in creier insa indirect stimulanduti activitati care iti cresc nivelul de endorfina de genul : pofta de mancare , sex, activitati de socializare cu prietenii sau pur si simplu liniste si relaxare .
dat fiind faptul ca nu au influenta directa asupra generarii de endorfine in corp nu ii vei simti lipsa dupa ce te vei opri.
asta ar fi dpdv chimic, exista si cazuri de dependenta psihica care se poate instaura in orice activitate care devine obicei de la fumat (tutun si alte subst) pana la activitati sportive sau mancat excesiv( cum spunea hemp "din plictiseala")

Ca tot veni vorba de stimulare a diferitelor functii si de sex , care este, din punctul vostru de vedere (adica din experienta) efectul canabisului asupra vietii sexuale ?

Cel putin eu consider ca nu e prea indicat consumul de iarba inainte de sex (mai ales in cazul strainurilor care induc stari de high de genul 'aaa ... despre ce vorbeam ?' ), insa dupa este perfect. Mi s-a intamplat de mai multe ori sa ma "trezesc" in toiul actiunii fugindu-mi gandurile la tot felul de nimicuri, iar actul in sine devenea mai putin interesant si m-as fi oprit oricand pentru o prajitura sau un sandwich. Daca nu se intampla sa mi-o ia mintea razna si sa ma simt ca un elev care nu e atent la ora si e mustruluit de profesor (sau mai bine zis profesoara :biggrin:), cu siguranta dura prea mult, incat devenea chiar plictisitor.

Un joint aprins si savurat dupa, ma rupe total de pamant si ma leagana intr-un cocon pufos si colorat.

Sunt singurul ciudat de pe aici ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
hibrizii inclinati spre sativa produc treburi misto in dormitor. cel putin pe aci'..

pagabboy

Active member
hibrizii inclinati spre sativa produc treburi misto in dormitor. cel putin pe aci'..

da da... cam la un 65-70% sativoasa e optiunea ideala as zice , insa nu trebuie bagat prea mult, eu bag cam doua treimi sau chiar jumate din cat as baga de obicei. Iar la partea de orgasm e genial.
Nu stiu cum se comporta o sativa de la 90% in sus dar sunt curios sa aflu.
Hibrizii cu indica predominant i-as recomanda la cei cu sensibilitate crescuta si tot asa trebuie sa-ti gasesti dozarea in functie de individ pentru ca efectul e diferit de la o pers la alta.

A

amfumuriincap

Sa avem pofta :D

Sa avem pofta :D

picture.php

gabigowriel

New member
Am "lipsit" vreo 7 luni , da' merit sa mentionez : thc-ul, cbd-ul etc... cam toata planta de cannabis indica sau sativa e buna ori fumata doar la vaporizator , mancata direct ,facuta ceai sau prajituri!
Nu stiu ce fumeaza sau vand altii dar pana si cu ce creste prin boscheti faci o treaba buna DACA nu le dai "masculi" femelelor!
Mai lipicioase si aromate ca niciodata!
p.s. : dorm muuult mai bine daca mananc 1-2 flori de dimensiuni mici seara si are efect pana dimineata tarziu!
Stiau ei "SCIENTISTS" ce stiau de si-au luat patente pe planta cannabis si compusii chimici din ea de prin 1999...(romanii erau ocupati cu "detalii" comuniste pe vremea aia , nu medicina inovatoare...).
Cand s-o legaliza cannabisul(DACA...) o sa le cerem lor voie sa folosim planta si compusii chimici din ea...
Din lac in put...
(merita mentionati pentru ca nu i-am gasit nicaieri "pomeniti", majoritatea israelieni,restul americani si cativa britanici; unii "cam morti" altii bine sanatosi!)
-Dr. Aiden J. Hampson
-Julius Axelrod
-Maurizio Grimaldi

-Henricus Adriaan A. J. Korthout

-Kitty Catharina M. Verhoeckx

-Rentje Frederik Witkamp

-Robert Paul Doornbos

-Mei Wang
-Dr. Geoffrey W. Guy
-Philip Robson

-Raphael Mechoulam
-Linda Parker
-Aviva Breuer
-Stephen Wright
-Marc Feldmann
-Anne-Marrie Malfait
-Ruth Gallily
-Lola Weiss
-Michael Zeira
-Shimon Slavin
-Brian Whittle

numai bine...
:canabis:

deepstate

Active member
Din ce-am crescut eu n-am fumat nimic la cui ci doar cu vaporizator, iar citind cate ceva pe subiectul asta am inceput sa colectez resturile din vaporizator, pana ieri.

Fumasem vreo 30g de iarba ce dupa vaporizare ocupau un volum de ~180ml. O parte din ea era arsa si o parte din ea era incomplet vaporizata datorita testelor cu diverse scule de vaporizat, dar cam 90% era vaporizata corect in al meu Titan II. Deci o culoare bruna, ca de tutun.

Ieri am aruncat-o in 1 L de lapte cu 3,5% grasime si am lasat sa fiarba 1 ora. A pierdut multa apa dar cred ca a iesit cel putin 500ml de fiertura, pe care dupa filtrare am turnat-o inapoi in cutia laptelui si am bagat-o la congelator pana o puteam testa si luam o decizia despre ce prajituri sa fac cu ea.

Am lasat deoparte vreo 15ml iar cand a venit seara i-am dat pe gat dupa ce am aruncat si o lingurita de cacao in lapte.

In 2 ore eram atat de varza incat nu m-am mai putut concentra pe televizor si m-am culcat. E o senzatie interesanta sa simti cum te prinde incet. Cred ca a iesit foarte tare :)
M-am trezit cu o usoara senzatie de greata, cum mi se intampla dupa ce fumez prea multa iarba.

Acum ma gandeam sa caut ceva retete simple de brownies.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
N-a iesit cu gust "de ars" acel lapte? eu cand miros iarba care e deja vaporizata cam imi vine sa vomit. desi nu o maronesc prea tare, nu i-as zice ca e arsa, doar uscata prin incalzire. dar are un miros specific, foarte patrunzator, deloc placut.
si pentru brownies cred ca mai bine faceai unt decat lapte. acolo mai aveai sansa sa mai speli din contaminanti in apa.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Asa cum spune si explo, e mult mai bine sa faci unt decat sa o fierbi in lapte. Grasimea din unt e cea care dizolva resturile de rasina, iar daca in procesul de extractie se foloseste si apa, gustul de iarba arsa nu se resimte la fel de puternic in untul final.

deepstate

Active member
Are un gust execrabil cu siguranta, dar am inteles ca tot acolo esti si daca pui iarba proaspata in lapte.
Insa cacaoa mascheaza complet gustul, de asta ma gandesc ca ar merge si intr-o prajitura.

Oricum, noi facem chestiile asta pentru efect nu pentru gust :)

N-am vrut sa ma complic cu chestii mai complexe cum e untul deoarece nu eram sigur ca mai exista THC in resturile alea vaporizate, si-s lenes. Poate data viitoare.

Sunt oricum foarte multumit de ce-a iesit.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Oricum, noi facem chestiile asta pentru efect nu pentru gust :)

Ba tocmai, ca urmarim sa avem o experienta cat mai placuta, de cand punem samanta in pamant si pana cand se duce si ultima urma de high.

Nu stiu daca am mai adus subiectul asta in discutie, dar pentru cei care fac cannabutter, le sugerez o metoda de utilizare impreuna cu partenerele : un masaj intim cu putin cannabutter, in locurile cele mai sensibile la atingere (dar nu numai) ofera niste experiente ce se uita cu greu ... :dance013:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@ hemp

Hempy, m-ai facut curios. Felicitari pentru ... aplicatie! Stiam ca se absoarbe rectal, dar la alte locuri sensibile nu m-a dus capul.

Daca imi permiti o gluma, stiu o tipa care e foarte sensibila la urechi :))

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Pai ce mai astepti, toarna-i niste unt topit in ureche si sa vezi ce amintire de neuitat o sa aveti amandoi :biggrin:

Se absoarbe includiv prin piele, nu neaparat rectal. Insa in cazul femeilor, aplicat la nivelul clitorisului sau a punctului G, transforma efectiv orgasmul in ceva aproape mistic.

Din pacate 'creditul' pentru experimentul asta nu-mi apartine, am citit despre asta intr-un numar vechi din HighTimes, iar apoi fireste ca am incercat si rezultatul a fost ok.

snig

Member
Uite cam despre asta vorbeam : http://www.descopera.ro/dnews/4803801-marijuana-seaca-potenta-sexuala-a-barbatilor

Titlul este, in modul romanesc autentic, de tot rahatul. Adica daca prestezi din greu o ora de te sleiesti de toate puterile si n-ai orgasm inseamna ca esti impotent ? In ce lume am ajuns sa traim ...

Sa inteleg ca cel care a scris titlul articolului considera ejaculara precoce ca pe o dovada de super potenta ? :moon: :toohot:

Vesnica indoctrinare de "rahat", adevarul ca tre sa ai si timp, nu sa te grabesti sa scrii ce nu intelegi bagandu-i si pe alti in ceata.
In scurtul timp ce trece incerc sa confectionez un vaporizator homemade, varianta becul.. aveti vre-o idee mai buna si practica ?

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Uite cam despre asta vorbeam : http://www.descopera.ro/dnews/4803801-marijuana-seaca-potenta-sexuala-a-barbatilor

Titlul este, in modul romanesc autentic, de tot rahatul. Adica daca prestezi din greu o ora de te sleiesti de toate puterile si n-ai orgasm inseamna ca esti impotent ? In ce lume am ajuns sa traim ...

Sa inteleg ca cel care a scris titlul articolului considera ejaculara precoce ca pe o dovada de super potenta ? :moon: :toohot:

:laughing:
Din experienta mea cu iarba si sexul, combinatia merge brio. Nu numai ca dureaza ore dar intensitatea cu care dai la :moon: e mai puternica pe partea emotionala; nu e atat de animalica, respectiv "barbateasca". My :2cents:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
In vape de 50-60 USD face treaba mai buna. In rest... Vape homemade n-am idee dar becul e de cacat pentru ca nu ai controlul temperaturii si al distributiei termice. Practice e mai placut sa arzi in cui decat sa vaporizezi cu combustie.

Latest posts

Latest posts