@ bong treaba cu transpiratul e ciudat sincer nu cred ca e de la verdeata , daca zici ca ai avut ceva probleme sentimentale se explica , si eu am trecut prin asa ceva si am slabit 10 kg ) si tot asa cu transpirat si alte chestii din cauza lipsei de endorfine in cantitati mai mari in corp.
Cand esti intr-o "relatie" la nivelul creierului secretiile de endorfine cresc aflandute intr-o stare permanenta de euforie de asta atunci cand ne despartim de cineva apare fenomenul de depresie, e acelasi lucru ca un sevraj dupa orice substanta care iti provoaca placere.
canabinoizii stimuleaza si ei la randul lor cresterea nivelului de endorfina in creier insa indirect stimulanduti activitati care iti cresc nivelul de endorfina de genul : pofta de mancare , sex, activitati de socializare cu prietenii sau pur si simplu liniste si relaxare .
dat fiind faptul ca nu au influenta directa asupra generarii de endorfine in corp nu ii vei simti lipsa dupa ce te vei opri.
asta ar fi dpdv chimic, exista si cazuri de dependenta psihica care se poate instaura in orice activitate care devine obicei de la fumat (tutun si alte subst) pana la activitati sportive sau mancat excesiv( cum spunea hemp "din plictiseala")
hibrizii inclinati spre sativa produc treburi misto in dormitor. cel putin pe aci'..
Oricum, noi facem chestiile asta pentru efect nu pentru gust
Uite cam despre asta vorbeam : http://www.descopera.ro/dnews/4803801-marijuana-seaca-potenta-sexuala-a-barbatilor
Titlul este, in modul romanesc autentic, de tot rahatul. Adica daca prestezi din greu o ora de te sleiesti de toate puterile si n-ai orgasm inseamna ca esti impotent ? In ce lume am ajuns sa traim ...
Sa inteleg ca cel care a scris titlul articolului considera ejaculara precoce ca pe o dovada de super potenta ?
Uite cam despre asta vorbeam : http://www.descopera.ro/dnews/4803801-marijuana-seaca-potenta-sexuala-a-barbatilor
Titlul este, in modul romanesc autentic, de tot rahatul. Adica daca prestezi din greu o ora de te sleiesti de toate puterile si n-ai orgasm inseamna ca esti impotent ? In ce lume am ajuns sa traim ...
Sa inteleg ca cel care a scris titlul articolului considera ejaculara precoce ca pe o dovada de super potenta ?